Harddriver Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 12:31 #1 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 12:31 Лабораторія у гаражі. Як українці майструють 3D-принтери і роботів Пазітів
Ko3bMa Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 12:36 #2 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 12:36 Пазітів малограмотність
MACCEN Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 12:43 #3 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 12:43 це краще чим бухати і чорті чим займатись, молодці!!!На кікстартері деякі цікаві розробки люди виставляють, у нас проблема в тому що в нас немає фірм толкових які можуть наприклад випіляти тобі прототип чогось там чітко по кресленням, наприклад мене цікавить з металу (алюміній, нержавійка, або титан) щоб зробили один виріб, і не можу знайти хто б міг його зробити.
difoto Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 13:23 #4 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 13:23 у нас проблема в тому що в нас немає фірм толкових які можуть наприклад випіляти тобі прототип чогось там чітко по кресленням, наприклад мене цікавить з металу (алюміній, нержавійка, або титан) щоб зробили один виріб, і не можу знайти хто б міг його зробити. ти просто погано шукаєш І ще, скоріш за все не заплатиш стільки, скільки воно коштує, судячи з того, що приплів алюміній, нержавійку і титан(!!!) у один список.А ващє - в мене така сама майстерня, сиджу у підвалі, займаюсь від оракалу і пластиків до поліуретанових та силіконових компаундів. Якраз зараз роблю креслення для станка, до якого деталі мені виріжуть чітко по кресленням, майже в центрі Луцька виріжуть, ага.
Hexus Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 18:41 #5 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 18:41 А вот это уже интересно Первый металлический пистолет, напечатанный на 3D-принтере (скопипастил с Хабра)
MACCEN Опубліковано 12 Листопада, 2013 в 11:17 #6 Опубліковано 12 Листопада, 2013 в 11:17 difoto - телефон фірми дайте будьласка, якщо є така. ти просто погано шукаєш І ще, скоріш за все не заплатиш стільки, скільки воно коштує, судячи з того, що приплів алюміній, нержавійку і титан(!!!) у один список. "Приліпив" - бо не принципово для прототипу з якого металу зроблять.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.