Перейти до змісту

Потрібна допомога у виготовленні колонок для JBL GTO-935e

Серега89

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В бус тимчасово потрібні ящики під JBL GTO-935e

post-18550-0-03815000-1383850565_thumb.j(розумію що free air, але 2.5м.куб. занадто :_07: )

Точної інфи по цим блінам не знайшов, обєм не вирахую.

Можливо в кого є досвід у такій справі.

З матеріалів є фанера 20мм і тирсоплита від радянських меблів.

Непроти якщо хтось виготовить зі свого матеріалу.(часу на складання "коструктора" бракує)

В крайньому випадку придбаю недорого корпуса від звичайних колонок (Radiotehnika з фазиком :) , Эстония і т.д)

Опубліковано

Так прорахувати в JBL speakershop (на крайняк прикинути скльки максимум місця можна виділити, об'єму багато не буває :)) Низ можна завше "витягнути фазіком". Замовити розкрій, там де ДСП продають (Мадот?), потім шуруповерт в руки і....

Єдине - з вирізанням овалу мудохання, може розкрійники щось підкажуть?

• 2 місяця потому...
Опубліковано

В крайньому випадку придбаю недорого корпуса від звичайних колонок (Radiotehnika з фазиком , Эстония і т.д)

ото Вам найлепший варіант буде, якщо тимчасово, оскільки якщо вже робити самому корпус, то робити якісно і на довго, а так купіть готове та підкоректуйте під овал і вуаля! я б так зробив, що там говорити, я так колись (5 років тому) робив, звучало класно, потім доробив нормальний подіум на кенго під стелю для саба та яєць піонерів ох, як згадаю...

Опубліковано

Авто Renault Master максі база. Зробив звичайні ящики з фанери 1.8 (приблизно 25х30х40) звук чесно кажучи :_20: (грають через усь "4х90", буду переробляти.

На рахунок корпусів - з того що взяв "зліпив" непогані експонати, тепер жалко їх в буду кидати, мабуть на продаж підуть :_07: + залишилась купа динаміків

post-18550-0-79383400-1389707614_thumb.j

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...