Перейти до змісту

Купівля квартири. Допоможіть з вибором

koljangm

Рекомендовані повідомлення

ТС, не мучайся з тим вибором, купуй 2-кімнатну (або 3-шку, якщо знайдеш непоганий варіант і потянеш (в т.ч. і на ремонт, і на оплату комуналки), залишок грошей вкладай в бізнес, а на майбутні заробітки починай будувати хату. дитині залишиш квартиру, а для себе і дружини будеш мати хату і переїдеш туди якраз, як дитина зіграє весілля ;) в однушці не зовсім зручно жити сімї, коли вже є дитина, і так само в хаті ЗА містом (аптека, садок, лікарня, школа і т.д.).

Повно порад і практично ніхто не радить брати 2-во кімнатну новобудову! називається пріплилі.....Маеш 70 штук - не бери новобудову )

3 кімнатна вторинка ( 67 кв. метрів) Vs 2 кімнатна новобудова (70 кв. метрів) . Остання якщо з ремонтом і меблями на тисяч 20 дорожча.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь

ТС, не мучайся з тим вибором, купуй 2-кімнатну (або 3-шку, якщо знайдеш непоганий варіант і потянеш (в т.ч. і на ремонт, і на оплату комуналки), залишок грошей вкладай в бізнес, а на майбутні заробітки починай будувати хату. дитині залишиш квартиру, а для себе і дружини будеш мати хату і переїдеш туди якраз, як дитина зіграє весілля ;) в однушці не зовсім зручно жити сімї, коли вже є дитина, і так само в хаті ЗА містом (аптека, садок, лікарня, школа і т.д.).

Я просто не розумію як Ви рахуете.

3-х кімнатна квартира на вторинному ринку коштує в середньому 50 тис дол. з нормальним косметичним ремонтом(не з новим євро ремонтом). Думаю багато хто купує таку квартиру або робить ремонт яких хоче для себе, або просто живе так як є.

Повно порад і практично ніхто не радить брати 2-во кімнатну новобудову! називається пріплилі.....Маеш 70 штук - не бери новобудову )

3 кімнатна вторинка ( 67 кв. метрів) Vs 2 кімнатна новобудова (70 кв. метрів) . Остання якщо з ремонтом і меблями на тисяч 20 дорожча.

Я просто не розумію як Ви рахуете.

3-х кімнатна квартира на вторинному ринку(64-67 кв.м. в більшості випадків хрущовка)коштує в середньому 45-50 тис дол. з нормальним косметичним ремонтом(не з новим євро ремонтом). Думаю багато хто купує таку квартиру, або робить ремонт як хоче для себе, або просто живе так як є.

2-х кімнатна квартира в новобудові(64-70 кв.м.) коштує 6000 грн*64кв.м.=48-52 тис. дол. І ремонт треба робити такий як Ви хочете. Можна і дешевими обоями обклеїти, а можна і дуже дорого зробити.

Ціна за квадратний метр між вторинним ринком з косметичним ремонтом(який багато хто буде переробляти під себе, а багато хто не буде) і ціною новобудови, в якій треба робити ремонт майже однакова(це в середньму 5500-6000 грн/м2 без ремонту або з недорогим косметичним і 6000-8000 грн/м2 квартири з хорошим ремонтом), різниця практично не суттєва. Ті квартири на вторинному ринку в яких якісний новий ремонт коштують далеко за 45-50 тищ. Так що вибір, як на мете доволі простий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повно порад і практично ніхто не радить брати 2-во кімнатну новобудову! називається пріплилі.....Маеш 70 штук - не бери новобудову)

а якщо б хтось порадив новобудову, то зразу б побіг купувати? думаю, що "ні".

ТС, вирішувати тобі і твоїй дружині. ніхто крім вас не знає краще про ваші можливості, бажання, плани на майбутнє, ситуацію з бізнесом, якісь особисті нюанси і т.д. і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивно, але за вартістю двокімнатної новобудови можна знайти масу варіантів будинків в приватному секторі в межах міста ;)

На випадок потреби в розширенні - свій будинок набагато простіше добудувати, зробити "на два входи" ;)

Крім переваг, актуальні новобудови мають і масу мінусів - наприклад, величезні коридори, лоджії - які важко вважати корисною площею, але опалювати їх треба, розрахунок вартості утримання прибудинкових територій також ведеться з їх врахуванням. Само собою, ремонт і оздоблення там робити також треба. Так, візуально - більше простору, але менше толку. І взагалі - чим більша "квадратура", тим більше витрат буде на ремонт ;)

Свого часу, вибрав двокімнатну "хрущовку", хоча й дивився однокімнатні новобудови. За ті ж гроші я отримав дві повноцінні кімнати і крихітний коридор, і санвузол суміщений з ванною. Але мені йти до зупинки громадського транспорту - 2 хвилини, поруч (тих же 2-3 хвилини) супермаркети, аптеки, школи, садочки - зазвичай, "на додачу" до "хрущовки" йде розвинута інфраструктура - транспортна, соціальна, поруч центр міста. Одним словом - зручно.

Крім величезних коридорів, більшої віддаленості від інфраструктури, інше, що не привабило в новобудовах - це звукоізоляція. Оскільки в будівництві зазвичай використовуються ті ж панелі перекриття, технологія виробництва яких ось уже півстоліття не мінялась - то в новобудовах може бути покращена звукоізоляція тільки стін. Але в Епіцентрі широчезний вибір варіантів звукоізоляції - і будівельних, і автомобільних. Так, квартира втратить 0.5 кв.м загальної площі, але сусідів з боків чути вже не будеш. Але як "бонус" до квартири в свіжо зданій новобудові - багаторічні ремонти.

Тому - я цілком розумію людей, які купують житло на 33-му кварталі - розвинута інфраструктура є, площі трохи більші за "хрущовки" і новішого планування. Хоча мені не подобається переповненість "маршруток" там.

Все непросто.

Тому я б сказав так - якщо маєш мрію, то прямуй до неї!

Хочеш двокімнатну в новобудові - бери її, насолоджуйся життям, збирай далі гроші на окреме житло для дітей, для бізнесу. Хоча я любитель мати "заначку" в будь-якій ситуації, але прямувати треба до своєї мрії, а не до чужої. В будь-якому варіанті є свої як плюси, так і мінуси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В бюджетній ніші дійсно теж нелегко вибрати, двукімнатний Хрущ - чи однокімнатна такої ж площі новобудова.По ціні вони рівні, плюс новобудови - велика кухня і кімната, плюс хруща 2 кімнати , хоч і маленькі, мінус - малесенька кухня, центральне опалення . Дякую за пораду, до кінця жовтня буде вирішено моє квартирне питання. Надіюсь прийму правильне рішення. Тему можна закрити по мому питанню. Ця тема буде корисна хто також буде задумуватись що краще купити за сумму яку маєте, бо ринок насичений очі розбігаються, треба добре думати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви мені вибачте, але ви або жадний до ужаса, або ботан самий настоящий. Через деякий час ми побачимо тему, " У мене 100 кусків", що купити 1 кімнатну малосімейку чи залишитись з батьками? З таким тугим підходом до справ вас чекає "ачередной" непорядний рієлтор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви мені вибачте, але ви або жадний до ужаса, або ботан самий настоящий. Через деякий час ми побачимо тему, " У мене 100 кусків", що купити 1 кімнатну малосімейку чи залишитись з батьками? З таким тугим підходом до справ вас чекає "ачередной" непорядний рієлтор.

О ні, тем більше не буде обіцяю. нарахунок ваших підозр ви неправі до ужаса ))) Слідующа тема буде типу " класний дизайн в новому домі" :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О ні, тем більше не буде обіцяю. нарахунок ваших підозр ви неправі до ужаса ))) Слідующа тема буде типу " класний дизайн в новому домі" :0155:

Я дуже рада. Купляйте двушку і ждем ремонт.))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З дизайном допоможуть http://www.epatant.com.ua/uk/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З дизайном допоможуть http://www.epatant.com.ua/uk/

від 30 баксів за квадрат?! Хай вони здорові будуть!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі хтось писав olun4ik про вкладання грошей в землю... цікаво, яка земля біля Луцька за останні 2 роик піднялася в ціні ??? приклад в студію...

в землю можна вкладати лише в період росту економіки, а не стогнації... і то коли ще й не видно світла в кінці тунелю...

хіба що взяти пару гектарів землі с/г призначення і з неї зробити КРУТИЙ масив під індивідуальне будівництво зі ВСІМА комунікаціями.... а тоді ділянки виставляти на реалізацію....

Мммм.. Щоб довго не розказувати, ось вам приклад статті щодо привабливих приміських земельних ділянок. Але, на жаль, зараз ви на них вже не заробите, тому що вони вже у фаворі. Треба троха поваритись у цій кухні "Куплю-продам", ну і... мати комерційну жилку-чуйку-нюх на прибуток. Епоха Маяків-Струмівок уже пройшла, зараз ІМХО! стрімко розвивається напрямок Боратин (будуються дороги, розвивається інфраструктура etc.) У мене, напр., тато уже 20 років повторює, що ось-ось Прилуцьке стане частиною Луцька, але-АЛЕ земельна лихоманка так і не добралась цієї території. Так що, дєрзайте, авось і вам пощастить!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі хтось писав olun4ik про вкладання грошей в землю... цікаво, яка земля біля Луцька за останні 2 роик піднялася в ціні ??? приклад в студію...

в землю можна вкладати лише в період росту економіки, а не стогнації... і то коли ще й не видно світла в кінці тунелю...

хіба що взяти пару гектарів землі с/г призначення і з неї зробити КРУТИЙ масив під індивідуальне будівництво зі ВСІМА комунікаціями.... а тоді ділянки виставляти на реалізацію....

Мммм.. Щоб довго не розказувати, ось вам приклад статті щодо привабливих приміських земельних ділянок. Але, на жаль, зараз ви на них вже не заробите, тому що вони вже у фаворі. Треба троха поваритись у цій кухні "Куплю-продам", ну і... мати комерційну жилку-чуйку-нюх на прибуток. Епоха Маяків-Струмівок уже пройшла, зараз ІМХО! стрімко розвивається напрямок Боратин (будуються дороги, розвивається інфраструктура etc.) У мене, напр., тато уже 20 років повторює, що ось-ось Прилуцьке стане частиною Луцька, але-АЛЕ земельна лихоманка так і не добралась цієї території. Так що, дєрзайте, авось і вам пощастить!!

не епоха пройшла, а економіка в ступор війшла...

і кредити людям передстали видавати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт, вибачайте, що може трохи не по темі, але було б цікаво почути відгуки (хто що чув, хто що знає) про будівельну фірму ВВС та їх будинки на І. Франка..... буду вдячний за інформацію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1-Слухати всіх

2-Прислухатись до деког

3-Вирішувати на СВІЙ розсуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стесняюсь спросить, а что, на данный момент 70 к $ просто так, в носке лежат?

Жена хочет однушку? Молодчинка, удовлетвори её желание. Поживёте вдвоём, а чуть позже втроём - резко станет ясно, что на самом деле нужно. Между делом, разницу в деньгах пусти на оживление бизнеса ( не целиком конечно, в меру ). Может стоит из небольшого сделать средний?

Если думаешь, что новострой квартирка это простор для удовлетворения своих желаний и творчества - ты ошибаешься. Только своя земля и построенный по твоему желанию ДОМ.

ИМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дом своя земля и чтобы как не в селе хата получилась - это 1.5 млн. грн. Ну куплю я за то что есть дом, незаконченный. Отдам все деньги , жить там невозможно будет, токо лопаты дачные складать ))))), и что вот она - жизнь удалась? Горбатится на 2 франта и на Хату и на ребенка? + я не строитель и мало в этом шарю посему еще дороже будет кого то нанимать. До пенсии я его буду СТРОИТЬ! мне такой якорь не нужен - я не Игорь Палыця, и не Степа Ивахов и все материальное рано или поздно не заберу с собой, поэтому и своей комнаты одной достаточно будет. А брать землю в боратыне и начинать там с землей возиться - да н у н а ф и к .

Вот живой пример -

http://lutsk.vol.slando.ua/obyavlenie/prodayu-vlasniy-budinok-v-tsentr-lutska-abo-mnyayu-na-trohkmnatnu-kv-ID6AWFN.html#617d2122c9

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чтобы купить БОЛЕЕ МЕНЕЕ НО НЕ СУПЕР! дом в Луцке , а не в селе, то это уже совсем другой ценовой диапазон.

Вот пример

http://lutsk.vol.slando.ua/obyavlenie/prodatsya-polutorniy-budinok-ID7kksx.html#617d2122c9

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот живой пример -

http://lutsk.vol.sla...html#617d2122c9

Ну вас ніпаймьош??!! То вам 1-кімн. квартирки для щастя хватить. А тут тикаєте в: "Площа 220м2 (7 кімнат великих і 9 маленьких), є гараж і майстерня, Ціна 120 тисяч у.о." Якось вже оприділіться в цій жизні шо ви хочете.

А брать землю в боратыне и начинать там с землей возиться - да н у н а ф и к .

А ніхто вам і не пропонує з тієї землі пасочки ліпити. Приїхали, подивились на неї, купили, приїхали через 2-4 роки, продали, ВСЕ. Це і є вигідне вкладення вашого лишнього капіталу (як альтернатива банку).

Мала на увазі, що був період коли Маяки-Струмівка-Ліпіни-Підгайці розбудовувались, масово скуплялись дешевенькі діляночки, а зараз це, я б сказала, окремі райони міста з налагоджено власною інфраструктурою (навіть сполучення з містом - міські маршрутки). А тому і ціни захмарні, і діляночок незабудованих мало. Треба думати, чия черга такого прижка в розвитку сьогодні...ну і підстав для капіталовкладень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот живой пример -

http://lutsk.vol.sla...html#617d2122c9

Ну вас ніпаймьош??!! То вам 1-кімн. квартирки для щастя хватить. А тут тикаєте в: "Площа 220м2 (7 кімнат великих і 9 маленьких), є гараж і майстерня, Ціна 120 тисяч у.о." Якось вже оприділіться в цій жизні шо ви хочете.

ДЛЯ ТУПОДОХОДЯЩИХ - раджу прочитати ще раз - я якраз НЕ ХОЧУ 220, але менi навязують як добре будинок "

Только своя земля и построенный по твоему желанию ДОМ.

ИМХО." бла бла бла .,я вже давно оприділився.!

А брать землю в боратыне и начинать там с землей возиться - да н у н а ф и к .

А ніхто вам і не пропонує з тієї землі пасочки ліпити. Приїхали, подивились на неї, купили, приїхали через 2-4 роки, продали, ВСЕ. Це і є вигідне вкладення вашого лишнього капіталу (як альтернатива банку).

) дурость. Може ще дач на веснянці накупляти?? Гроші повинні робити гроші, а не лежати в землі. . І я знаю спосіб як за 4 роки їх утроїти без селянської землі хзна де. І ТЕМА ВЗАГАЛІ НЕ НАЗИВАЄТЬСЯ "куда гроші вкласти бла бла бла. ЦЕ ви якісь офтоп починаєете. я прекрасно знаю куда їх вкласти.тЕМА БУЛА ЩО КРАЩЕ з квартир , а гроші, якщо й будуть вільні , я не на дурниці а в бізнес вливатиму.

Мала на увазі, що був період коли Маяки-Струмівка-Ліпіни-Підгайці розбудовувались, масово скуплялись дешевенькі діляночки, а зараз це, я б сказала, окремі райони міста з налагоджено власною інфраструктурою (навіть сполучення з містом - міські маршрутки). А тому і ціни захмарні, і діляночок незабудованих мало. Треба думати, чия черга такого прижка в розвитку сьогодні...ну і підстав для капіталовкладень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если давно определился, то какого х тебе от борды нужно? Чтоб твою жену убедили? Здря старался.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а гроші, якщо й будуть вільні , я не на дурниці а в бізнес вливатиму

Ну і добре, от і молодець!!!

и что вот она - жизнь удалась? Горбатится на 2 франта и на Хату и на ребенка? ...мне такой якорь не нужен

А розуміння, бажання і мудрість прийде з віком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що б купити хорошу для вас квартиру, необхідно ходити і дивитися квартири.

Та квартира, у якій вам буде комфортного відразу - це ваша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще можна було б купити за 70 тис. комерційну нерухомість у хорошому місці і здавати в оренду за 7-10 тис грн. Далі береш новобудову в кредит і через декілька років років маєш квартиру і нерумомість яка виросла в ціні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Можливо, комусь знадобиться)

http://slovovolyni.c...nalytics/13015/

http://slovovolyni.c...nalytics/13305/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...