Перейти до змісту

World of Warships

lerov

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А вот и видео наглядно демонстрирующее геймлпей на ТОПовом американском авианосце Essex (в дальнейшем планируют сместить его на 9 уровень).

Всё ещё думаете, что авианосцы можно прировнять к арте? : )

• Відповідей 199
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

NLQ2wIy.jpg

:0137:

С момента публикации этой темы и до 11 марта 2015 года (23:00 Мск) каждый альфа-тестер может порекомендовать двух своих друзей к участию в закрытом бета-тесте Smile_izmena.gif
Опубліковано

NLQ2wIy.jpg

:0137:

С момента публикации этой темы и до 11 марта 2015 года (23:00 Мск) каждый альфа-тестер может порекомендовать двух своих друзей к участию в закрытом бета-тесте Smile_izmena.gif

Якщо то для мене замовте ключик плз.
Опубліковано
Кроме того, в ЗБТ автоматически принимаются все участники альфа-теста и бета-выходных!
Ну в вихідних я був. Той лаунчер не працює, а де взяти лінк на потрібний лаунчер?
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

там й без космічних боїв є чим зайнятися :) Особисто мені гра все більше й більше подобаєтся, лакмусом вважаю те, що мене навіть не бентежить *вайп* в кінці бетатесту (зазвичай дико не люблю починати все спочатку). З задоволенням в відкритому бетатесті почну все спочатку. Багаж навиків й знань, отриманий зараз дасть доволі значну перевагу над новачками потім

Опубліковано

ледь очи не лишив в тих космокораблях... вистачило порочки боїв. Але фармиться в тому режимі суперськи.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В мене п'ять кораблів, я граю по одному бою в день на кожному, якщо захожу в гру. Але грати мені важко. Граю за ради набивання к-ті боїв, може потім зачтеться, щось дадуть на халяву, якого прем корабліка 8 рівня :)

Хоча мене дивує відсутність піастрів на тесті, але можливість купити щось за ці піастри є - ЖЛОБИ!!! навіщо таке робити на тесті.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...