Перейти до змісту

Вуличні металеві двері.

Lolja

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть де можливо в живу, а не на картинках, подивитись , пощупати, та вибрати металеві двері(вуличні), крім нової лінії, епіцентра та метр на метр. Та було з чого вибрати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо Віксіс на Львівській?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Двері є в наявності в ПФ"Євродек", що на пр.Соборності14а, ТЦ"Троянда".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На варшавці вхід зі сторини там-Там злівої сторони проходу ціна -якість....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив в них в лютому вхідні двері, дуже просив, щоб якісні були... Хвалили, божились, що найкращі, на замовлення. Заплатив 3600грн.

на порозі вже фарба повідставала. Майже кругом коробка почала ржавіти, навіть там, де краска заводська. Глазок і дверний замок постійно в конденсаті, шурупи теж почали ржавіти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На варшавці вхід зі сторини там-Там злівої сторони проходу ціна -якість....

Це мабуть магазин "Пандор". З вуличних (не квартирних) там можуть запропонувати металеві з МДФ накладками і польські КМТ. Про двері з МДФ кажуть, якщо двері на вулицю то гарантію вони недають і є велика ймовірність що МДФ (пресована бумага у плівці Вінаріт) з часом полопає, аналогічно говорять в магазині "Рідні Вікна" гарантію також недають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив в них в лютому вхідні двері, дуже просив, щоб якісні були... Хвалили, божились, що найкращі, на замовлення. Заплатив 3600грн.

на порозі вже фарба повідставала. Майже кругом коробка почала ржавіти, навіть там, де краска заводська. Глазок і дверний замок постійно в конденсаті, шурупи теж почали ржавіти.

Допоки є гарантія, варто ставити питання до магазину

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замовив собі металеві - люди роблять самі. Досить не погано виглядають. - Без виробів всяких, не ламіновані чи як там.. зато не будуть відклейоватись та ін. Метал 2+ 0,5мм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замовив собі металеві - люди роблять самі. Досить не погано виглядають. - Без виробів всяких, не ламіновані чи як там.. зато не будуть відклейоватись та ін. Метал 2+ 0,5мм

Імена, явки, паролі в студію плз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Імена, явки, паролі в студію плз.

Не фірма, хлопці самі роблять, самі ставлять. Дали мені номер тут на борді(рекомендували). Коштували 2,6кгрн. Можуть зробити бідь які розміри. Самі фарбують у необхідний колір, ставлять хороший замок. У середині утеплені. Зверху просто суцільний лист металу. Дивляться гарно. Мені сподобались. Замовялв одразу 2шт. Думаю не прогадав. Стоять кілька місяців - поки без нарікань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото дверей плз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж цікавить номер. пліз :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Допоки є гарантія, варто ставити питання до магазину

Думаю.. варто звернути увагу на утеплення і вентиляцію у приміщеннях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото покажіть дверей..Може ще хтось замовить..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скиньте номер телефону людей будь-ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото покажіть дверей..Може ще хтось замовить..

двері ось такого плану (у мене одностворкові)

1295942177_160852888_2---.jpg

скиньте номер телефону людей будь-ласка

в ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І мені будь ласка номер в пп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені теж в ПП, але краще сюди, для загального використання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всім хто просив відписав у пп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені тоже скиньте номер в пп якщо можна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і мені в ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не отримав листа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замучили мене))

ось 050 96 921 15, здається Орест звати. Працюють у Луцьку. Є ще номер хлопців з Рівного, роблять аналогічно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Двері класні в Євродеці на Соборності (ТЦ " Троянда") 28-05-00 !

Двері класні в Євродеці на Соборності (ТЦ " Троянда") 28-05-00 !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замучили мене))

ось 050 96 921 15, здається Орест звати. Працюють у Луцьку. Є ще номер хлопців з Рівного, роблять аналогічно.

після довгих шатань по магазинах замовив двері в Ореста - рекомендую! зробив (доречі недовго), привіз, встановив. (ще й поприбирали, після роботи). Двері виконано якісно і з хороших матеріалів, все працює як часи (час покаже як буде далі).

Одним словом - ЗАЧОТ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...