Перейти до змісту

Флейм на тему зарплат у луцьку.

Misto3G

Рекомендовані повідомлення

Ще дещо добавлю, на випередження відповіді "хто на що вчився" чи щось типу того. Зі мною працює досить відомий художник, літня людина. Бачив його картини, краса неймовірна..ну та то ІМХО, напевно на всіх не вгодиш. Так от, він пішов на з/п 850грн тому, що і радий був би, та не може знайти собі роботу. Картини виставляються у галереї, експонуються, люди приходять, милуються..інколи купують. Щоправда, ціни тааож не європейського рівня. І от, соромно сказати. "аби десь холода перебути, з голоду не померти". Це - нормально?

Воістину, нема пророка у своїй Вітчизні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 207
  • Створено
  • Остання відповідь

Воістину, нема пророка у своїй Вітчизні.

Ти десь від теми втік. Колотиш воду в ступі.

Є людина ,яка пропонує роботу, але за таку роботу вона готова платити 1500 грн. Робота не пильна. І не вартує вона більше.

Невже не ясно.

Це вже якось бісити починає, коли сидить купа лінивих, жують соплі і ждуть мани небесної на 1к у.о. І ще й щоб нічого не робити.

Ой, 1500 то мало за таку роботу. Якби хоча б 2500, то я б подумав.. тьху..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звиняйте за оффтоп...

але, може хтось все ж прийме вольове рішення і потре все це непотрібство яке супроводжує кожну тему ?

хоча я б поговорив з грамотєями, які тут повідписувалися на тему "якого буя всі сруть в темах про ЗП 1500 і жодного повідомлення в тему про ЗП 8000 ?"

рівня "освідченості" вистачає лише на серання на форумі ?

...нікчемні пости колгоспників, які щойно вилізши з лайна, починають принижувати всіх хто по ЗП нижчий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

резерв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ту закрили, відпишу тут.

А хтось не тільки відписав, а й пішов на співбесіду. Я вважаю, якщо роботодавець призначив зустріч, він має бути, бувають форсмажори, але в такому разі є телефон. А вибачте за слово -наглої морди працівник який там сидів, на всі запитання корчив очі по пять копійок, і слізно клявся "як шеф буде топозвонить. А обіцяного як то кажуть...

На рахунок зарплати, чому стільки людей негодують. Для порівняння, знімаємо квартиру за 1200, комунальні ще 350, є дитинка 5 місяців, іматематика якось неспрацьовує. Тому вибачте хотілося б мати пристойну зарплату, кухня з середини відома. Роботодавець не обанкротиця якщо накине зверху нещасних 500 гривень. Аргументаціями про те що хтось там працює і за менше сім'ю не прогодуєш. Імхо.

P.S DIXI

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сюди відправлятимуться всі, хто піднімає срач в кожному топіку про роботу на тему "а чого так мало"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ту закрили, відпишу тут.

А хтось не тільки відписав, а й пішов на співбесіду. Я вважаю, якщо роботодавець призначив зустріч, він має бути, бувають форсмажори, але в такому разі є телефон. А вибачте за слово -наглої морди працівник який там сидів, на всі запитання корчив очі по пять копійок, і слізно клявся "як шеф буде топозвонить. А обіцяного як то кажуть...

На рахунок зарплати, чому стільки людей негодують. Для порівняння, знімаємо квартиру за 1200, комунальні ще 350, є дитинка 5 місяців, іматематика якось неспрацьовує. Тому вибачте хотілося б мати пристойну зарплату, кухня з середини відома. Роботодавець не обанкротиця якщо накине зверху нещасних 500 гривень. Аргументаціями про те що хтось там працює і за менше сім'ю не прогодуєш. Імхо.

P.S DIXI

Є відповідний рівень знань, освіта, досвід?

Тоді у вас буде та сама пристойна зп чи власний дохід.

Нема? Про яку сім'ю, квартиру, дитинку може йти мова? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у припустимо набіжить ще десь плюс 500-600 грн до цих "від 1500", ну хіба що для студента нормально

Ого, певно всі в Луцьку працюють хоча б за 4к+ грн/в місяць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саморозвиток ніхто не відміняв...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Мені реально інтересно, як формується оплата праці у Луцьку?

Роботодавцями чи самі люди які пиходять до роботодавця просять так мало?\

Я особисто стикався з людьми які казали хоча б 2,500.

Усім ясно, що волинська людина не живе на зп меньше ніж 3000. Бо на неї прожити не можливо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ту закрили, відпишу тут.

P.S DIXI

Є відповідний рівень знань, освіта, досвід?

Тоді у вас буде та сама пристойна зп чи власний дохід.

Нема? Про яку сім'ю, квартиру, дитинку може йти мова? :)

Є вища, але це не показник. Є досвід але і це не показник. Дивують, що всі хочуть з досвідом і дуже хорошими знаннями. А звідки тоді його взяти тоді, з ефіру?

І так, в нас не Європа, чекати до сорока поки буде якась стабільність в фінансах, а там і пенсія і знову ж тих 1500 чи навіть менше, так можна все життя прощолкати. Людина достойна на високу заробітну плату, а нас привчають підбирати крихти, тай ставляться як... В чому згіідний так в тому що треба собі відкривати ПП, по іншому не проживеш. Тато прїхав після декількох місяців Швеції сказав одну фразу яка на мою думку відповідає всьому. Там люди живуть, а в нас виживають...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого рівень зарплат низький, бо купа людей можуть працювати лише на низько кваліфікованих роботах. Професіонали працюють на себе і зароблять самостійно, але і їх роботу мало хто потягне. Не плач що мало платять, а переходь у вищу лігу. Для того щоб гарно заробляти ти повинен бути найкращим в чомусь одному, як в америках. До гарних кравчинь - черги, до хороших майстрів - черги і т.д. Стань хорошим і нічого вимагати не прийдеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

самі люди які пиходять до роботодавця просять так мало?\
Я особисто стикався з людьми які казали хоча б 2,500.

сам відповів на своє питання :) Колись, був в центрі зайнятості, питають мене скільки хочеш отримувати (досвіду майже не було пів року в банку, під час навчання і відразу після університету), кажу десь від 3000 :) Мені у відповідь, нічого собі, зазвичай всі кажуть для початку 1200-1500 грн. От і самі бачите як люди самі себе цінують.

Інше питання, це межа роботобавця, кажу, готовий працювати і по суботах і по вечорах, тисяч 5000 матиму? Ну...відповідає + 500-700 грн, то 3000 заявлених тисяч. Стимулу виходить, відразу не має

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я на першому курсі універу, працював де тільки можна і за любі гроші.

Поки батьки фінансували, це можна було собі дозволити :)

Набирався досвіду, обростав знайомствами, навчався. Мав на що гуляти :)

Ось де береться досвід, для того щоб щось отримати потрібно для цього щось робити. Часто певний час і в збиток собі.

А не все і одразу і на шарік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є вища, але це не показник. Є досвід але і це не показник.

Буду сперечатися. Особливо з останнім.

З першим згоден на 101%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Згадалось.

Навіть лабоантом в ВДУ за 65 грн працював!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда... осилила дописи по темі :)

От що я вам скажу... Так! Країна у нас гамняна і більшість людей у нас не живуть, а виживають... То є факт!

Я вважаю, що краще получати стабільно тих 1500 грн, ніж марити високими прибутками без роботи

Працюєш собі помаленько, набираєшся досвіду і підшукуєш високооплачуванішу роботу

1500 мало за роботу у теплому приміщенні? А що тоді говорити базарникам, які і у +30, і у -30 працюють з одним вихідним і отримують близько 1000 грн?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вважаю, що краще получати стабільно тих 1500 грн, ніж марити високими прибутками без роботи

Працюєш собі помаленько, набираєшся досвіду і підшукуєш високооплачуванішу роботу

імхо, не зовсім правильний підхід. так можна і років 10 на 1500-2000 працювати :)

За базарникі промовчу, їм (саме продавцям) точно не позаздриш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що тоді говорити базарникам, які і у +30, і у -30 працюють з одним вихідним і отримують близько 1000 грн?!

10 років, в свій час, відстояв.... супер - це було 100 баксів/місяць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ах какая интересная тема) мой рецепт, - пока молодые, нету детей, семьи надо фигачить, и не работать где попало - т.е. там где развитие почти невозможно, чтоб потом не ныть что зп полтора-два куска всего и как прожить на эти копейки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так можна і років 10 на 1500-2000 працювати

ні. Там чітко сказано - "набираєшся досвіду". Самоосвіту не відміняв ніхто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що тоді говорити базарникам, які і у +30, і у -30 працюють з одним вихідним і отримують близько 1000 грн?!

"Спасение утопающих дело рук самих утопающих(с)."

Все набагато простіше: подобається працювати за 1,5к - працюєш, неподобається - непрацюєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

імхо, не зовсім правильний підхід. так можна і років 10 на 1500-2000 працювати :)

Можна... Не всі стають мільйонерами!

Це залежить від тебе самого (вміння, прагнення і т.д)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадалось.

Навіть лабоантом в ВДУ за 65 грн працював!

в 2005р, на 3-му курсі, з 9 по 18год., 25кг. блоки на 2-поверх вручну носили за 25грн. в добу. і нічого, не жалілись. Правда і стипендія 96 грн/міс. була :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна... Не всі стають мільйонерами!

Це залежить від тебе самого (вміння, прагнення і т.д)

ну, по правді дівчатам простіше. Карєристок я одиниці тільки зустрічав :) Але то певно і на краще :D. Але то вже інше болото

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...