Перейти до змісту

Терміново шукаю майстра для заміни 1 батареї опалення

iriuss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Терміново шукаю толкового майстра для заміни 1 чавунної батареї опалення на сучасну, яка вже навіть куплена. Вже 3-й майстер зривається ЗАВТРА-ЗАВТРАками годує. Р-н 33го (за Соло). Потрібно "на вчора". 0954038882.

Опубліковано

Думаю, що на даний час Вам краще напряму домовлятися з сантехніками з ЖЕКу, бо в деяких будинках на 33 сьогодні вже заповнювали опалювальні системи водою. Якщо моя думка правильна, то потрібно буде зливати воду, а краще за жеківських сантехніків ніхто не знає де який кран закрити-відкрити, який тримає-не тримає.

Опубліковано

Думаю, що на даний час Вам краще напряму домовлятися з сантехніками з ЖЕКу, бо в деяких будинках на 33 сьогодні вже заповнювали опалювальні системи водою. Якщо моя думка правильна, то потрібно буде зливати воду, а краще за жеківських сантехніків ніхто не знає де який кран закрити-відкрити, який тримає-не тримає.

Ви дуже і дуже помиляєтесь!

зайдіть в любий жек та скажіть їм за опалення! у відповідь отримаєте - "ми опаленням та гарячою водою не займаємось, звертайтесь в ДКП Луцьктепло"

і частково будуть праві, на сьогоднішній день Луцьктепло обслуговує(не плутати з "тримає на балансі") системи опалення та гарячої води в будинках, ЖЕКі обслуговували - це все пару років назад, а зараз якщо чують слово опалення чи гаряча вода навіть і говорити не хочуть!

тому рекомендую звернутись в ДКП Луцьктепло т. 727290, там працівники зроблять все правильно, перекриють стояк опалення(якщо звичайно в підвалі перекривається), якщо ні то подачу теплоносія на вводі в підїзд чи будинок, скинуть воду та й замінять прилад опалення!

Ще про те в чому ЖЕК не правий, вони Житлово комунальні підприємства, тримають на балансі повністю будинки в місті і в тому числі внутрішньобудинкові системи опалення та гарячої води, просто вони їх не обслуговують(а точніше обслуговують тільки в великих обсягах, замінити великий кусок труби, теплоізоляцію труб і т. д.), але роботи вони проводити мають право, просто тепер прикриваються Луцьктепло, легше скинути на когось роботу(тим паче що згідно правил то ми маємо робити)

Але діло в тому що навіть массові роботи - тещо вони мають робити - вони не роблять, кажуть ніби нема коштів, матеріалу, часу і т .д.

так що в ЖЕК не стоїть звертатись, краще в Луцьктепло, вони правильно зроблять, або підкажуть як правильно зробити, з жеком були випадки(досить навіть часто), і з звичайними (лівими) майстрами(покликав друга щоб зробив) коли коли вони робили халяву, брали за то гроші, а потім садили по опаленню стояки а то й підїзд цілий!

ну взагальному, робіть висновки!

Опубліковано

дякую усім за відповіді, майстра на вечір знайдено, тепер лише чекаємо щоб воду в систему до того часу не подали.

Опубліковано

на сьогоднішній день Луцьктепло обслуговує(не плутати з "тримає на балансі") системи опалення та гарячої води в будинках, ЖЕКі обслуговували - це все пару років назад

Сперечатись не буду, можливо так і є, у минулому році на 40-му знайомому потрібно було зробити те ж саме що ТС, то зробили слюсарі з ЖЕКу, доволі адекватні.

Опубліковано

ще вчора на 40 вода пішла, оголошення на підїздах пише що 18

на котельні карбишева, зламався один з котлів, вчора до кінця дня його ніби як починили, але запускати, регулювати і т.д. подачу гарячої води на бойлерних та котельнях 33 та 40-го кварталів будуть сьогодні на протязі дня тому не у всіх зразу буде вода

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...