Перейти до змісту

Євромайдан - фотожаби та інше

Shulc

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

"Закарпатська файта у зоні АТО" (трохи матюків) :)

"Бійці 128 бригади зловили в зоні АТО сепаратистів.

- Мішо, позерай, сепаратиста-м туй зловив.

- Десь го зловив?

- Туй на путьови.

- А се наш сепаратист вадь мацкальський?

- Фрас го знає. Йшов на машині. Я го остановив і зазвідав-ім, ди йде. Вун ми каже, ош у «магазин». Се се бовт по їхньому. Я вже сякий ош відпустити, або позераву – висить у машині лєнточка, ги сто жУків у шорі! Но то я го утяг із машини і положив на землю. Никай, там лежить. А пак знайшов-ім у багажнику автомат. Думаву, ош се се мацкаль.

- Може узвідати, де суть го цімбори?

- Мож. Айбо вун нич української не розуміє. Я пробував. Вун лем на ня упозерався ги баран на нові ворота. Нич української не розуміє.

- Йдеме. Я попробую.

- Добридинь! Як ся маєш? Не тисне шнурок на руки?

- Что?

- Дораз тя уєбу та бде ти і «что» і «как». Як ся пишеш?

- Пішеш?

- Айно! Фамілія, ім’я, по батькови. Удкідь-ісь?

- Іванов Іван Івановіч

- Не миригуй ня, бо точно тя дораз уєбу. Маєш метрику даяку?

- Что?

(чути звук удару у вухо)

- Я тя придупреждав, ош не миригуй ня. Метрика є? Паспорт по вашому. Утлевел. Аусвайс. Пітьо, як бде по англицьки паспорт?

(Пітьо помагає)

- Па-ас-с-спо-орт

- Дякуву.

(До сепаратиста)

- Ду ю спікінглиш? Ху із он дьюті тудей! Паспорт маєш? Паспорт!

- Да. Вот в карманє.

- Так. Іванов Іван Іванович. Не надурив. Зря-м тя у вухо ввалив-ім. Но вибач. Малинько-м нись миригований-ім. Айбо паспорт мацкальський, ге?

- Что?

(чути звук удару у друге вухо)

- Пувів-ім ти, ош не чтокай. Кажу, ош паспорт мацкальський. Як ісь-ся туй оказав?

- Оказав?

- Айно, оказав. Прописаний-ісь у Ростови, а йдеш із лєнточков і автоматом у Україні. Лем не кажи ми, ош ся заблудив.

- Заблудив?

- Ти што, дЕбіл єден? Не розумієш української, то бдеме по русскі. Звідаву, ош КАК ти ся туй оказав? ПРІЄХАЛ, звідаву, як, до фраса?

- Чєво???

(чути черговий удар у вухо)…

(с) Mox Perkalaba

Змінено користувачем Harddriver
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

41.jpg

Тонкий тролінг Вати.

Це ж треба залізти в Вікіпедію, і зрозуміти, що Київська Русь тоді хрестилась, коли Москва ще болотом була.

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F_%D0%A0%D1%83%D1%81%D1%96

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B2%D0%B0

Змінено користувачем Songoku
Опубліковано

Проважає старий бандерівець онука в зону АТО, і каже:

За кожного "двохсотого" сепаратиста, на твій рахунок буду класти 10 000 гривень!

Минає тиждень.

Ну як справи? - питає дід онука Є вже "двохсотий"?

Ні діду, поки ще тільки 187! ))))

• +1 2
Опубліковано

Плакат в Рожищах :-) post-7220-0-48516100-1410783965_thumb.jp

Хотів такий же сфотографувати в Луцьку (на Привокзальній площі, точніше - видно його з площі, бо борд висить на будинку Грушевсьгого 31), але там його вкрай погано видно або сонце сліпить в камеру).

Опубліковано

Ярослав Матюшин

2 год ·

Художественная портретистика российского политикума.

Дмитрий Медведев. В начале этого века Путин нанял крутого алхимика, который достал из хуйла всю инфантильность, рефлексию, детские комплексы, наивное восприятие окружающей действительности и поместил весь букет в специально созданный гомункулус. В процессе переноса этих качеств кто-то рядом тянул по вайфаю энгри бёрдз из аппстора. Вот так он и получился.

Владимир Вольфович. Уникальный индивид. Физиологи всего мира бьются над алгоритмом зачатия, при котором прямая кишка формируется в голосовых связках. Мастер спорта по прицельному слюнометанию. В мире есть три фундаментальные загадки популярности: Джастин Бибер, Леди Гага, и Вольфович, который раз за разом умудряется брать барьер в госдуму. Единственный на земле еврей-юдофоб.

Сергей Лавров. Судя по фирменному, доброжелательному выражению лица, не снимает вериги с тестикул уже второй десяток лет. Как истый дипломат умеет расположить к себе любого, в связи с чем МИД России еще никогда не был настолько перманентно однищен мировым сообществом. Любит инверсную семантику, регулярно называя черное белым, а Россию - мирной страной. По ночам тайно ест овес.

Алина Кабаева. Глядя на последнюю версию Алины трудно поверить, но таки да - она была гимнасткой. Ныне занимает почетное место главы ведомства по уходу за монаршим пенисом. Самая незавидная невеста роисси, в том смысле, что хуй клинья подобьешь.

ВВХ. Гегемон-мудак. Состоит из 130 миллионов микродолбоебов, совокупно воплощая собой Очко Мира. Самолюбив, любит пошутить на пресс-конференциях, является папой КЭПа (она утонула). Символизирует своей политикой фатумный, извечный путь московии: платить ясак кавказцам. По жизни идет следуя замысловатому логическому дискурсу - может объявить год семьи в стране и тут же развестись. В детстве пересмотрел "Маугли", посему любит общаться с животными. Эталонный объект презрения.

To be continued, guys.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...