Перейти до змісту

Возьму в долг 16000 грн.

dracepupa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Возьму в долг 16000 грн..

Под проценты.

Сроком на 1 год.

С нотариальным заверением.

График погашения 500грн . в неделю или 2000 грн. в месяц.

Банки не устраивают.

Опубліковано

Скоріше всього банк дасть, але відсотки будуть піпец.

В середньому 26% річних.

(16000*1,26)/12=1680грн/міс

(16000*0,26)/12=346,6грн/міс

Ти порахував 126% :))

Опубліковано

Топікстартер, а понту з "нотариального заверения"?

Не віддасиш ти гроші... ну, отримає твій кредитор виконавчий напис чи рішення суду про стягнення з тебе грошей (ще й на ці процедури потратиться), а далі що буде? Якщо в тебе немає свого майна, яке легко виявити (транспорт, нерухомість) - так з тебе потім фіг що стягнеш...

Тому особисто для мене твоя фраза про "нотариальное заверение" - це вже наче натяк на можливий розвод. Якби ж там фігурувало щось на зразок "готовий передати в іпотеку нерухомість або в заставу - автомобіль, коштовності", було б якось не так схоже на обман.

А потенційним кредиторам раджу добре думати.

Опубліковано

В середньому 26% річних.

(16000*1,26)/12=1680грн/міс

(16000*0,26)/12=346,6грн/міс

Ти порахував 126% :))

Так, 126% - тобто (сума+проценти)/12=скільки потрібно виплачувати в міс. разом грошей.

Опубліковано

http://www.alfabank.ua/credit/pil/

Щомісячний - 1662 грн.

Це на екрані так гарно :) А в реалі, цю суму потрібно буде помножит на 2! тому як дадуть під РЕАЛЬНИХ 40+ відсотків!

Там навряд чи враховано:

- комісії за користування

- % на залишок

- ще там якась фігня

- обов'язкове страхування (без якого можуть не дати)

А ще, банк може не дати йому, бо він безробітний.

З.і. 24% (зноску варто подивитися) це може бути, що 26% на певний (пільговий) період. Далі, сума виростає до реальної.

Якось я поцікавився (подзвонили з якогось банку) - то вийшло за 2 роки ЧЕСНИХ 75% переплати :)

Опубліковано

ви ще подумайте, що будуть ті 16 тис. грн. через рік вартувати при теперішніх прогнозах?

Опубліковано

Могу одолжить под залог( земля, авто, ценные металлы)

также можно поспособствовать в оформлении кредита до 25000 грн.

Опубліковано

Не віддасиш ти гроші... ну, отримає твій кредитор виконавчий напис чи рішення суду про стягнення з тебе грошей (ще й на ці процедури потратиться), а далі що буде? Якщо в тебе немає свого майна, яке легко виявити (транспорт, нерухомість) - так з тебе потім фіг що стягнеш...

Тому особисто для мене твоя фраза про "нотариальное заверение" - це вже наче натяк на можливий розвод. Якби ж там фігурувало щось на зразок "готовий передати в іпотеку нерухомість або в заставу - автомобіль, коштовності", було б якось не так схоже на обман.

А потенційним кредиторам раджу добре думати.

Эти деньги и нужны на покупку новой машины после продажи старой .

А понт мне ее купить и оставить тут-же под залог на год ?

Опубліковано

А в чому проблема?

Заставив машину кредитору, для певності застрахував - і катайся собі. Банки ж кредити саме на таких умовах дають.

Договір застави автомобіля в нотаріуса не треба укладати. Лише 34 грн. - внесення відомостей в реєстр.

І вийде дешевше "нотариального заверения".

Опубліковано

А в чому проблема?

Заставив машину кредитору, для певності застрахував - і катайся собі. Банки ж кредити саме на таких умовах дають.

Договір застави автомобіля в нотаріуса не треба укладати. Лише 34 грн. - внесення відомостей в реєстр.

І вийде дешевше "нотариального заверения".

Так для этого нужно автомобиль снять и поставить на себя , а это еще 4500 грн.

А бюджет не резиновый.

Опубліковано

Так для этого нужно автомобиль снять и поставить на себя , а это еще 4500 грн.

А бюджет не резиновый.

Переєрестрація авто якщо самому робити, коштує: 1. довідка-рахунок 550грн, переєрестрація в МРЕВ 525грн. ІТОГО якщо самому робити 1075грн. і Ви є власник авто)).

Опубліковано

готовий виложити 24 тищі грн за рік, але жалієте 1000-2000 грн - і Ви є власником авто ..?! яка логіка ?

24000 не согласен. Про проценты с кредитором желаю договариваться индивидуально , а про размеры выплат написал исходя из реальной финансовой ситуации.

На 24000 и приватбанк даст:-)).

По этому и ищу более приземленных процентов .

А 1 год это максимальный срок .

Собственником авто становится не хочу "есть свои причины".

И ВПРЕДЬ ПОПРОШУ ОБРАЩАТЬСЯ ТОЛЬКО С РЕАЛЬНЫМИ ПРЕДЛОЖЕНИЯМИ И ЖЕЛАТЕЛЬНО В Л.С.

Раздел же не (флуд)называется.

Спасибо за понимание.

Опубліковано

То ти пишеш, що не хочеш ставити авто, бо дорого, то тепер ти пишеш, що не хочеш, бо є свої причини. Це вже брехня називається, значить, щось мутиш, на себе, я гадаю, ставити не хочеш, бо вже, напевне, маєш кредити в банках і по них напевне вже є виконавче провадження))))), і рішив можна ще когось киданути по ноторіальному посвідченню, як описав вище пан Ярослав:)

Опубліковано

Во первых вы написали готов отдавать 2000 грн в месяц а это 24000 грн за год.

Второе не можете оформить собственность авто, значит на вас висит арест движимого имущества, в банке кредит отпадает.

Я готов дать денег, только с залогом.

Опубліковано

Второе не можете оформить собственность авто, значит на вас висит арест движимого имущества, в банке кредит отпадает.

Озвучте відсоткову ставку під яку Ви могли б позичити гроші. Думаю всі питання відпадуть в ТС. Думаю, що вона буде вищою навіть 26% річних.

Опубліковано

вибачте не втримався

- Ваш банк даёт кредиты под честное слово?

- Без проблем...

- А если я не верну?

- Вам будет стыдно перед Всевышним, когда предстанете.

- Когда это ещё будет...

- Вот, если пятого не вернёте, шестого предстанете.

Опубліковано

Озвучте відсоткову ставку під яку Ви могли б позичити гроші. Думаю всі питання відпадуть в ТС. Думаю, що вона буде вищою навіть 26% річних.

За Демітрона не знаю, скажу за себе: позичаю під 2.5% місячних лише в доларах чи євро. Так як ТС мені не знайомий, то тільки з заставою. Вартість застави = 16000 (тіло) + 4800 (%) + 5200 (~25% від тіла+%). 25% - це гарантія того, що не я буду бігати за позичальником, а він за мною, бо в разі невиплати саме він втратить більше, а я зможу легко реалізувати заставу спустивши тих самих 25% в ціні. Ітого: застава вартістю не менше 26000 і місячний платіж 1733. Не подобається? - Йдемо в банк.

Опубліковано

То ти пишеш, що не хочеш ставити авто, бо дорого, то тепер ти пишеш, що не хочеш, бо є свої причини. Це вже брехня називається, значить, щось мутиш, на себе, я гадаю, ставити не хочеш, бо вже, напевне, маєш кредити в банках і по них напевне вже є виконавче провадження))))), і рішив можна ще когось киданути по ноторіальному посвідченню, як описав вище пан Ярослав :)

1,Не "ТЫ" , а "ВЫ". Я вам не тыкал.

2,Действительно не хочу выбрасывать лишние деньги , которых итак не особо на данный момент.

3,Своими причинами могут быть не только кредит а например алименты, налоговые нюансы , работа на госслужбе, наличие еще одного авто и много других вариантов Мыслить надо шире и глубже. :_06:

3, Во лжи вы меня не упрекайте так как мы лично не знакомы. :0126:

4,Мутиить не привык и никогда не мутил . тем более с суммой 16000 ГРИВЕН (заметьте не долларов).смешно правда??? :0155:

5,Деньги ищу до нового года ,так-как после НГ машины уже не будет. :_03:

И как писал уже выше ,обращайтесь только с реальными предложениями желательно в ЛС.

А гипотезы оставьте для себя. :0143:

Опубліковано

То ти пишеш, що не хочеш ставити авто, бо дорого, то тепер ти пишеш, що не хочеш, бо є свої причини. Це вже брехня називається, значить, щось мутиш, на себе, я гадаю, ставити не хочеш, бо вже, напевне, маєш кредити в банках і по них напевне вже є виконавче провадження))))), і рішив можна ще когось киданути по ноторіальному посвідченню, як описав вище пан Ярослав :)

1,Не "ТЫ" , а "ВЫ". Я вам не тыкал.

дальше можно не читать :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...