Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Не всьо там так просто в плані закону... Я би паро місяців почекав, шоби нєбило патом мучітєльно больно...

Ага ! Відома тема від знатока "інтернет-технологій" і слушна порада від чоловіка який вспів отсидіти пару років за звинучуваннеям за незаконну роздачу інтернету ! ...

Ти мені ще забув вернути гроші за підключення, так що будь-ласка верни ...

Змінено користувачем rocketman
  • -1 6
Опубліковано

В Підгайцях підключають ?

на сайте информации как кот надзюрил, надо звонить...

Опубліковано

Не всьо там так просто в плані закону... Я би паро місяців почекав, шоби нєбило патом мучітєльно больно...

Ага ! Відома тема від знатока "інтернет-технологій" і слушна порада від чоловіка який вспів отсидіти пару років за звинучуваннеям за незаконну роздачу інтернету ! ...

Ти шо куриш, чоловіче? ) Я тут і не знав шо сидів аж пару років, та ше і за незоконну роздачу інету... ТА ше і гроші за якесь підключення винен, так ти скажи де і коли віддать :)

Опубліковано

This written from IP 195.230.154.94

• +1 1
Опубліковано

This written from IP 195.230.154.94

написано з

inetnum: 195.230.150.0 - 195.230.154.255

netname: UKRPACK

descr: Infocom (Ukrpack)

а на рахунок Рованців говорив з підрядниками вже оптика майже у Вас в Рованцях

Опубліковано (змінено)

Рованці чекають оптику :) особливо Я

Питання - вартість підключення.буде космос напевно....

Змінено користувачем Andreyxxx
Опубліковано

Fog а ви представник якого провайдера?

Цікавить чи можна щось підключити до вул. Надозерна - вул. Макаренка. Є пару бажаючих ато там тільки укртелеком був з варіантів, а це не інтернет (макс 4мбіт)

Опубліковано (змінено)

Ти шо куриш, чоловіче? ) Я тут і не знав шо сидів аж пару років, та ше і за незоконну роздачу інету... ТА ше і гроші за якесь підключення винен, так ти скажи де і коли віддать :)

антиофтопик:

той провайдер веде свої лінії по кабелях Волиньобленерго, що є протизаконним, тому існування того провайдера є дуже "туманним"...

Змінено користувачем datacopy
Опубліковано

Як вже було сказано вище, більше інформції зможу надати пізніше.

Рованці плануються повністю.

Відносно інших частин міста та населених пунктів - будемо рекламуватись тільки по факту виконаних робіт.

ок, буду чекати інфу.

і може, поскільки Ви не представник ВОМ, то може окрему тему створити?

а то оффтопим тут)

Опубліковано

той провайдер веде свої лінії по кабелях Волиньобленерго, що є протизаконним, тому існування того провайдера є дуже "туманним"...

по стовбах обленерго

вони мають дозвіл

дозвола на мою вулицю робили близько пів року

• +1 1
  • -1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

вони мають дозвіл

дійсно. можна подивитись тут http://www.vom.lutsk.ua/inner/3/56

Але вони не виконали вимоги пунктів 2 та 3. А монтаж зробили вже. якось несерйозно.

Опубліковано

вони мають дозвіл

дійсно. можна подивитись тут http://www.vom.lutsk.ua/inner/3/56

Але вони не виконали вимоги пунктів 2 та 3. А монтаж зробили вже. якось несерйозно.

Дякую за виправлення(доповнення).

а в ціх пунктах - прослідковується думка - ви робіть мережу, а ми будемо її користувати, потім передасте на баланс, ну як всі.. ))))

Опубліковано

а ми будемо її користувати, потім передасте на баланс, ну як всі.. ))))

з чого це Ви взяли? І де написано про передачу на баланс? І для чого оптика знадобилась обленерго?

Опубліковано

Щось я не можу зрозуміти: Coolnet, Wishnet і ВОМ - це зовсім різні провайдери ? Чи хтось є чиїмось правонаступником ?

І мені цікаво. А то не було жодного, тепер - три (я про Дубнівську). З ким рішати?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

кулнет та ВОМ - одні і ті ж люди.

Трошки поправлю. ВОМ — це не тільки CoolNet :_04:

ВОМ це Кулнет+Вишнет+Сахнет+? (незнаю як називається мережа в Зміїнці і по Чернишевського)

Опубліковано

кулнет та ВОМ - одні і ті ж люди.

Трошки поправлю. ВОМ — це не тільки CoolNet :_04:

ВОМ це Кулнет+Вишнет+Сахнет+? (незнаю як називається мережа в Зміїнці і по Чернишевського)

Саме так.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...