Перейти до змісту

ППШ - пости підкачки шин. Хто може бачив чи користувався. Взагалі думки і враження

Iresjka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ППШ - пости підкачки шин. Хто може бачив чи користувався. Взагалі думки і враження... Присутні на території РФ та інших країн і Європі вцілому. Чи хотіли б ви щоб такі були присутні у нас чи можливо десь такі бачили (у нас)???

post-2595-0-43362000-1383848707_thumb.jp

post-2595-0-14717600-1383848716_thumb.jp

Опубліковано

колись був на вул.Електроапаратній, біля заправки. Чи наявний там зараз не знаю, давненько там не був

Опубліковано

есть на Аветровских заправках, на Окко и дет еще видел, но не многи в рабочем состоянии. На ОО=кко на конякина манометро ручной подключен - погрешность неизвестная..но ОЧЕНЬ не точный, в Дерно на Аветре компрессор не смог поднять давление выше 1,8, на Звязкивцив (Аветра) часто не работает, на Боженко Аветра - работает, на Ковельской трассе на Автерте работает.

Вообще вещь хорошая, выставил себе давление...и только слушаешь как пикает...мне лично ОЧЕНЬ нарвится

Опубліковано

Хоч і маю манометр, але вже звик візуально оцінювати тиск в шинах. Єдине - "перекачано" від "сильно перекачано" складно відрізнити. Зате "треба підкачати" видно завжди :) Тоді тиск може сягати менше атмосфери, шина доречі сильно не "сяде". І руль помітно вестиме в сторону, або по навантаженню на двигун буде видно, але тільки з досвідом таке можна вловити.

Опубліковано

Якщо окремо десь щоб стояли - довго не проживуть. А на АЗС в основному є. ВОГ на Рівненській неприємно здивував - якийсь китайський компресор, часто непрацюючий. Далі, по Рівненській трассі, зліва, АЗС Формула - там автоматична підкачка, з таблом-манометром. Точності не знаю, але після підгонки авто по всім шинам нікуди не вело і не тягнуло...

Опубліковано

Якщо окремо десь щоб стояли - довго не проживуть. А на АЗС в основному є. ВОГ на Рівненській неприємно здивував - якийсь китайський компресор, часто непрацюючий. Далі, по Рівненській трассі, зліва, АЗС Формула - там автоматична підкачка, з таблом-манометром. Точності не знаю, але після підгонки авто по всім шинам нікуди не вело і не тягнуло...

Є антивандальні. Вони може й проживуть троха.

Опубліковано

А по характеристиках які би були кращі.... ??!! Оце питання на часі... І чи тре подача води... як би то було актуально, чи просто компрессор???

Опубліковано

Річ потрібна але не для наших людей... постав десь в безлюдному місці то вирвуть все шо можна а той і сам пост знесуть....

Опубліковано

А зимой их вооще віключают..я так понимаю чтоб конденсат в компрессоре не замерз.

Условия использования до -40. Там подогрев что-ли... есть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...