Перейти до змісту

Євромайдан - Луцьк!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

треба було будувати барикади. з цією владою жодних напівмір робити не можна. але в луцьку типова проблема, є революція, а немає кому очолити...

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

треба було будувати барикади. з цією владою жодних напівмір робити не можна. але в луцьку типова проблема, є революція, а немає кому очолити...

А смысл барикад?Всё чего хотели добились...Хм "типова проблема"возглавлять что?Пока всё руководство тихо и мирно ушло(туда ему и дорога) поставят нового,бум думать, что с ним делать и как.Прецедент есть :_04:

Опубліковано

Значить така хєрня товариші, якщо пацани ВВ відмовляються їхати.

http://www.volynpost...hut-u-kyiv-foto

це означає що вони з народом, а ми своїх не кидаємо.

в армії кормлять прихрєново, треба їх "підігріти", треба їм передати цигарки, шоколадні смачні!!! цукерки, ковбаси...

поговоріть з солдатом, НЕ ОФІЦЕРОМ! - як передати дачку щоб ніхто небачив? вони знають як.

Опубліковано

Охоронець (чемпіон світу по рукопашці) не полишав Клімчука ні на мить.

Хоч Борис і актор, але з усіх голів ОДА повів себе наймудріше і найдостойніше.

Тепер голови райдержадміністрацій теж мають написати заяви?

Теж помітив цього охоронця та ще кількох "титанівців".

Хвилин 5 тому "біжучий рядок" у новинах на 5-му каналі: "...Клімчук і надалі буде виконувати свої обов'язки, поки президент не задовільнить його заяву про звільнення..."

Мабуть не меньше 14 днів.

Опубліковано

Лучани! Передаю інфу з Лідавської.

Прокидайтесь і приходьте змінити з ночі людей, котрих і так мало.

Чоловік каже, що поки приходять тільки жінки.

Гайда на Лідавську!

Опубліковано

ОСЬ ВІДЕО ЯКЕ КРУТЯТЬ В УКРАЇНІ

БАЖАНО ДИВИТИСЬ ВСІМ

http://my.mail.ru/vi...ia/131/130.html

Типово про російська агітація. І тут згадую фразу "А кто же судьи ?" па відео є фрагмент про те що п1дараси будуть правити Україною в разі перемоги майдану. Так хочу добавити що вони вже і так нею правлять - в неті гуляє відео як старий колишній зек який сидів з яником розповідає про те як яника зробили підарасом, постукапши йому чл*ном по лобі. Свідси висновки підари вже при власті і ми боримся щоб за свободу!

Опубліковано

Висловлю свою думку.

Думаю, що стосовно ОДА в Луцьку не треба поспішати розслаблятися.

Можливо я поверхнево орієнтуюсь в політичних та адміністративних моментах цієї ситуації.

Але якщо навіть Янукович підпише Клімчуку заяву, то автоматично влада переходить до замісника Башкаленко.

Наскільки мені відомо, цей варіант гірше за Клімчука в десятки разів.

Ви ж не могли звернути увагу , скільки статей про Башкаленка завалювали волинську пресу в останні роки? Показуючи його в суперпозитивнові світлі.

Наскільки я зрозумів, він голова волинської обласної організації "партії регіонів", хоча активно підтримував в свій час Ющенка.. Не здувуюсь, якщо виявиться , що підтримуючи Ющенка, теж кричав "Зека геть", як і Олійник.

Ось , для прикладу , стаття

http://partyofregions.ua/news/50093e8fc4ca42cc4400004b

А тут на сайті регіоналів ввів в пошук "Башкаленко " - ось результат, можете почитати для ознайомлення http://partyofregion...arch=Башкаленко

Він саме відговорював Клімчука підписувати заяву.

І якби він був на місті Клімчука,ні на які поступки не пішов би, то ОДА брали би штурмом .

Задумайтесь над цим...

До речі, маєток нашого головного регіоналу в районі мебельного комбінату на Красному.

Щось давно вже можновладців не вітали з новорічними святами...

Якщо хтось знає , щось про цю людину , висловіть на форумі своє враження. Особисто я його не знаю, але те, що я чув від людей, справило вкрай негативну думку про цю людину.

Опубліковано

Підтримую!!!

Гузь та Бондар вже давно себе зкомпроментували і віри їм немає ! Через те до опозиції ніхто з освідчених і достойних людей не хоче приєднуватись на рівні області- бо керують нею ось такі "памаранчеві" особистості.

Опубліковано

Висловлю свою думку.

Думаю, що стосовно ОДА в Луцьку не треба поспішати розслаблятися.

Можливо я поверхнево орієнтуюсь в політичних та адміністративних моментах цієї ситуації.

Але якщо навіть Янукович підпише Клімчуку заяву, то автоматично влада переходить до замісника Башкаленко.

Наскільки мені відомо, цей варіант гірше за Клімчука в десятки разів.

Ви ж не могли звернути увагу , скільки статей про Башкаленка завалювали волинську пресу в останні роки? Показуючи його в суперпозитивнові світлі.

Наскільки я зрозумів, він голова волинської обласної організації "партії регіонів", хоча активно підтримував в свій час Ющенка.. Не здувуюсь, якщо виявиться , що підтримуючи Ющенка, теж кричав "Зека геть", як і Олійник.

Ось , для прикладу , стаття

http://partyofregion...4ca42cc4400004b

А тут на сайті регіоналів ввів в пошук "Башкаленко " - ось результат, можете почитати для ознайомлення http://partyofregion...arch=Башкаленко

Він саме відговорював Клімчука підписувати заяву.

І якби він був на місті Клімчука,ні на які поступки не пішов би, то ОДА брали би штурмом .

Задумайтесь над цим...

До речі, маєток нашого головного регіоналу в районі мебельного комбінату на Красному.

Щось давно вже можновладців не вітали з новорічними святами...

Якщо хтось знає , щось про цю людину , висловіть на форумі своє враження. Особисто я його не знаю, але те, що я чув від людей, справило вкрай негативну думку про цю людину.

Я теж чув багато негативу про цю людину. Треба змусити його теж ЗВІЛЬНИТИ ЗАЙМАНУ ПОСАДУ В ОДА - і безпосередній його керівний міг йому в цьому допомогти. Також варто блокувати роботу ОДА та не давати можливість таким "сепер менам" навіть заходити в будівлю.

Варто подивитися на те що зробили у Львові - на рівні міськ ради проголосували за звільнення приміщення ОДА від посадових осіб та передачу приміщення мітенгувальникам + на рівні міських, сільських та селещних рад проголосували за підтримку та визнання опозиційної влади на місцях. (посуті це утворення свого державного устрою)

От тоді нехай яцик і команда керує - як не буде ким керувати їх просто посунуть в сторону і будуть підкорятись визнаній опозиційній владі.

Опубліковано

" А ви краще запитайте Башкаленка які він місяць назад приблизно, організовував поїздки в Київ "

Що там питати - треба вже діяти, час ультиматумів пройшов, конкретні дії це факт свідомості та освідченості народу.

Опубліковано

народ, на Лідавській ще нічого не закінчилось! Виходили з частини (командир?), типу в Ковелі пропала якась дівчина і вони мають виїжджати типу на її пошуки, 70 бійців! Просив, щоб випустили... Дуже схоже на видуману причину...

Опубліковано

народ, на Лідавській ще нічого не закінчилось! Виходили з частини (командир?), типу в Ковелі пропала якась дівчина і вони мають виїжджати типу на її пошуки, 70 бійців! Просив, щоб випустили... Дуже схоже на видуману причину...

А якщо передзвонити в Ковель,в міліцію,перепитати чи дійсно поступала заява про зникнення,чи нададуть таку інформацію?

Опубліковано

на рахунок Башкаленка - "после боя кулаками не машут"... зберемось ще раз і відправим його далеко і без хліба... а то "треба було, треба було"... то треба було взяти рупор і сказати свою думку... зараз за монітором всі розумні

народ, питання наступне - якого біса у нас в місті досі ціле і функціонує лігво банди ригів? нам уже в районах приклади подають...

http://www.youtube.com/watch?v=p39dxqxNo38

коли йдемо до наших в гості?

Опубліковано

на рахунок Башкаленка - "после боя кулаками не машут"... зберемось ще раз і відправим його далеко і без хліба... а то "треба було, треба було"... то треба було взяти рупор і сказати свою думку... зараз за монітором всі розумні

народ, питання наступне - якого біса у нас в місті досі ціле і функціонує лігво банди ригів? нам уже в районах приклади подають...

http://www.youtube.com/watch?v=p39dxqxNo38

коли йдемо до наших в гості?

що до рупора - а хто ж простим людям дасть той рупор ? Гусь тряс людей за барки щоб не ломились бити тих карманичів ((( ось тікі там були командири ((

Опубліковано

бо луцьк якесь дивне болото...

я б на завтра призначив акцію "регіони" поза законом, зайняв би їх офіс й зробив би там штаб революції.

може разом й компромат би нарили який. он в києві вже друге міністерство взяли...

але я не політик, в мене мало знайомих в місті.

думаю таку акцію підтримали б люди, а організатор ще б отримав би політичних бонусів))

Опубліковано

А якщо передзвонити в Ковель,в міліцію,перепитати чи дійсно поступала заява про зникнення,чи нададуть таку інформацію?

Більше всього що сценарій такий "Вони їдуть до Ковеля", по дорозі ДАІ блокує частину машин, а в Ковелі беркутівці допомагають прорватись на Київ .... ((((

Опубліковано

У нас по районам народ активней в разы, чем в областном центре. На Лидавской людей с районов временами больше, чем лучан, некоторые по 3 часа добираются туда и назад. А они на ночь приезжают, а утром домой, работать

Опубліковано

Найприкріше те, що народ повністю готовий до змін. а очолити нема кому. Немає справжнього рішучого і мудрого лідера, якому можна ВІРИТИ. Вірити, що дбатиме не про власні безрозмірні кишені, а про країну і про людей!

Опубліковано

я так розумію, охочих буде море))) давайте визначимось з датою та часом... а я поки зганяю в розвідку що там до чого)))

Опубліковано

бо луцьк якесь дивне болото...

я б на завтра призначив акцію "регіони" поза законом, зайняв би їх офіс й зробив би там штаб революції.

може разом й компромат би нарили який. он в києві вже друге міністерство взяли...

але я не політик, в мене мало знайомих в місті.

думаю таку акцію підтримали б люди, а організатор ще б отримав би політичних бонусів))

Цілком підтримую !!!

Але є мінус в захопленні офісу ПР - це орендоване приміщення і посуті народ не має право на ці кабінети а от розібрати на гайки майно ПР в Луцьку це хороша ідея.

Не треба бути політиком щоб зрозуміти що ПР робить з народом! Я теж не політик але алементарне поняття державного устрою ще зі школи пам"ятаю - елементарний збір підписів (це той самий референдум) за визнання ПР забороненою (у вільних областях) та проголошенням за персональними саписками дипутатів та виконавчих комітетів НАРОДНИХ РАД. Коли в нас будуть зформовані органи самоврядування - тоді НАС будуть визнавати як величезну силу а не просто як протистантів.

В подальшому варто відбити податкову адміністрацію і через НАРОДНІ РАДИ призначити керівників з простого люду (думаю не байдужі країні допоможуть з досвідом та знаннями як керувати податками на рівні областей та містами, це на той випадок якщо в керівницьва бракне досвіду), податки мають лишатись в області та іти на виплату соціальних програм та пенсій ане в ОБЩАК бандитів які будуть на шаші ж гошти нас вбивати.

І ще раз хочу наголосити що всі керівні посади мають займати люди які не були при владі і не зкомпроментовані- нехай навіть бех досвіду , не байдужі країни допоможуть з цим досвідом 100%.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...