Перейти до змісту

Старые модники: названы крутые телефоны начала 2000-х

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

был у меня Siemens SL45i. на момент выхода и покупки – просто мегакрутой аппарат. что касается элегантности и стиля – современные аппараты просто рядом не стояли.

но я бы ещё Ericsson T39m отметил. новинка, привезённая в староглиняные времена из ОАЭ и купленная там за тонны нефти до сих пор работает и даже от родного аккумулятора, хоть и недолго :ok2: умели же делать…

Опубліковано
умели же делать

Невигідно створювати надійні речі. Чим раніше зламається - тим швидше куплять новий. Гешефт наліцо <_<

Опубліковано

Я і зараз користуюсь 6230і.

Пройде ще якійсь рік два і багато хто награється сенсорними і всілякими кітайцями і буде купувати телефон тупо для зв"язку.

Впринципі це основне призначення телефону.

Опубліковано

К-750і він ще званий Klara,телефон класний,прикольна фішка була це кришка обєктива,із написом 2 мегапікселі автофокус,проблема в них це джойстик.

Після К-750і купив W810i

post-23034-0-94003500-1385732986_thumb.j

Опубліковано
Після К-750і купив W810i

Ніякої проблеми зі шторкою камери і глючним джойстиком.

А, і ще карта пам'яті на 128 многобайт. Файнота ^_^

Опубліковано

Пройде ще якійсь рік два і багато хто награється сенсорними і всілякими кітайцями і буде купувати телефон тупо для зв"язку.

Впринципі це основне призначення телефону.

Не буде такого.

Опубліковано

Теж неубіваємий апарат був.

...і коштував на свій час, як квартира у місті :)

я б такого і зараз для дзвінків хотів би))

Опубліковано

я б такого і зараз для дзвінків хотів би))

для китайців - то не питання.

правда цей рефарбіш-новодєл, навряд чи має аутентичний титановий корпус...

Опубліковано

Deemon, У оригінальній Нокії звичайний корпус, не титановий. Але!.. З титановим напиленням. :_02:

Читав статтю, не пам"ятаю де (давненько було). Так от, у Китаї був гучний шкандаль, пов"язаних саме з цими Нокіями. Після того, як "титановий" корпус розламався у кількох користувачів, а точніше розсипався на дрібні шматки, Нокія була вимушена вибачитися і написати спростування. А справа в тім, що.. Корпус - насправді лише із титановим напиленням :_05: . У китайській же мові нема такого поняття як "напилення". От у рекламі і було сказано - "титановий корпус".

Так що це все - лише ефективний менеджент та гарна реклама. Так само як і пило-волого-ударо-захищена Nokia 5500. :0163: У якій через два тижні користування відвалювались кнопки :sq_ye::_07:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...