Перейти до змісту

Майдан? - Майдан!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дивлячись на все, що відбувається в нашій країні я розумію тільки один вихід з цієї ситуації для покращення життя . це Диктатура ... особливо було б добре диктатура зі сторони Німетчини . (нехай плюють на мене націоналісти але ми шукаєм куди продатись куди піти в рабство бо самі собою не можем управляти)

.....

Так, з цим ти трохи перегнув палицю :0159:

Моя думка. Погано що немає в опозиції людини (з так званих лідерів), яка справді вболіває за долю України. Такої людини, як був Чорновіл...... Немає там кому довіряти, одні політикани які хочуть дорватись до кормушки....

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Німетчини

Ну і по темі:

1. не 50%, а всіх; перетинається з п.3

2. перетинається з п.7

4. + п.5 + п.8 = вихід із п.1 та п.2, як наслідок

6. Пережили 90-ті, досвід є. + Німеччини. Такі помилки та й при таких-то планах ;)

PS: жалко тих людей які проливають кров ні за що ... Кстаті ...всі кричать що є Єдиний Лідер ... але він не з нами ... Так підіть і визвольте її .... а то домахались до памятника Леніну ...

Особисто я не вважаю Тимошенко єдиним лідером, особливо з великої букви. Останні два роки вона провела в тюрячці, і в мене немає причин йти за нею тільки через це.

А про "домахались до пам'ятника Леніну" читайте вище - хто і для чого це робить.

BadymghIAAAw7CO.jpg

Опубліковано

моя думка що лідерів в загалі нема всі вони були при владі і так само обіцяли покращення. єдине за кого пішовби голосувати це за Кличка він все таки сучасна людина не з радянського союзу.

моя думка що лідерів в загалі нема всі вони були при владі і так само обіцяли покращення. єдине за кого пішов би голосувати це за Кличка він все таки сучасна людина не з радянського союзу.

Опубліковано

Депутат горсовета Севастополя Сергей Смольянинов призвал ввести российские войска на Украину. С такой просьбой, как передает местное издание ForPost, он обратился к президенту РФ Владимиру Путину

за таку заяву треба його під трибунал.

А за петицію про Американські війська ШО? ... теж абсурд...

Опубліковано

Видно, що kellax проходив курс політології у виші. Так, справді, нас теж вчили, що не може бути плавного переходу від комунізму до демократії: повинен бути оцей проміжний диктаторський етап.

Тоість в нас ізначяльно всьо пашло нє так.

Опубліковано

Одне радує - останні події в Україні дуже зблизили та згуртували всіх українців - і на заході і на сході =)

Опубліковано

ІМХО, нефіг було вчора слухати всіх цих Яценюків і Порошенків, рахіти, там де кульмінація - їх ніколи немає. Зараз все це зведеться до того, що у ВР створять слідчу комісію, богословська яку очолить, може якого міністра звільнять і все. А була б на те воля - вже б на бульдозері гаранта з адміністрації вивели б. І класти я хотів чи то провокація чи ні, проти 700 тис. людей беркут би всрався, так як з майдану повтікали б.

Опубліковано

Одне радує - останні події в Україні дуже зблизили та згуртували всіх українців - і на заході і на сході =)

Дуже зблизили людей, весь цівілізованний люд-на нашій стороні..Провокації тільки з боку деяких неосвідченних та проплаченних росіян! Україна-вставай!!
Опубліковано

ІМХО, нефіг було вчора слухати всіх цих Яценюків і Порошенків, рахіти, там де кульмінація - їх ніколи немає. Зараз все це зведеться до того, що у ВР створять слідчу комісію, богословська яку очолить, може якого міністра звільнять і все. А була б на те воля - вже б на бульдозері гаранта з адміністрації вивели б. І класти я хотів чи то провокація чи ні, проти 700 тис. людей беркут би всрався, так як з майдану повтікали б.

а гарант був в адміністрації???? то нахєра???? просто щоб побити вікна і потрощити меблі, попиздитись з Беркутом???? який глибокий смисл цих нєлєпих двіженій???

Опубліковано

а гарант був в адміністрації???? то нахєра???? просто щоб побити вікна і потрощити меблі, попиздитись з Беркутом???? який глибокий смисл цих нєлєпих двіженій???

Толік, я так думаю, що більшість людей взагалі не розуміють що там зараз робити - загальної ідеї немає, крім бажання зняти президента, уряд і кабмін, опозиційні лідери роблять лише те, що їм цікаво і вигідно, ну ще час від час стримують протистояння. народ вийшов, стоїть, кричить, але ідеї немає.

те що там трощили - це були провокації, а також вихлинулась злість через неадекватну агресію міліції.

з таким же успіхом цю злість можна було направити і в більш потрібніше русло. злість пройшла, будівлі зайняли, а що далі з ними робити не знають. а ще відчувають що знахходячись там - вони є ціллю для міліції, адже їхні дії незаконні.

сумно і прикро

Опубліковано

Грусний наш Костя, а роскажи, що треба було зробити щоб порішати все за один день?:)

єдине, чого дарма не зробили, так це не заблокували Межигір"я. З такою кількістю людей це можна було зробити.

Опубліковано

єдине, чого дарма не зробили, так це не заблокували Межигір"я. З такою кількістю людей це можна було зробити.

на межигір’я ризиковано. два проти одного, що там була б дуже жорстка м’ясорубка.

а потім списали б все на те, що це було вторгнення на приватну власність з застосуванням різного роду зброї.

(мається, на увазі на рахунок беркута на майдані придумали відмазку - от і там була б)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...