RePlay Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 18:55 #377 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 18:55 але вже тоді їх будуть контролювати інши.Хто їх буде контролювати "інший"? Що, приїде Меркель і буде вказувати як голосувати депутатам у Верховній Раді?
Smith Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:02 #378 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:02 RePlay, почитай інфографіку на УкрПравді. Там досить все доступно описано. В першу чергу, в людей буде мінятися менталітет. Нехай не одразу, а потихеньку. Це досить тривалий процес. Тим більше для народу, в якого постійно треті сили вбивали потуги до створення власної державності.
RePlay Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:12 #379 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:12 Smith,я ж не сперечаюсь на рахунок цього. Менталітет звичайно буде мінятися, тільки мова не про це. Багато хто в пориві ейфорії думає, що ми вступили в ЄС і бац - все в нас стало круто. Ніхто не зважає на проблеми, які виникнуть при цьому (неконкурентноспроможність товарів, занепад певних галузей, збільшення комунальних платежів і т.д.). Якщо говорити про ЄС, то вже про дві сторони медалі.
kudrom Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:17 Автор #380 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:17 Сводкі с фронта:В общем, к 8 вечера (по киевскому) ситуация следующая:- на майдане незалежности тысячи три-пять плюс постоянный лагерь, который там уже третий день; там ставят свечи, танцуют и даже читают молитвы;- по всему Крещатику туда-сюда ходят люди, много людей, - с флагами;- перед входами в центральные станции метро стоят молодые люди как живой забор и скандируют "залишайся на майдане", им аплодируют;- на Европейской площади, от метров в 500 от майдана дальше по Крещатику, который заполнен людьми, тысяч 15-20; сцена не разобрана, с нее говорят и иногда поют; ставят палатки;- выше от Европейской, по улице Михаила Грушевского у здания кабмина осталось тысячи две - в основном крепкие молодые люди, похожие на футбольных фанатов; Беркут (местный ОМОН) стоит по внутреннем дворе кабмина и на днепрских холмах через дорогу; в прилегающем переулке 20 автобусов милиции;- Банковская улица, где Рада и администрация президента, наглухо перекрыта Беркутом: в две шеренги и автобусы;-в общем, все действие разворачивается в этом прямоугольнике; люди ходят по всему центру города
Katarinka Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:19 #381 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:19 кажуть, що уже й Сімферополь організував майдан в себе, це останне велике місто, яке підтримало євроінтеграцію, таким чином вся країна вийшла на майдан.
Karabasbarabas Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:20 #382 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:20 неконкурентноспроможність товарів, занепад певних галузей, збільшення комунальних платежів і т.д.а ти задумайся "чому?" це може статись? хоча б по першому пункту
RePlay Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:32 #383 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:32 а ти задумайся "чому?" це може статись? хоча б по першому пунктуНа мою думку, відповідь очевидна. Якщо ми говоримо про неконкурентноспроможність товарів, то це їх низька якість і функціональність та велика собівартість. Мова йде важку промисловість, автомобілебудування і т.д. Значить, заводи закриються, а людей - на вулицю, зате "європейську" вулицю.
Smith Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:34 #384 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:34 Знову агітки "Українського вибору" пішли?!
romaxa11 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:34 #385 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:34 То що ти пропонуєш - гріти дупу на дивані? Є якась альтернатива?! Абсолютна "недія" в даному випадку? Або пропонуй щось, або не кажи дурниць.А де тут дурниці? Просто багато дивляться на ЄС через рожеві окуляри. По-моєму я сказав очевидні речі, що навіть якщо ми попадемо в ЄС, керувати нами будуть ті ж самі.але вже тоді їх будуть контролювати інши.хто буде керувати не важливо! Ми станемо інші і вже стаємо, і кожен хто захоче покерувати в наслідок маніпуляцій, обману чи чесно виграних виборів буде миритись з суспільством інакше "давай до свіданія".Європейці цікавляться політикою на 20% і їм пофіг хто там що керує, головне щоб не задівали їх інтересів.
romaxa11 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:40 #386 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:40 Ми під час виборів все ще віримо що хтось нам винен і має робити щоб нам було добре. Ніфіга. Він немає заважати нам самим собі робити добре, а по ходу помагати. Розвиток західної індустрії пов'язаний з малою цікавістю держави до її розвитку. Зараз цікавляться і виробництво свалює в Китай, залишаються найбільш технологічні високорентабельні підприємства зав'язані на наукових інститутах.
RePlay Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:42 #387 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:42 хто буде керувати не важливо!М-да. Ти, мабуть, думаєш, що ЄС буде вмішуватися в нашу внутрішню політику і тримати кожного чиновника за яйця. Ти дуже помиляєшся. Якщо, наприклад, міністром освіти залишиться Табачник, то він і надалі буде проводити експерименти з освітою, робити непотрібні моніторинги і випускати непотрібні підручники. І повір йому буде наплювати, що думає з цього приводу ЄС. Так само і ЄС буде наплювати, що там придумав робити Табачник. Цей приклад можна екстраполювати на кожного чиновника.
keepo Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:48 #388 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:48 Ніхто не зважає на проблеми, які виникнуть при цьому (неконкурентноспроможність товарів, занепад певних галузей, збільшення комунальних платежів і т.д.). Якщо говорити про ЄС, то вже про дві сторони медалі. ну припустимо більшість аполітичних прихильників таки віддають собі звіт про ризики і вони готові ризикнути заради надії на краще майбутнє, яке, доречі, можна побачити буквально за 200км від нашого міста в західному напрямку Я розумію великих підприємців - їм доведеця потратитись на модернізацію виробництва і навчання працівників за роботу яких необхідно платити більшу ЗП. Але товар буде вищого рівня, щоб можна було продати його в Європу. Чомусь всі ниють, що наш метал, навіть дуже хорошої якості, нікому не потрібний, але ніхто не враховує, що просту сталюку вже давненько в машинобудуванні заміняють іншими сплавами, на винайдення яких витрачено мільйони. Нашим краще понити і далі продавати сирець на відсталі ринки І таких прикладів просто мільйон.
olun4ik Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:50 #389 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:50 хто буде керувати не важливо!М-да. Ти, мабуть, думаєш, що ЄС буде вмішуватися в нашу внутрішню політику і тримати кожного чиновника за яйця. За яйця будемо тримати ми!!!, і будемо мати на це повне право.
Karabasbarabas Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:56 #390 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:56 а ти задумайся "чому?" це може статись? хоча б по першому пунктуНа мою думку, відповідь очевидна. Якщо ми говоримо про неконкурентноспроможність товарів, то це їх низька якість і функціональність та велика собівартість. Мова йде важку промисловість, автомобілебудування і т.д. Значить, заводи закриються, а людей - на вулицю, зате "європейську" вулицю.чому одразу закривати, чому звільняти? це змусить наших виробників підвищувати якість товарів і не важливо важкої чи легкої промисловості. звичайно не всі витримають конкуренцію, але такий етап доведеться пройти. і це не лише через наплив європейської продукції на нашому ринку, а й через високі вимоги ЄС, яким ми змушені будемо слідувати. та це відкриє можливість для експорту наших товарів не лише у Європу, але й у інші країни світу. для тебе, як для кінцевого споживача, це повинно мати надзвичайно важливе значення. чи не зацікавлений ти у якісніших продуктах харчування, предметах побуту, одязі і т.д. і т.п.? це перше, що тебе повинно цікавити, а ти чіпляєшся за важку промисловість та машинобудування.
Dima4s Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:58 #391 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:58 ХТО мені пояснить для чого збираються підписи? В законі про імпічмент нічог опро підписи людей немає.
RePlay Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:59 #393 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 19:59 Я розумію великих підприємців - їм доведеця потратитись на модернізацію виробництваТи мабуть погано уявляєш, скільки потрібно грошей на впровадження енергоощадних технологій на феросплавних заводах. Якби все так було просто і гроші падали з неба, то вже б давно модернізували.За яйця будемо тримати ми!!!А що зараз заважає тримати за яйця? Припустимо, чиновники віддали в Луцьку під забудову дитячий майданчик. Думаєш прийде добрий дядя з ЄС, помахає пальчиком і скаже "ая-яй, так робити не можна"? Та там ніхто навіть в таке вникати не буде.
Ukrainec Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 20:02 #394 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 20:02 Smith,я ж не сперечаюсь на рахунок цього. Менталітет звичайно буде мінятися, тільки мова не про це. Багато хто в пориві ейфорії думає, що ми вступили в ЄС і бац - все в нас стало круто. Ніхто не зважає на проблеми, які виникнуть при цьому (неконкурентноспроможність товарів, занепад певних галузей, збільшення комунальних платежів і т.д.). Якщо говорити про ЄС, то вже про дві сторони медалі.Ага, можливо тоді тим ділом, що я допомагаю собі заробляти в цій державі на хліб я буду займатись повністтю на законних підставах, як мій товариш в Італії. А можливо не буду, вистачатиме ЗП з основного місця роботи. А можливо займусь цілком і повністтю, сподіваюсь буде вибірПросто треба щоб купка чиновників просто зникла!Тоді я сам собі зароблю на хліб, комуналку і будинок.Просто не реально важко в нашій державі чесно "ставати на ноги"p.s.Ми не будемо Европою, поки не буде Европи в наших головахХОЧУ В ЕССлава Україні!
RePlay Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 20:03 #395 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 20:03 чому одразу закривати, чому звільняти?По-моєму, тим сам дав відповідь на своє питання:звичайно не всі витримають конкуренціюЗвичайно, тобі легко так говорити. Ти ж не працюєш на заводі, який не зміг витримати конкуренцію. А в когось викинуть на вулицю годувальників сімї. Але ж то фігня, правда? Шлях до ЄС потребує жертв. От тільки чомусь ніхто не хоче бути тіїєю жертвою.
Smith Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 20:09 #396 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 20:09 На Майдані Незалежності в переходах багато міліції. Готуються до ночі?!
Саня Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 20:10 #397 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 20:10 RePlay, по-твоєму не треба рухатися в перед, бо це важко. Краще сидіти в жопі?
keepo Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 20:12 #398 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 20:12 Ти мабуть погано уявляєш, скільки потрібно грошей на впровадження енергоощадних технологій на феросплавних заводахдумаю ти теж не уявляєш, але суть у тому, що зараз ніхто не уявляє - простіше прогинатись перед Росією і просити дешевий газ.Звичайно, тобі легко так говорити. Ти ж не працюєш на заводі, який не зміг витримати конкуренцію. А в когось викинуть на вулицю годувальників сімї.в свій час мене не викинули на вулицю, але зменьшили ЗП в 4 рази, це змусило розпочати власний бізнес і зараз я ні каплі не шкодую. Думаю аналогію проведеш сам.Європейське суспільство дає шанси, а використати їх чи ні - особистий вибір кожного.
Karabasbarabas Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 20:12 #399 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 20:12 Звичайно, тобі легко так говорити. Ти ж не працюєш на заводі, який не зміг витримати конкуренцію. А в когось викинуть на вулицю годувальників сімї. Але ж то фігня, правда? Шлях до ЄС потребує жертв. От тільки чомусь ніхто не хоче бути тіїєю жертвою. ОООО!!! звичайно!!! дуже легко, адже наразі я змушений звільнятись з роботи через неконкурентноспроможність підприємства, на якому ще поки працюю. причина занепаду - нове законодавство і податки, які зробили підприємство збитковим. і тепер мені треба шукати нову роботу і поки сидіти з дружиною на її зарплатні. мені ну дуууууже легко говорити...правда?...
olun4ik Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 20:13 #400 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 20:13 Я розумію великих підприємців - їм доведеця потратитись на модернізацію виробництваТи мабуть погано уявляєш, скільки потрібно грошей на впровадження енергоощадних технологій на феросплавних заводах. Якби все так було просто і гроші падали з неба, то вже б давно модернізували.За яйця будемо тримати ми!!!А що зараз заважає тримати за яйця? Припустимо, чиновники віддали в Луцьку під забудову дитячий майданчик. Думаєш прийде добрий дядя з ЄС, помахає пальчиком і скаже "ая-яй, так робити не можна"? Та там ніхто навіть в таке вникати не буде.Вникати знову ж таки маємо ми, тицяти пальчиком в букву закону теж маємо ми. А переписувати закон в ущєрб собі і як того вимагає добрий дядя з ЄС, не хоче сьогоднішня влада. За що ми сьогодні сьогодні і стоїмо!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.