Перейти до змісту

World of Warships

lerov

Рекомендовані повідомлення

Дадуть 5 рівень , про 8 -- це ти розкатав губу =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 199
  • Створено
  • Остання відповідь

Так премиум можно купить)Потом типо как выйдет релиз нахаляву премиум дадут на столько времени , сколько в тесте было.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81, :) - я й в 5 рівень не дуже то й вірю. Може Альфа тестерам дадуть. а мені аби 2 рівень дали - як в літаках.

drap, я тя умоляю - купувати, нема шо там купувать, я краще пива випью :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нам дали Івакі =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81, абета тестерам Хуакі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вмовили оновлю :0168:

Але грати не обіцяю :_05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну не знаю, граю всіма вєтками , тобто 6 кораблів , 4 штуки 7 рівня , а два 6. Да, раків хватає, але якщо раки в більшості в протилежній команді, то часом прикольно получаєтся :) З останнього - це 5 трупів на Фусо (дємпєльскій акорд, зразу Нагато купив) 5200 з копійками подвійного досвіду, й прикольний один з боїв на Сайпані , коли заторпедив ворожого авіаносця на останніх секундах , той стояв й 5 торпед влучили, остання на останній секунді й замість нічиї ми виграли :) Коротше прикольно загалом, але коли починаєтся бой й ти бачиш що твої пливуть не туди куди треба, то на 90% результат відомий. Наразі 541 бій зіграно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого - 541 бій то для мене недосяжна планка :). Літачки колись легше давались - але там була можливість за зароблену голду переводити досвід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
Мы хотим выразить признательность всем, кто принимает активное участие в тестировании World of Warships. Именно благодаря вам игра выходит на финишную прямую к ОБТ, и ваш вклад не будет забыт. В своё время все участники альфа-теста были награждены уникальным крейсером Iwaki. Для вас, дорогие друзья, мы также подготовили особый подарок.

За преданность флоту и отвагу в морских баталиях любой игрок, прошедший не менее 49 боёв, получит в свою коллекцию американский премиум линкор IV уровня Arkansas. В своем легко узнаваемом камуфляже, он станет вашей визитной карточкой и проследует в ОБТ!

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ha3aP, то я блін 200 боїв мучався... але... йошкі кіт - ура!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я тільки 42 відтошнив )))

Взагалі гра цікава, але авіаносці вбили геймплей (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Вийшов патч 4.0 , стався повний вайп, скоро відкритий бетатест, імхую першого липня, пишуть, що вайпів більше не буде

ЗІ всі нагороди отримав по максимуму :) 1269 боїв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, ти корабельний МАНЬЯК :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні, тест же довго йшов, по 10-15 боїв в день, й то з перервами, та й все, а з есмінцями взагалі бувало на перших хвилинах топили, тому швидко бої проходили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, в мене на початку тесту був план: по одному бою в день на кожному кораблі ангара. А їх я собі вирішив мати аж п'ять, потім забив... чогось стало не цікаво...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не *втикнув* мабуть в *тєму* :) Я он оновився й в першому ж бою на подарунковому Арканзасі 4 ворожих кораблі потопив, але сталась нічия, в слідуючому ж бою на цьому ж кораблі потонув на перших хвилинах, не увернувся від торпед, так що по всякому буває :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні обновив клієнт .

Зіграв один бій , зжер 4 Арканзаси =)

qFZ86.jpg

3wq8n.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

может отряд организовать..

сам тоже с начала ОБТ вкатываюсь, сейчас на фениксе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ракі такі ракі :(

4becc8f42c2c94b1a7980176a76a219c.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клемсон просто розриває все на короткій дитстанції =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фух, витянув бій, аж адреналіну прийшло трохи, в кінці залишився сам проти лінкора недобитого й есмінця, якби есмінець був трохи досвідченіший, мені було б хана, а так, вдача виявилась на моїй стороні :)

c3d043740068c07b81669bf8bfecbf8d.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...