Перейти до змісту

Продам LG Nexus 5 32 Gb White

Roman_1984

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Для тих, хто не дочитує до кінця)

Ну може спочатку треба ціну адекватну поставити, а потім "торгуватись"?:) А то виходить як у наших магазинах: ціну ставлять завищену, а остаточну "реальну" і типу велика знижка SALE :)
Опубліковано

А з людями поспілкуватись слабо?))) Покусаються... Вимога форуму ціну ставити при розміщені лоту, для тих хто правил не читав.

От бачите HardCancer, не боїться, але пропонує малувато))))

Опубліковано

Чому ж малувато?! Вартість такого смарта 400 у.о.+ 50 пересил + ваша винагорода (30 у.о., думаю нормально). По курсу 8,25 грн/$. виходить 3960,00 грн.

Опубліковано

Чому ж малувато?! Вартість такого смарта 400 у.о.+ 50 пересил + ваша винагорода (30 у.о., думаю нормально). По курсу 8,25 грн/$. виходить 3960,00 грн.

Так, при такому розрахунку нормально, майже, моя винагорода мінімум 10%))) Але Ви не врахували, податки, які сплачуються в США + пересилка по самих Штатах..... Додайте їх і я б погодився....

• 4 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

податки, які сплачуються в США + пересилка по самих Штатах.....

Я купував кілька Google Nexus One прямо з Гугла через знайомих в США. Податки включені в вартість, вказану на сайті, а по США Гугл пересилає безкоштовно. Якщо добре пошукаю, то може ще й інвойси знайду, якщо не викинув. Не потрібно вводити людей в оману.

Опубліковано

Я купував кілька Google Nexus One прямо з Гугла через знайомих в США. Податки включені в вартість, вказану на сайті, а по США Гугл пересилає безкоштовно. Якщо добре пошукаю, то може ще й інвойси знайду, якщо не викинув. Не потрібно вводити людей в оману.

Ну що я тут можу сказати. Я так розумію великий знавець законодавства США))) І знаєте, які в якому штаті податки))) І навіть знаєте, що їх 50, і законодавство в кожному відрізняється.

Для прикладу: в Штаті Нью-Джерсі з 1 липня 2013 року, податок з продажів 7% і всі покупці в штаті його платять, можете на Амазоні спробувати.

Так що, не потрібно флудити в чужих темах.....

Маєте можливість купляти без податків купуйте.......

Ну як додаток скріншот з ГуглПлей)))))))))))))

Ну і з приводу безкоштовної пересилки Нексусів по США з скріншота теж все зрозуміло)))))

post-6681-0-94190600-1388946507_thumb.jp

Опубліковано

Гм... можливо, правила Google стосовно продажу змінились з того часу, коли я купував Nexus One.

Не можливо, а так і є, досить давно! Доставка платна як до посередника, так і до України. Також оподаткування майже усіх штатів. Людина продаючи телефон курить якіхось 200-300 грн. Але ж не забувайте він ризикує своїми грошима. Тому Ви не знайдете за 400 долларів новий телефон з США вартістю такою ж у нас.

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...