NSL Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 09:29 #26 Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 09:29 Доброго дня. Маю на думці одну аферу, чув що можна зменшити витрати на комуналку за допомогою магніта на лічильник. Що хто думаю з цього приводу (прошу морольну сторону не трогати). Як це зробити, скільки це коштує, наслідки для лічильника. Буду дуже вдячний за допомогу. Я якраз лапаю таких як ви. Штраф в електромережах до 4000. Я беру 100 гр. і викидаю магніти, перемички і багато інших хитромудрих штук. Коли поставите магніт, звертайтесь. якщо ви ловите то значить ви працюєте в Волиньобленерго. Держенергонагляд до лічильників не має ніякого відношення. А більш нема організацій які контролюють. Чому Держенергонагляд немає відношення до лічильників? Це просто невірне трактування своїх функцій або небажання їх виконувати. 4. Завданнями та функціями Держенергонагляду є: 1) здійснення допоміжних заходів із забезпечення надійного і сталого функціонування об'єднаної енергетичної системи України відповідно до законодавства, контроль за дотриманням суб'єктами електроенергетики, суб'єктами відносин у сфері теплопостачання і споживачами електричної енергії вимог нормативно-правових і нормативно-технічних актів у сфері виробництва, постачання та споживання енергії; 2) здійснення в межах своєї компетенції контролю за усуненням суб'єктами електроенергетики, суб'єктами відносин у сфері теплопостачання і споживачами електричної енергії виявлених порушень законодавства у сфері виробництва, постачання та споживання енергії; то ти в Кухарського працюєш?
charlie Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 09:39 #27 Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 09:39 наприклад збільшення похибки вимірювання до 55-200%ви мені краще розкажіть про безкоштовну заміну старих лічильників, на нові (здається Ахметовські), які крутять явно не на користь споживача?
DarkMonk Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 10:29 #28 Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 10:29 to NSL: А что у Вас за странные вопросы: 1. А Дмитро Олександрович знає про твої вчинки? 2. якщо ви ловите то значить ви працюєте в Волиньобленерго. Держенергонагляд до лічильників не має ніякого відношення. А більш нема організацій які контролюють/ 3. то ти в Кухарського працюєш? Вы хотите дружить, или интересуетесь с определённой целью? Где работаете Вы? (сразу оговорюсь , меня можете на карандаш не брать у меня честный счётчик и оплата)
Fedor4uk Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 12:35 #29 Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 12:35 наприклад збільшення похибки вимірювання до 55-200%ви мені краще розкажіть про безкоштовну заміну старих лічильників, на нові (здається Ахметовські), які крутять явно не на користь споживача?Розкажу. Чому ж не розказати. Все по порядку. Чи Ахметовські вони чи ні - мені невідомо. Фірма NIK. Починали з збірки одних з кращих на пострадянських теренах лічильників Елгама Електроніка. Зараз розробляють такої свої. Заводи з їх виробництва в Україні (Київ і ще десь).Заміна не безкоштовна - просто її вартість включена до тарифу на передачу."Крутять не на користь споживача" - це цікаве питання. 1. У них більша чутливість - якщо старі лічильники здебільшого не реагують на такі включення в мережу - телевізор чи монітор в режимі очікування, зарядка мобільного телефону і ще інші досить малі споживачі енергії по квартирі - то ці лічильники рахують навіть такі навантаження.2. Дуже багато старих лічильників мають мінусові похибки (тобто недовраховують електроенергію). Людина споживає по такому лічильнику 70 кВт в місяць і платить за них і їй добре, а тут "злі електрики" поставили новий лічильник і стало споживання 120 кВт, і зразу крики ая-яй "крутить" лічильник багато. А це не новий багато показує, а по старому роками недоплачували відсотків 30%, от тоді не кричали.3. Про що писали вище - ці лічильники з двома вимірними елементами - рахують по струму фазного або нульового провідника. Тобто такі варіанти як відключити нуль і взяв його з батареї чи з землі - не проходять. Плюс як писалось вище - переплутані нульові провідники у багатоквартирних будинках - обидва лічильники будуть рахувати споживання (не важливо хто включив пральку чи обігрівач - заплатять обидва). Чому так - тому що це теж був один із способів крадіжки - я беру нуль сусіда, а він мій, - в результаті жоден лічильник не показує споживання.
deluxkangoo Опубліковано 21 Січня, 2014 в 14:54 #30 Опубліковано 21 Січня, 2014 в 14:54 А хто що думає про це http://ekonom-forum.ru/viewtopic/436720526/s=14290
Yarchik Опубліковано 21 Січня, 2014 в 15:30 #31 Опубліковано 21 Січня, 2014 в 15:30 А хто що думає про це http://ekonom-forum....6720526/s=14290 Які шикарні відгуки на цьому форумі!!! Всі такі ... реальні! Але спробуй на цім форумі зайти в будь-який інший розділ чи тему ...ну або хоча б зареєструйся
Vadimm Опубліковано 21 Січня, 2014 в 15:41 #32 Опубліковано 21 Січня, 2014 в 15:41 Коли крадуть в держави, то це все сприймається якось з юмором. А ось коли крадуть в тебе, то руки чешуться.Оскільки процес приватизації "Волиньобленерго" закінчився успішно для когось із олігархів, то електрику тепер ви крастимете не в держави а в злого дяді. А злий дядя може вести статистику - наприклад споживач Іванов з такою-то адресою постійно накручував по 200 квт а тут вдруг вже другий місяць по 20 квт. Ніби і квартиру не продав, і не вмер, і з відпустки повернувся. Цікаво, в чому причина? Далі зрозуміло. Оскільки втрат у "Волиньобленерго" було і так вагон, то новий власник буде намагатись мінімізувати їх.Майже все зупиняється неодимовим магнітом 55х25.Магнітних пломб в Луцьку ще не бачив.Магнітні пломби встановлюють тим кого підозрюють у недобросовісності або кого вже "спалили". Це маленька наклейка-"пакетик" в якому знаходиться щось типу металевої стружки. Якщо на нього вплине магнітне поле певної потужності - ця стружка стане певним малюночком чи узорчиком, що однозначно при перевірці потягне за собою штраф.При цьому в договорі прописується пункт (особливо в господарських суб'єктах) що біля лічильника не повинно бути сильного магнітного поля.А грамотные электрики всегда платят за комуналку копейки и по правовой стороне вопроса тоже проконсультируют.Це в більшій мірі казочки ніж дійсність. Навіть працівники того ж РЕСу не тирять світло оскільки це геморно, не стільки з технічної сторони скільки із сторони розгрібання наслідків якщо спалять.
Zheny@ Опубліковано 21 Січня, 2014 в 15:42 #33 Опубліковано 21 Січня, 2014 в 15:42 А хто що думає про це http://ekonom-forum....6720526/s=14290А хтось ще не зрозумів, що це розводняк?? Мдя...
Deemon Опубліковано 21 Січня, 2014 в 15:58 #34 Опубліковано 21 Січня, 2014 в 15:58 Экономия электроэнергии осуществляется за счет совершенствования и нормализации структуры электрического потока, димамичного поглощения или освобождения реактивнойц мощности, сокращение потерь на сопротивление, устранение скачков напряжения в сети. Продавці нано-присадок і інших 1000 способів як розвести лохів "улучшайзерів" вже добрались до електроенергії у побуті... Та навіть школяр, котрий не прокурив фізику, зрозуміє шо це все нагібалово і фейк, ну їйбо...
Zalepok44 Опубліковано 21 Січня, 2014 в 16:34 Автор #35 Опубліковано 21 Січня, 2014 в 16:34 А лошків то хватає, що купують. А пости то навіть одинакові, що на форумі, що на "Ответы mail.ru" Доречі вирішив електроенергію не тирити, собі потім дорожче буде:-)
tsuser Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 10:54 #36 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 10:54 Питання до тих хто розбирається у цьому Чи реально такий пристрій повторити і чи це не фейкове відео?
Fedor4uk Опубліковано 11 Лютого, 2014 в 12:05 #37 Опубліковано 11 Лютого, 2014 в 12:05 Питання до тих хто розбирається у цьомуЧи реально такий пристрій повторити і чи це не фейкове відео?Ну те, що зникає зображення на екрані - то не факт, що лічильник перестає рахувати.Певно чим генератором генерують якісь високочастотні завади, що впливають на обрахунок імпульсів лічильником (лампочка перестає моргати). Не зовсім зрозумілий апарат.
gen-stab Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 15:30 #38 Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 15:30 Якщо дічильник електорнний то не проканає. Якщо електронно-механічний (наприклад НІК 2109) то все нормально, зупиняє, також лічильники води зупиняються. Достатньо неодимового магніту з зусиллям 80кг, коштує в межах 300гр. Якщо лічильник поза оселею(на вулиці, в під'їзді) то палєво 100%.
gen-stab Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 15:36 #39 Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 15:36 Экономия электроэнергии осуществляется за счет совершенствования и нормализации структуры электрического потока, димамичного поглощения или освобождения реактивнойц мощности, сокращение потерь на сопротивление, устранение скачков напряжения в сети. Продавці нано-присадок і інших 1000 способів як розвести лохів "улучшайзерів" вже добрались до електроенергії у побуті... Та навіть школяр, котрий не прокурив фізику, зрозуміє шо це все нагібалово і фейк, ну їйбо... ви мабуть якраз і прокурили фізику, на рахунок реактивної енергії почитайте в неті.
sergK Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 19:56 #40 Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 19:56 Прочитал темку и скажу Вам как электрик электрикам - При желании и соблюдении определенных условий подключение в многоэтажке мимо счетчика реально сделать и даже комиссия не найдет! Но этого делать не буду!Видел своими глазами на площадки из 3-х квартир стоит 4 счетчика. Один общий. Если не изменяет память в городе Любомле.
Factory Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 20:28 #41 Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 20:28 Пивіт бордівчани, внесу і свою долю інформації:1)маннітні стрічки нині досить добре продаються а отже Вас друзі потроху палять, якщо літчильник у Вас у дома то 10% ше можна і прихавати2)Непогано також купують і так звану магнітну рідину хз нашо3)Сам дивився за своїм хазяйством, сам себе і захищаєш, колись було діло шо лічильники походу неправиль "якісь типу електрики" поставили то знайомі розгрібалиТакож проконсулютуйте із такою аномалією: у будні дні лічильник рахую десь 4кв, у вихідні може взагалі 1єлі набігти це при саталому споживанні одних і тих самих пристроївВ щітку вроді все правильно але ввечері все вроді правильно)Підкажіть як краще виявити хто підсів вроді не новачок але всеодно питаю як краще поступити і що потім робити із "тим хто хамячіть"Дякую
Deemon Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 20:40 #42 Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 20:40 ви мабуть якраз і прокурили фізику, на рахунок реактивної енергії почитайте в неті.Я знаю що таке реактивна енергія, знаю що таке кондесаторна установка для компенсації, знаю що таке косинус Фі.Поясніть мені, як ця коробка з світлодіодами має економити енергію в побуті?
HWman Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 22:39 #43 Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 22:39 Я знаю один реальний спосіб економити електроенергію - світлодіодне освітлення.Може купувати дорогувато але якщо DIY то виходить норм + задоволення від того, що зроблено своїми руками.
vicit Опубліковано 13 Лютого, 2014 в 07:13 #44 Опубліковано 13 Лютого, 2014 в 07:13 Прочитав недавно статтю, про один чудо-виріб, який непогано економить електроенергію. Там все описано досить зрозуміло, з фото і по такому принципу працюють всі схожі вироби. Власне сама статтяпорівняйте ціни: в Україні і на ібеї
Factory Опубліковано 13 Лютого, 2014 в 17:40 #45 Опубліковано 13 Лютого, 2014 в 17:40 Прочитав недавно статтю, про один чудо-виріб, який непогано економить електроенергію. Там все описано досить зрозуміло, з фото і по такому принципу працюють всі схожі вироби. Власне сама статтяпорівняйте ціни: в Україні і на ібеїСміх тай годі)Уявіть які гроші на покупцях зашибають)
gen-stab Опубліковано 26 Лютого, 2014 в 07:16 #46 Опубліковано 26 Лютого, 2014 в 07:16 ви мабуть якраз і прокурили фізику, на рахунок реактивної енергії почитайте в неті.Я знаю що таке реактивна енергія, знаю що таке кондесаторна установка для компенсації, знаю що таке косинус Фі.Поясніть мені, як ця коробка з світлодіодами має економити енергію в побуті?Ця коробка аж ніяк, можливо я вас не правильно зрозумів...
djminya Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 09:30 #47 Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 09:30 Доброго дня. Маю на думці одну аферу, чув що можна зменшити витрати на комуналку за допомогою магніта на лічильник. Що хто думаю з цього приводу (прошу морольну сторону не трогати). Як це зробити, скільки це коштує, наслідки для лічильника. Буду дуже вдячний за допомогу. Я якраз лапаю таких як ви. Штраф в електромережах до 4000. Я беру 100 гр. і викидаю магніти, перемички і багато інших хитромудрих штук. Коли поставите магніт, звертайтесь. а если есть антимагнитная пломба можно чтото придумать ?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.