Перейти до змісту

Зірка "Форсажу" Пол Вокер загинув у автокатастрофі

CosmoPilot

Рекомендовані повідомлення

знаю,що в країні зараз важливіші справи, проте..

Американський актор Пол Вокер, відомий за серією фільмів "Форсаж", загинув у автомобільній аварії в передмісті на північ від Лос-Анджелеса.

40-річний актор був на пасажирському сидінні спортивного автомобіля свого друга, який також загинув.

За повідомленнями, в день аварії Вокер брав участь у доброчинному заході.Червоний Porsche врізався у ліхтарний стовп у містечку Валенсія, на північ від Лос-Анджелеса.

У фільмах серії "Форсаж" він грав головну роль - поліцейського і агента ФБР на ім'я Брайан О'Коннер, який працює під прикриттям.

Останніми місяцями актор знімався в сьомій частині "Форсажу", яка має вийти на екрани влітку 2014 року.

Він також працював над трилером "Лічені години", прем'єра якого запланована на 13 грудня.

131201045500_paul_walker_fast_and_furious_dead_464x261_reuters_nocredit.jpgi.gifi.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже шкода... (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого, життя дивне...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

піпєц сьомому форсажу.....сімї актора співчуття..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2ea2b921aca683cbae19c0b04582874d.jpg

відео очевидця після аварії

http://youtu.be/F5NXfgbjZas

Очевидцы своими силами пытались потушить огонь, но оказались бессильны. Ликвидировать возгорание смогли лишь пожарные. Они же в салоне нашли два тела.
да... на відео добре це видно! Сцикуни, навіть підійти не подумали! Щось там стрельнуло, то воно ледь не обісралося, відбігло в "місця для глядачів"!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только вчера вечером смотрел его фильм "Считанные часы" и тут на тебе такая новость. Очень большая потеря для мира кино!

Актёр от бога...пусть земля ему будет пухом.

Последнее интервью Пола в аэропорту Лос-Анджелеса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось подумати , форсаж без уокера не форсаж. Шкода. Співчуваю рідним та його колегам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

і мої співчуття сім"ї актора, хороша людина, дуже сподобалясь його акторська гра, справді актор від Бога

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...