D.GryWeB Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 12:41 #1 Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 12:41 Шукаю двигун(або по запчастинам) карбюраторний для розгляду/купівлі на ВАЗ 2108!Двигун має бути в нормальному робочому стані ! В більшості цікавить 1.5 . Також цікавить таке питання:"як можна підвищити потужність двигуна?Якими методами?" наприклад в такому плані,коли можна замінити колінвал ,поршні...хто займався цим розкіжать будь - ласка! Двигун має ставитися на авто!Хто що знає пишем!Дякую!!!!
Foross Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 12:55 #2 Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 12:55 зайди на вазовські форуми там інфи нарахунок збільшення потужності валом, все прекрасно розписане. але хочу зразу попередити цей тюнинг забирає дуже багато коштів.п.с лекше купити інший більш потужніший двигун і гратись з ним.
D.GryWeB Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 12:58 Автор #3 Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 12:58 зайди на вазовські форуми там інфи нарахунок збільшення потужності валом, все прекрасно розписане.але хочу зразу попередити цей тюнинг забирає дуже багато коштів.п.с лекше купити інший більш потужніший двигун і гратись з ним.та я теж так думаю...думав зійти на інжектор...але це теж грн і багато роботи...тому думаю зупинитися на карбі,і може хтось підскаже щось цікаве)
Foross Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 13:02 #4 Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 13:02 зайди на вазовські форуми там інфи нарахунок збільшення потужності валом, все прекрасно розписане.але хочу зразу попередити цей тюнинг забирає дуже багато коштів.п.с лекше купити інший більш потужніший двигун і гратись з ним.та я теж так думаю...думав зійти на інжектор...але це теж грн і багато роботи...тому думаю зупинитися на карбі,і може хтось підскаже щось цікаве)з інжектором більше можливостей, але ти повинен вирішити що тобі треба економія і щоб "іхало" чи щоб валило але тоді ні про яку економію йти не може)на кабри ставлять "горизонталкі" машинка їде супер,, але розход зразу за 12-14 літрів.
Deemon Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 13:09 #5 Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 13:09 Шукаю двигун(або по запчастинам) карбюраторний для розгляду/купівлі на ВАЗ 2108!Двигун має бути в нормальному робочому стані ! В більшості цікавить 1.5 . Також цікавить таке питання:"як можна підвищити потужність двигуна?Якими методами?" наприклад в такому плані,коли можна замінити колінвал ,поршні...хто займався цим розкіжать будь - ласка! Двигун має ставитися на авто!Хто що знає пишем!Дякую!!!!це затяжний онанізм, бо:- купа грошей в нікуди (при майбутньому продажі авто, навряд хтось оцінить вклад);- знизиться ресурс ДВЗ;- виросте розхід бензину;- ітд ітп.Краще робити акцент на стабільній та економній роботі, а на гроші, що мають йти на тюнінх - заправляти авто, купувати хорошу гуму, обезшумити, тощо.
віталіккк Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 13:29 #6 Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 13:29 0661150630 Василь. Займається двигунами ваз, знайомому колись "форсірував" копійку.
D.GryWeB Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 16:11 Автор #7 Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 16:11 Шукаю двигун(або по запчастинам) карбюраторний для розгляду/купівлі на ВАЗ 2108!Двигун має бути в нормальному робочому стані ! В більшості цікавить 1.5 . Також цікавить таке питання:"як можна підвищити потужність двигуна?Якими методами?" наприклад в такому плані,коли можна замінити колінвал ,поршні...хто займався цим розкіжать будь - ласка! Двигун має ставитися на авто!Хто що знає пишем!Дякую!!!!це затяжний онанізм, бо:- купа грошей в нікуди (при майбутньому продажі авто, навряд хтось оцінить вклад);- знизиться ресурс ДВЗ;- виросте розхід бензину;- ітд ітп.Краще робити акцент на стабільній та економній роботі, а на гроші, що мають йти на тюнінх - заправляти авто, купувати хорошу гуму, обезшумити, тощо.я маю на увазі як краще зробити , бо в мене 1.3 і він загнувся(заклинила помпа) чи краще шось зложувати чі суперовскі зробити старий!!!Оце заналне питання іде)
Foross Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 16:54 #8 Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 16:54 Шукаю двигун(або по запчастинам) карбюраторний для розгляду/купівлі на ВАЗ 2108!Двигун має бути в нормальному робочому стані ! В більшості цікавить 1.5 . Також цікавить таке питання:"як можна підвищити потужність двигуна?Якими методами?" наприклад в такому плані,коли можна замінити колінвал ,поршні...хто займався цим розкіжать будь - ласка! Двигун має ставитися на авто!Хто що знає пишем!Дякую!!!!це затяжний онанізм, бо:- купа грошей в нікуди (при майбутньому продажі авто, навряд хтось оцінить вклад);- знизиться ресурс ДВЗ;- виросте розхід бензину;- ітд ітп.Краще робити акцент на стабільній та економній роботі, а на гроші, що мають йти на тюнінх - заправляти авто, купувати хорошу гуму, обезшумити, тощо.я маю на увазі як краще зробити , бо в мене 1.3 і він загнувся(заклинила помпа) чи краще шось зложувати чі суперовскі зробити старий!!!Оце заналне питання іде)зрозуміло що відремонтувати 1.3 буед дешевше, але можна десь до 1.5-.16 вточітись, блок пільнуть і буде самальот)
D.GryWeB Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 16:56 Автор #9 Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 16:56 Шукаю двигун(або по запчастинам) карбюраторний для розгляду/купівлі на ВАЗ 2108!Двигун має бути в нормальному робочому стані ! В більшості цікавить 1.5 . Також цікавить таке питання:"як можна підвищити потужність двигуна?Якими методами?" наприклад в такому плані,коли можна замінити колінвал ,поршні...хто займався цим розкіжать будь - ласка! Двигун має ставитися на авто!Хто що знає пишем!Дякую!!!!це затяжний онанізм, бо:- купа грошей в нікуди (при майбутньому продажі авто, навряд хтось оцінить вклад);- знизиться ресурс ДВЗ;- виросте розхід бензину;- ітд ітп.Краще робити акцент на стабільній та економній роботі, а на гроші, що мають йти на тюнінх - заправляти авто, купувати хорошу гуму, обезшумити, тощо.я маю на увазі як краще зробити , бо в мене 1.3 і він загнувся(заклинила помпа) чи краще шось зложувати чі суперовскі зробити старий!!!Оце заналне питання іде)чув шо краще не пілять стінки тонкі(((зрозуміло що відремонтувати 1.3 буед дешевше, але можна десь до 1.5-.16 вточітись, блок пільнуть і буде самальот)
Foross Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 17:21 #10 Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 17:21 Шукаю двигун(або по запчастинам) карбюраторний для розгляду/купівлі на ВАЗ 2108!Двигун має бути в нормальному робочому стані ! В більшості цікавить 1.5 . Також цікавить таке питання:"як можна підвищити потужність двигуна?Якими методами?" наприклад в такому плані,коли можна замінити колінвал ,поршні...хто займався цим розкіжать будь - ласка! Двигун має ставитися на авто!Хто що знає пишем!Дякую!!!!це затяжний онанізм, бо:- купа грошей в нікуди (при майбутньому продажі авто, навряд хтось оцінить вклад);- знизиться ресурс ДВЗ;- виросте розхід бензину;- ітд ітп.Краще робити акцент на стабільній та економній роботі, а на гроші, що мають йти на тюнінх - заправляти авто, купувати хорошу гуму, обезшумити, тощо.я маю на увазі як краще зробити , бо в мене 1.3 і він загнувся(заклинила помпа) чи краще шось зложувати чі суперовскі зробити старий!!!Оце заналне питання іде)чув шо краще не пілять стінки тонкі(((зрозуміло що відремонтувати 1.3 буед дешевше, але можна десь до 1.5-.16 вточітись, блок пільнуть і буде самальот)нарахунок стінок незнаю, подивітся тут http://forum.2108.kiev.ua/index.php? тут багато чого цікавого є.
popskiller Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 17:26 #11 Опубліковано 3 Грудня, 2013 в 17:26 Шукаю двигун(або по запчастинам) карбюраторний для розгляду/купівлі на ВАЗ 2108!Двигун має бути в нормальному робочому стані ! В більшості цікавить 1.5 . Також цікавить таке питання:"як можна підвищити потужність двигуна?Якими методами?" наприклад в такому плані,коли можна замінити колінвал ,поршні...хто займався цим розкіжать будь - ласка! Двигун має ставитися на авто!Хто що знає пишем!Дякую!!!!це затяжний онанізм, бо:- купа грошей в нікуди (при майбутньому продажі авто, навряд хтось оцінить вклад);- знизиться ресурс ДВЗ;- виросте розхід бензину;- ітд ітп.Краще робити акцент на стабільній та економній роботі, а на гроші, що мають йти на тюнінх - заправляти авто, купувати хорошу гуму, обезшумити, тощо.я маю на увазі як краще зробити , бо в мене 1.3 і він загнувся(заклинила помпа) чи краще шось зложувати чі суперовскі зробити старий!!!Оце заналне питання іде)Заклинила у меня помпа этой весной ! Ремонт мотора со всеми запчастями стал около 1400 Грн ! Покупать мотор б.у. - это 2400 !http://forum.2108.kiev.ua/index.php?showtopic=121426
D.GryWeB Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 14:50 Автор #12 Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 14:50 Шукаю двигун(або по запчастинам) карбюраторний для розгляду/купівлі на ВАЗ 2108!Двигун має бути в нормальному робочому стані ! В більшості цікавить 1.5 . Також цікавить таке питання:"як можна підвищити потужність двигуна?Якими методами?" наприклад в такому плані,коли можна замінити колінвал ,поршні...хто займався цим розкіжать будь - ласка! Двигун має ставитися на авто!Хто що знає пишем!Дякую!!!!це затяжний онанізм, бо:- купа грошей в нікуди (при майбутньому продажі авто, навряд хтось оцінить вклад);- знизиться ресурс ДВЗ;- виросте розхід бензину;- ітд ітп.Краще робити акцент на стабільній та економній роботі, а на гроші, що мають йти на тюнінх - заправляти авто, купувати хорошу гуму, обезшумити, тощо.я маю на увазі як краще зробити , бо в мене 1.3 і він загнувся(заклинила помпа) чи краще шось зложувати чі суперовскі зробити старий!!!Оце заналне питання іде)Заклинила у меня помпа этой весной ! Ремонт мотора со всеми запчастями стал около 1400 Грн ! Покупать мотор б.у. - это 2400 !http://forum.2108.ki...howtopic=121426який у Вас двигун???
popskiller Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 15:55 #13 Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 15:55 Шукаю двигун(або по запчастинам) карбюраторний для розгляду/купівлі на ВАЗ 2108!Двигун має бути в нормальному робочому стані ! В більшості цікавить 1.5 . Також цікавить таке питання:"як можна підвищити потужність двигуна?Якими методами?" наприклад в такому плані,коли можна замінити колінвал ,поршні...хто займався цим розкіжать будь - ласка! Двигун має ставитися на авто!Хто що знає пишем!Дякую!!!!це затяжний онанізм, бо:- купа грошей в нікуди (при майбутньому продажі авто, навряд хтось оцінить вклад);- знизиться ресурс ДВЗ;- виросте розхід бензину;- ітд ітп.Краще робити акцент на стабільній та економній роботі, а на гроші, що мають йти на тюнінх - заправляти авто, купувати хорошу гуму, обезшумити, тощо.я маю на увазі як краще зробити , бо в мене 1.3 і він загнувся(заклинила помпа) чи краще шось зложувати чі суперовскі зробити старий!!!Оце заналне питання іде)Заклинила у меня помпа этой весной ! Ремонт мотора со всеми запчастями стал около 1400 Грн ! Покупать мотор б.у. - это 2400 !http://forum.2108.ki...howtopic=121426який у Вас двигун???ВАЗ 2108 1300 ! Если интересно , контактный телефон 0633243088 помогу с ремонтом и ценами на запчасти !
Саня Опубліковано 5 Грудня, 2013 в 07:22 #14 Опубліковано 5 Грудня, 2013 в 07:22 Харош оверквотити!ТС простіше і дешевше відремонтувати свій двигун. Звісно, якщо до заклинювання помпи він був в нормальному технічному стані. Двигун простий, запчастини доступні, ремонт порівняно недорогий.Якщо хочеться "тюнінха", то треба розраховувати на більш значні витрати і результат доволі сумнівний. Важливо визначитися з бажаннями та можливостями.
D.GryWeB Опубліковано 5 Грудня, 2013 в 14:45 Автор #15 Опубліковано 5 Грудня, 2013 в 14:45 Харош оверквотити!ТС простіше і дешевше відремонтувати свій двигун. Звісно, якщо до заклинювання помпи він був в нормальному технічному стані. Двигун простий, запчастини доступні, ремонт порівняно недорогий.Якщо хочеться "тюнінха", то треба розраховувати на більш значні витрати і результат доволі сумнівний. Важливо визначитися з бажаннями та можливостями.та я теж так думаю!!!Доведу до путя старий, і буде шик)
petro1207 Опубліковано 7 Грудня, 2013 в 19:04 #16 Опубліковано 7 Грудня, 2013 в 19:04 Є двигун 1.3 в робочому стані стоїть на машині, якщо цікавить пишіть
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.