Перейти до змісту

Луцького слоника перефарбували

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Троє мешканців Луцька перефарбували фігуру слоника, яка розташована за Палацом учнівської молоді, в оливковий колір.

Нагадаємо, востаннє слоник міняв "шкіру" в червні. Тоді він став сріблястим.

А раніше, 27 квітня, учасники проекту "Yarn bombing у Луцьку" вбрали знамениту скульптуру у в'язані клапті, частину яких 8 червня спалили вандали.

Від 20 жовтня слоник став оливковим. Як пояснила художниця Маргарита Паламарчук, такий колір обрали, аби взимку в Луцьку було більше теплих і літніх кольорів.

original-DSC_4148.JPG

Опубліковано

За часів мого студенства він був і рожевим)))

Як на мене, то колір не теплий і не дуже літній... Хоча, побачимо на фоні снігу)))

Опубліковано

Сріблястий був гарніший. Зловити б декілька вандалів і підсмажити як бідного слоника. Це ж символ епохи багатьох поколінь.

Подяка ентузіастам , які його постійно відновлюють.

Опубліковано

Краще б будинки занедбані пофарбували.

Нормальний слон ще був у п'ятницю...

Опубліковано

РОзмальований був всякими фломастерами (((і не дуже по фен шую, Абудинки - легко! Тільки будинки треба фарбувати як то роблять на Республіці. А поки ви гуглите, що таке Республіка, і які там будинки, декілька фоток:)

XvjNCzi0z98.jpg

rT4lFJ6cS14.jpg

Опубліковано

ще б мерія відремонтувала фонтан, а правоохоронні органи разом з ветеринарами кастрували б вандалів прямо на місті їх вилову... тоді думаю Луцьк став би ще гарнішим

Опубліковано

Від 20 жовтня слоник став оливковим. Як пояснила художниця Маргарита Паламарчук, такий колір обрали, аби взимку в Луцьку було більше теплих і літніх кольорів.

оце теплий колір?!?! :_09: Може я дальтонік, чи щось не розумію, але як на мене, то він якийсь ядовитий, а не теплий, і з літом взагалі ніяких асоціацій не викликає...

(Хоча власне мені все-одно до того слоника... До чого він там взагалі?... зробили б краще українського веприка якогось веселого :))

Опубліковано

jack, спакуха. теплий він тим, що видно здалека і душу гріє. А взагалі якщо до слоника все однод - то нах тут відписуватись )))

Ми, до речі, знаєте що думали? Спитати шановну бордівську спільноту, чи комусь біля слоника, як і нам, не бракує смітників. БО щоразу з фонтану та з території стільки сміття вигрібаємо, що це просто аут...

Опубліковано

Смітники не допоможуть. Фонтан перекваліфікувати у смітник.

.. До чого він там взагалі?... зробили б краще українського веприка якогось веселого :))

нє согласєн

demotivators.org.ua-390543-3.jpg

Опубліковано

ще б правоохоронні органи разом з ветеринарами кастрували б вандалів прямо на місті їх вилову... тоді думаю Луцьк став би ще гарнішим

все правильно ! тільки потрібно ловити не тільки біля слоника а скрізь !

правда результат вийде плачевний - абсолютно всі будуть кастровані включаючи і працівників провоохоронних органів і ветеринарів )))

Ми такі Є !

Де-небудь а обов"язково сернем !

І ми тут не винні - обставини складуються так )))

Опубліковано

На початку весни, пам'ятаю, було там дві ємності для збору сміття, але... :0064:

За навколослоненятковий безлад слід подякувати улюбленцям холдингу "Global Spirits", продукція якого є найпопулярнішою серед тамтешньої публіки і найчастіше виринає з-поміж упаковки від "харчової" хімії.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...