Перейти до змісту

Хто пробував заробляти, або заробляє на bitcoin

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

чуть насипле TON новим підписникам - переходьте та отримайте TON за підписку (експериментую, та розбираюсь в новому), тому можливі і глюки скажем так.

T.ME

Trade, send and receive popular cryptocurrencies

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Приєднуйтесь, разом буде цікавіше

T.ME

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 09.06.2024 в 10:23, MACCEN сказав:

Приєднуйтесь, разом буде цікавіше

T.ME

Не думаю,що ти й насправді не розумієш наслідків своєї діяльності, як це описано тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна подумати, цей канал "диванні експерти" спеціалісти в цьому. Звичайні блохєри. 

п.с.: Подивився в історії, там в них є відео з порадами, як скамити русню(по факту, не тільки русню, та й взагалі це реклама шахрайства), та й остаточно зрозумів, що то за "птиця".

Змінено користувачем xPON
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 09.06.2024 в 16:39, xPON сказав:

Можна подумати, цей канал "диванні експерти" спеціалісти в цьому. Звичайні блохєри. 

п.с.: Подивився в історії, там в них є відео з порадами, як скамити русню(по факту, не тільки русню, та й взагалі це реклама шахрайства), та й остаточно зрозумів, що то за "птиця".

шахрайство це коли ти дерджава в тебе забирає гроші, і обіцяє пенсію, а по факту коли йдеш на пенсію дають тобі "пшик" :) якого не вистачає навіть на комунальні платежі.  Також шахрайство це коли ти вкладаєш свої гроші, і так далі. Все інше це просто можливості щось заробити, і обіцяти ніхто не обіцяє скажемтак. Хто вірив в той же біткоїн стали мільйонерами, а могли ними і не стати як то кажуть. Так само в NOT coin і так само в інші проекти. по типу як бібнанс продавав свої токети на 1 бакс, і ефір теж. 

Хто боїться шо багато руснявих проектів, так 1Ска теж руснява, і нічого нею користуються досі компанії, навіть пограмісти "не гнушаються" писати на ній. Той же континіум на 1С :)

Також що мішає якщо повезе заробити "на тапалці" і частину грошей передати на ЗСУ?

Я теж можу вважати підприємців шахраями які заставляють людей працювати по 8-10 годин за мінімальну зарплату в 6 тис грн., за яку ну просто дуже важко вижити при сучасних цінах на все. 

По факту все можна роглядати як "скам" банки в тебе беруть гроші під смішні відсотки які не покривають навіть інфляцію, а зате роздають кредити під 70% та 100% річних, і ще й розказуть " бансі" типу треба тримати все в гривні і обовязоково в банку на депозиті :)

PS: Всі ті заробітки, можна як сприймати або не сприймати, але є така зараз течія хайпу, на якому можливо можна шось заробити на філіжанку кави, чи на щось більше, хто зна. 

Змінено користувачем MACCEN
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 09.06.2024 в 16:29, Nokian сказав:

Не думаю,що ти й насправді не розумієш наслідків своєї діяльності, як це описано тут.

які наслідки? Я в такі проекти не влажу, скажем так.

В нас в офіційних джерелах рекламують телеграм, сигнал, та вайбер - і нічого :)

друган товариша одного на NOTCOIN Заробив 20 тис баксів, питання скільки тобі треьа продати телефонів за два-три місці щоб заробити такі гроші?

я в це трохи вліз, зараз вже знаю як накручують канали стільки підписників, і як з цього заробляють гроші. тому це досвід для мене новий та в чомусь цікавий.

якщо мене призвуть то може жінка буде мати якийсь пасивний дохід поки я  буду бігати з АКа :)

це краще чим нічого скажем так.

PS: щодо особисто тебе, ти ж сам в себе не повірив, в тебе був сайт "лю тех" коли інші тільки починали а в тебе вже все було, тільки не вистачило повірити, розкрутити і так далі, щоб зараз ти був ну може не АЛЛО, а біля нього.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 09.06.2024 в 17:00, MACCEN сказав:

друган товариша одного на NOTCOIN Заробив 20 тис баксів, питання скільки тобі треьа продати телефонів за два-три місці щоб заробити такі гроші?

Питання , на що ти готовий за такі гроші.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 09.06.2024 в 22:18, Nokian сказав:

Питання , на що ти готовий за такі гроші.?

треба було просто повірити більше в проект, і нафармити більше монет от і все

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ти подивився весь ролик, то там чітко розжовано,що і як робиться 

І знаючи твої здібності, я ніяк не повірю, що ти не знав, і не знаєш,що більше монет не беруться ні з чого, а з чиєїсь кишені. Якщо хтось різко заробив,то хтось втратив.

А  ще розкручувати цей довбаний телеграм- те саме,що піарити руській мір

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 09.06.2024 в 23:40, Nokian сказав:

Якщо ти подивився весь ролик, то там чітко розжовано,що і як робиться 

І знаючи твої здібності, я ніяк не повірю, що ти не знав, і не знаєш,що більше монет не беруться ні з чого, а з чиєїсь кишені. Якщо хтось різко заробив,то хтось втратив.

А  ще розкручувати цей довбаний телеграм- те саме,що піарити руській мір

Хто втратив? Рекламодавці, які палять за те що хтось приєднався до їхнього каналу? Всі свідомі і знають куди і що вкладають гроші, хтось свідомо курить, а хтось свідомо вкладає в крипту і несе ризики. Так видались з телеграма, чому там сидиш, з любопитства?

Таке відчуття що ти заздриш тим, хто встиг щось заробити чи заробляє.

Доречі той блогер якого ти слухав теж на тобі заробив, ти після того перестанеш слухати та дивитись ютуб?

Таємниці немає, це все заради трафіка та реклами, і такі да заради збагачення. Держава наша теж завдяки мені забагачується, тому що я плачу податки і що з того?

Я не думав що ти свої товари продаєш в нуль, аби не заробити, а ти все життя працюєш альтруїстом, все робиш безкоштовнго заради вищої мети :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти зараз говориш точно так, як наші колишні співачк, блогери і тд, котрі шерили все російське, бр там же більші заробітки, ніж в Україні.

Чим більше хтось мандить та гонить на державу- тим більше шансів, що він її зрадить.

Тому так боїшся присягу приймати?

Боїшся не що зрадиш, а що  з прийнятою присягою більший строк дадуть

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 10.06.2024 в 10:41, Nokian сказав:

Ти зараз говориш точно так, як наші колишні співачк, блогери і тд, котрі шерили все російське, бр там же більші заробітки, ніж в Україні.

Чим більше хтось мандить та гонить на державу- тим більше шансів, що він її зрадить.

Тому так боїшся присягу приймати?

Боїшся не що зрадиш, а що  з прийнятою присягою більший строк дадуть

1. ти вже поновив дані, вже резверв+, коли йдеш на ВЛКа?

2. чому я маю давати клятву захищат всіх, а може я когось не поважаю, то чому я його маю захищати теж, тому що дав обіцянку?

3. чому в нас ті, в кого є 3+ дітей не ухилянти, а інші ухилянти - хто взагалі це придумав?

4. раз так всі патоірти, так чому кордони закрили, чому так? Чому дехто собі катається, навіть простить відосіки явно призовного віку, але комусь можна, а комусь ні? Кордон має бути закритим ДЛЯ ВСІХ, для жінок теж, щоб жили тут, та народжували тут, а то яке відчуття  в того хто воює, що жінка живе десь за кордоном, якого якийсь Марек пойобує, а він навіть не може у відпустку до неї приїхати подивитись чи вона скучаила за ним :)

5. чому пакють в буси?

6. де людям брати гроші на екіпіровку? от спакували родича, зараз йому треба все купити, і окуляри, рукавички, спальніка, рюкзака і так далі, все те що мінімально важить по вазі, якісне, та та титанова кружка вартує купуп бабла, але варта того бо легка, а коли на марші то кожен грам важливий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 6/10/2024 at 1:23 PM, MACCEN said:

Кордон має бути закритим ДЛЯ ВСІХ, для жінок теж, щоб жили тут, та народжували тут

Абсолютно не погоджуюсь. Наприклад мені набагато спокійніше, що моя жінка та дитина знаходиться за кордоном У БЕЗПЕЦІ, і їм на голову не впаде російська ракета.

Ви не зможете примусити жінку народжувати, це не машина для народжування дітей.

І для багатьох виїзд став можливістю врятувати своє здоров'я та життя. Особлива мешканцям окупованих територій. І ВОНИ НЕ ВИННІ у тому що наша держава не змогла їх захистити.  

Ну і на останнє. Сім'я, якщо любить одне одного рано чи пізно возз'єднається, і хто сказав що це обов'язково має статись в Україні?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це все дуже романтично та сентиментально.

Але практика показує,що коли сім'я живе окремо- то це вже не сім'я.

Якщо жінка любить чоловіка, буде з ним поруч.

Крапка.

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вступіть в групу для масовочки, треба набрати кількість людей, вам дрібничка, а мені буде приємно. Лінк вище загубився в постах, дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 10.06.2024 в 21:47, MACCEN сказав:

Вступіть в групу для масовочки, треба набрати кількість людей, вам дрібничка, а мені буде приємно. Лінк вище загубився в постах, дякую.

image.thumb.png.80fb98fa8040c40af28b27ccea92b762.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 11.06.2024 в 17:28, xPON сказав:

image.thumb.png.80fb98fa8040c40af28b27ccea92b762.png

Спробуй так

T.ME

Група про заробіток в інтернеті без вкладень. Не вкладайте ніколи в сумнівні проекти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Money not smelling.(

Коротко про суть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 11.06.2024 в 22:21, Nokian сказав:

Money not smelling.(

Коротко про суть.

і також про твій рівень знань англйської мови

• Ха-ха 2
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Власник Hamster Kombat розкрив себе, ним виявися російський бізнесмен, — свиноЗМІ

Засновником хом'яка виявився Едуард Гуринович. Його зв'язок з HAMSTER KOMBAT розкрився, коли він подав заявку до роспатенту на реєстрацію товарного знаку. У патенті на хом'яка немає жодного слова про будь-які виплати та інші фінансові послуги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
В 22.07.2024 в 20:45, Nokian сказав:

Власник Hamster Kombat розкрив себе, ним виявися російський бізнесмен, — свиноЗМІ

Засновником хом'яка виявився Едуард Гуринович. Його зв'язок з HAMSTER KOMBAT розкрився, коли він подав заявку до роспатенту на реєстрацію товарного знаку. У патенті на хом'яка немає жодного слова про будь-які виплати та інші фінансові послуги.

це може бути "бомба" в прямому сенсі цього слова)

тому перед тим як використовувати якісь додатки або програми для заробітку краще дізнайтеся більше про походження і власників проекта.

Я слухаю експертів тут

Змінено користувачем CovalM
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 12.06.2024 в 08:37, vampirich сказав:

і також про твій рівень знань англйської мови

Нічого дивного, я вчив німецьку в школі ( хоч і її забув)Який ти молодець , помітив.

Ще би помітив, як люди з гарним зннанням англійської ,та взагалі знаннями економічними та політичними, відкрито займаються  просуванням інструментів ворога.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 04.08.2024 в 17:15, Nokian сказав:

Нічого дивного, я вчив німецьку в школі ( хоч і її забув)Який ти молодець , помітив.

Ще би помітив, як люди з гарним зннанням англійської ,та взагалі знаннями економічними та політичними, відкрито займаються  просуванням інструментів ворога.

А можна поцікавитися, де ти взяв інформацію про залежність чи відношення знань англійської, економіки і політики до просувань інструментів ворога? Бо мені досі здавалося, що просувають інструменти ворога не тільки лиш всі хто добре володіє англійською

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 10.06.2024 в 08:53, MACCEN сказав:

Таємниці немає, це все заради трафіка та реклами, і такі да заради збагачення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...