Перейти до змісту

НЛО над Луцьком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ, хто бачив дивні круги в нічному небі Луцька в ніч з 4-го на 5-те число?

Було дивно спостерігати це - я вважаю себе людиною скептичною, тому до цих пір не можу повірити в те, що це було НЛО. Проте спростовуючих версій поки не почув. Я не був п'яним, чи під впливом наркотичних засобів. "Глюків" також не було ніколи, тобто те, що я бачив - реальність. Питання тільки в тому, з чим це явище зв'язане...

Спробую описати те, що бачив. Це були декілька десятків кругів одинакового діаметру, об'єднані в два великі кола. Велике коло, в ньому маленьке, причому кожне з кіл крутиться в іншу сторону. Діаметр цього всього - декількасот метрів. Спостерігав в районі 5 школи.

Знаю, що опис вийшов не дуже, тому, якщо хоч хтось бачив щось дивне в небі в той час - пишіть. Буду радий, якщо ми разом знайдемо пояснення цьому явищу.

Опубліковано

На жаль дійсно з сіті-парку, але в перший раз ципляє нормально, особливо якщо якась буря ще в той момент йде.:)

Опубліковано

разом знайдемо пояснення цьому явищу

Оце так зачепило. Людина аж на Борді зареєструвалась)))

Це вже, здається, третя тема про круги НЛО (одна з...)

Опубліковано

Можливо, це все так і є. Інформації, правда, ніякої не знайшов по цьому поводу, тому й відкрив тему. Дякую за відповіді, думаю, що це дійсно рукотворне "чудо")) Про світлові гармати багато чув. Не думав тільки, що в Луцьку таке обладнання є.

Тепер хоч спати спокійно буду)

Таку апаратуру для реклами в повітрі використовувати треба, ІМХО.

І можливість існування НЛО припускаю також.

Опубліковано

але в перший раз ципляє нормально, особливо якщо якась буря ще в той момент йде. :)

фточку! якось вийшов на балкон перед грозою покурити, дерева шумлять під штормовими поривами, нічні хмари клубляться, помітні їх рухи, і вкупі створюється ефект що над ними ті кола крутяться. Від вражень потребувалось хвилин 5 щоб згадати про Сіті Парк.

пс: скільки б та установка не коштувала, а гроші вона вже досі відбила, через неї вже напевно п’ята тема на борді де рекламують той сітіпарк... а скільки безінтернетових юнітів в луцьку по це шушукаються...

Опубліковано

з колишнього сьомого неба в далекі 90і

Одааа, сам стояв з розявленим ротом на балконі і ждав коли ж те нло сяде, і то бажано в районі 33-го)))))))))). Жив там колись.

Опубліковано

Це вже, здається, третя тема про круги НЛО (одна з...)

Ще одна з них... А взагалі народ скоро звикне що то все рукотворне явище і справжнє НЛО пролетить незаміченим. :)

Опубліковано

Паранормальне явище, подумав я коли побачив круги на полях в Криму.

https://maps.google....264187&t=h&z=13

https://maps.google.com/?ll=45.465187,34.105854&spn=0.108836,0.264187&t=h&z=13

Насправді це системи орошування.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...