Перейти до змісту

Під нічним клубом «Опера» у Луцьку торгували амфетаміном

Valdis

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Під нічним клубом «Опера» у Луцьку торгували амфетаміном

У Луцьку судять чоловіка, який продавав наркотики біля нічного клубу «Опера», - повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Зокрема, підозрюваний незаконно придбав психотропну речовину амфетамін і з метою збуту приніс із собою до нічного клубу «Опера», що в центрі Луцька. Пізніше молодик там же продав наркотиків за 300 гривень.

Згодом під час обшуку у чоловіка правоохоронці вилучили мобільний телефон, гроші у сумі 50 гривень, купюру номіналом 1 гривня, в яку була загорнута марихуана, та 2 поліетиленових пакети з амфетаміном. Тож правоохоронці запідозрили, що він є постійним дилером, який збуває різні види наркотиків різним людям. У результаті вони встановили, що більшість операцій наркоторговець здійснює у приміщенні кафе «Євролот» на проспекті Молоді, 12.

Таким чином, їм вдалось прослідкувати і затримати ще двох підозрілих чоловіків, в яких правоохоронці вилучили по 150 гривень, за які були продані наркотики. Як виявилось, чоловіки полюбляли продавати наркотики в закладах відпочинку.

Зрештою, на майно підозрюваних у торгівлі наркотиками було накладено арешт. Після закінчення слідства на них чекає суд.

П.С. Жесть, що робиться по клубам! одні наркомани навкруги.

Опубліковано

стрибати до 4 ранку, пити мінералку, а перед тим енергетичного напою банку, і бути постійно всміхненим: ні ні, це не наркоман. Біда батькам які думають, що дискотаках порядок і їх чадо охороняє охорона від заколотів.

Опубліковано

вилучили по 150грн... бугага... тупо тре було когось закрити, бо план недовиконаний був. вот і все. Якшо би чувак систематично продавав амфік чи план, то вилучили би у нього не 150грн, а циферку з ше одним нуликом, а то і двома.

Опубліковано

Ну а хто подбає про "нармальних пацанчегів"? Требаж на діскоплясках нормально час провести.Є попит і є пропозиція

Опубліковано

теж мені новина. а те, що торгував біля клуба, а вживали у клубі це нічого?)

шось сумма маленька. амфетамін по ідеї дорожче має коштувати

Опубліковано

П.С. Жесть, що робиться по клубам! одні наркомани навкруги.

ха, нормально... тобто, якщо відвідуєш нічний клуб(навіть вкрай рідко) - то зразу наркоман... хороша логіка)

там 80% просто бухають

Опубліковано

Що амфетамін наркотик,що горілка теж саме.І все воно до добра не доведе.Спочатку добре-а потім або звикаєш,або дуже важко...Після п'янки зранку думаєш шо більше пити не буду-а через пару днів проходить і все по новому.В нас вже свято без алкоголю не проходить,а щоб піти в теніс пограти,чи на картінгу поганяти то дорого чи просто лінь.

Опубліковано

я, для прикладу, і зі спортом дружу і можу декілька разів на рік дозволити собі "зависіти" у нічному клубі... пропустити парочку коктейлів і побалакати із представницями прекрасної статі)

тому те, що усі, хто ходять в НК - нарики, алканавти і т.д. вважаю повною нісенітницею :_06:

Опубліковано
,а щоб піти в теніс пограти,чи на картінгу поганяти то дорого чи просто лінь.

Працівник «Адреналіна» детектед?

Опубліковано
,а щоб піти в теніс пограти,чи на картінгу поганяти то дорого чи просто лінь.

Працівник «Адреналіна» детектед?

Ні , в адреналіні не працюю і ніякого відношення до них майже не маю. :_16::0024:

Ну ще тоді добавлю що можна зходити на боулінг,або просто на вулиці пограти в футбол.

Але я наприклад частіше 100грам випиваю і мамон набиваю! :0022::0016: :0016: :0016::0020::privet::beer::D

Опубліковано

тому те, що усі, хто ходять в НК - нарики, алканавти і т.д. вважаю повною нісенітницею :_06:

Ніхто не каже, що усі, але ні в гастрономах, бібліотеках, театрах та перукарнях наркотики не продають.

Мабуть тому, що люди туди ходять не відірватися, а з інших міркувань ;)

Опубліковано

Я впевнений на всі 100% що наші правоохоронці знають хто продає, хто купує, і всі хто вживає на карандаші у них точно.

Тільки ніхто не дає команду "фас" це все припините, та й напевно не дасть... може настане такий час... колись...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...