Перейти до змісту

робота в автосервісі .заробітна плата 2000-7000 грн

d691344

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

пропонується робота по слідуючим вакансіям- автоелектрик, діагност,майстер-приймальник,різноробочий(розбирання панелей, бамперів, салонів і тд і тп.) ,офіс-менеджер.

Як що цікавить щось більш конкретно -запитання або пропозиціїї на пошту [email protected]

Опубліковано

Згадується фраза януковичва - "а далі додумайте самі" - стосується вона зп, може трішки розширити діапазон з 500 грн до 15 000 доларів?

Давайте конкретику, хто скільки буде отримувати.

Опубліковано

Як що цікавить щось більш конкретно -запитання або пропозиціїї на пошту [email protected]

Ну то хоч номер телефону дайте для довідок, не буде ж кожен переписуватись для отримання якоїсь простої інформаціїї.

І було б краще, щоб кожна вакансія була розписана.

Опубліковано

Все вам завжди не так, на все і всіх жалієтесь.

Кого справді цікавить робота, хто хоче працювати - напише, домовиться про зустріч і вживу порозмовляє.

Але це чисто моя думка.

Опубліковано

Кого справді цікавить робота, хто хоче працювати - напише, домовиться про зустріч і вживу порозмовляє.

Але це чисто моя думка.

Воно то так. "Ищущий да обрящет".

Але, по-перше, є правила форуму якими нехтувати не варто. А по-друге, особисто в мене складається враження, що потенційний роботодавець такими постами просто "кидає кістку": нате вам роботу, спробуйте її погризти. Звідси, особисто в мене, вимальовується відношення до майбутніх працівників.

Опубліковано

Але це чисто моя думка.

є робота, плачу гроші від троха до багато, кому цікаво шукайте мене в полі за селом на другий день після повні...

отак це звучить.

людина яка дає такі повідомлення не хоче заморочуватись все розписуючи, то де гарантія того що вона відповідально віднесеться і до інших своїх обіцянок та обов"язків?

наскільки швидше прочитати відразу всю інформацію, а не гаяти час на переписку, випитування і таке інше...

Опубліковано

як варіант, роботодавець просто не хоче витрачати свій час на, як часто буває, розмови ні про що по телефону, відволікаючись від роботи.

тому й дав електронку, що б відповісти у зручний для цього час.

кому потрібно справді - думаю напише...

Опубліковано

Ти не повіриш, але, якби роботодавець дійсно цінував свій час, то він би дав опис кожної вакансії і ЗП по ній. Так би відсіялось купа кандидатів, які телефонують\пишуть на "авось". Адже набагато простіше зателефонвати чи написати конкретно по цікавій вакансії, ніж вести довгу переписку аля "а шо у вас є і пачом". То ІМХо, звісно ж, але...

Опубліковано

Хтозна що являється метою ТС"а можливо він так назвав тему і оформив спеціально, щоб сюди зайшло побільше народу, за 4 дні "584 Просмотров" нормально я вважаю.

Опубліковано

Это что еще шутка такая!

Вы вообще читаете как ТС подал объявление :_09:

Какая может быть робота у него!? Страшно подумать.... :0157:

Опубліковано

пропонується робота по слідуючим вакансіям- автоелектрик, діагност,майстер-приймальник,різноробочий(розбирання панелей, бамперів, салонів і тд і тп.) ,офіс-менеджер.

Здётся мне , что автоэлектрики на Сафроне за ТАМ-ТАМом розширяются ! Володя Чак у них самый главный !

Опубліковано

Дякую всім за зауваження по оголошенню. За 2-3 дні викладу все на, що вказали.

Опубліковано

Короткий опис вакансій: 1 . Автоелектрик-встановлення додаткового електрообладнання -сигналізації протиугонні засоби ,магнітоли, підсилювачі, акустика,ксенон.склопідіймачі,протитуманки,форкопи,додаткове світло,ремонт цих пристроїв. з-п 30-50% від виконаної роботи (3-7т.грн)

2. Діагност - вміння діагностувати автомобілі ,розбиратись з помилками по інжекторам, дизелям,abs,srs,ітд.ітп. з-п 30-50% від виконаної роботи (3-7т.грн)

3 . Різноробочий-виконувати різноманітну роботу по сервісу-сходити на нову пошту забрати-віддати передачу,на формулу за запчастинами,відкрутити-закрутити, розібрати-зібрати,прибрати в сервісі ,потримати капот. :0161: з-п 2000

Сервіс знаходиться на території Пежо (Сафрон) Карпенка-Карого 7а. Робочі дні понеділок-пятниця час роботи 9-19.Вихідні- державні свята.якщо треба відпроситись, проблем нема, зарані попередити.

Обовязкове стажування 2 тижні ,при необхідності місяць .якщо не допомагає-звільнення.Вживати спиртне заборонено .палити не бажано-зменшується зарплата.Забезпечуємо спецодягом. Дбйливе відношення до автомобілів ,інструменту ,акуратність та працьовитість.

Будуть питання тел.050 378 32 08

Якщо не відповідаю або нема звязку тоді смс з приставкою -робота .

Вакансія офіс-менеджера та майстра -приймальника поки що занята приблизно на 2 тижні.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Здётся мне , что автоэлектрики на Сафроне за ТАМ-ТАМом розширяются ! Володя Чак у них самый главный !

Показалось - розширяются , а оказалось работать на сервисе некому ! Все , кто умный , сами ушли . Остались самые стойкие к директору люди !

Опубліковано

Обовязкове стажування 2 тижні ,при необхідності місяць .якщо не допомагає-звільнення.Вживати спиртне заборонено .палити не бажано-зменшується зарплата.Забезпечуємо спецодягом. Дбйливе відношення до автомобілів ,інструменту ,акуратність та працьовитість.

Я так розумію, ці два тижні (місяць!) не оплачуються? Гарна,гарна мотивація працювати старанно.. А після цього опинитися на вулиці ще й без копійки.
Опубліковано

Я так розумію, ці два тижні (місяць!) не оплачуються? Гарна,гарна мотивація працювати старанно.. А після цього опинитися на вулиці ще й без копійки.

Думаю , оплачуються . Це не офіс .

Автоелектрик і діагность задарма працювати не будуть , буде оговорюватися якась ставка на пробний період . ІМХО .

Ну а різноробочий --- треба просто не бути безтолковим і все .

Опубліковано

що конкретно треба робити, щоб отримувати у вас 7000грн.?

я серйозно. Вилка від 3-х аж до 7-ми доволі така серйозна... Чим має відрізнятись праця на 3 тис. від праці на 7 тис.?

Наприклад, я знаю і вмію робити все по описаних вакансіях, але на 3-4 тис. я б не пішов, а от за 7 - доволі заманливо звучить...

...тільки аж нереально ;)

Сумніваюсь я, що в Луцьку автоелектрику чи діагносту хтось буде платити більше 3 тис.

Опубліковано

jack74, харош тролити, або пріймєм мєри.

Явно написано, що ЗП від виробітку. Останнє речення взагалі шедевр, всі обпісялись. Знайди автоелектрика з ЗП менше 3 тис. - подарую тортік.

Опубліковано

що конкретно треба робити, щоб отримувати у вас 7000грн.?

я серйозно. Вилка від 3-х аж до 7-ми доволі така серйозна... Чим має відрізнятись праця на 3 тис. від праці на 7 тис.?

Наприклад, я знаю і вмію робити все по описаних вакансіях, але на 3-4 тис. я б не пішов, а от за 7 - доволі заманливо звучить...

...тільки аж нереально ;)

Сумніваюсь я, що в Луцьку автоелектрику чи діагносту хтось буде платити більше 3 тис.

За 3к --- хіба що лампочки міняти :_07:

А взвгвлі практикується оплата у вигляді процента від роботи , скільки зробив , стільки й маєш . Ставку в 7к грн ніхто платити не буде

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...