Перейти до змісту

Євромайдан - Луцьк!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

с ФБ 15 минут назад

Victoria ZhuckovskaЄвромайдан Луцьк

Друзі, на Лідавську підігнали порожню машину. Є підозра, що будуть вивозити війська. Людей дуже мало. Треба ваша допомога!

Присоединяйтесь!

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

последние деньки разгуляться коллаборационистам и сочувствующим )

Я человек спокойный, но уже хочется, чтобы тебя нашли крепкие бордовчане да яйца бы защемили

Опубліковано

На Лидавской, пока, людей и дров хватает. Но надо будет усилить подкрепление под утро, примерно с 5 до 9-ти часов утра, когда людей на много меньше, и возможны осложнения. Кто может, кому на работу не спешить, подъезжайте, поддержите.

Опубліковано

На Лидавской, пока, людей и дров хватает. Но надо будет усилить подкрепление под утро, примерно с 5 до 9-ти часов утра, когда людей на много меньше, и возможны осложнения. Кто может, кому на работу не спешить, подъезжайте, поддержите.

На 5 буду, Віталій +ЗВО66122721О

Опубліковано

чи потрібно купувати стакани чи там є якийсь інвентар?

Були паперові, можливо ще треба.
Опубліковано

раз чай є то є.принести аби він вистигав теж думаю не потрібно

Краще хай стигне, ніж його небуде.
Опубліковано

виникла така прикра ситуація. дістав з кладовки 2 термоса вони виявились ржавими і не діючими боюсь не донесу чай. але я готовий купити щось до чаю людям що саме буде актуально готовий потратитись на 50 гривень

Опубліковано
отовий купити щось до чаю людям що саме буде актуально готовий потратитись на 50 гривень

Великий пакет розчинної кави ~40грн, на здачу - печиво Марія.

Опубліковано

Розкажіть будь-ласка як туди потрапити.

Опубліковано

активісти з лідавської запрошують підійти на 13 00 з білими хустинками вимазаними в колір крові і зробити ходу від лідавської до юванту.

всі небайдужі пидтримайте нас

Опубліковано

Івано-Франківськ, Львів вже заявили про невиконання нових законів. Тернопіль має прийняти це рішення сьогодні. Вінниця - 10 тисяч людей в центрі. Невже Луцьк таке ригівське болото?

Опубліковано

Невже Луцьк таке ригівське болото?

теж це питання турбує

чи були якись звернення від громадкості, пікети?

депутати взагалі щось коментують?

поки що тільки пук: "Луцький міський голова Микола Романюк закликає Президента України Віктора Януковича - скасувати закони, прийняті 16 січня 2014 року."

http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/sogodni-u-lucku-den-zhaloby

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...