Перейти до змісту

Порадьте сигналізацію

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Нарешті я вирішив замінити свою глюкану сигналку. Порадьте сигналізацію така чтоб працювала без глюків.

Був на варшавці там тикають на Tiger Talisman 330 грн, в інтернеті така 240. Кажуть хороша без глюків та брелок міцний :)

Бюджет до 350 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті я вирішив замінити свою глюкану сигналку. Порадьте сигналізацію така чтоб працювала без глюків.

Був на варшавці там тикають на Tiger Talisman 330 грн, в інтернеті така 240. Кажуть хороша без глюків та брелок міцний :)

Бюджет до 350 грн

в одне авто брав sheriff aps 2500(працює біля року, проблем небуло) в інше авто взяв sheriff aps 35 pro(працює нормально). На базарі не купляв бо ціни там завишені!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де краще купити ?? Зараз придивляюсь на автозвуці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був в Києві і купив на автозвуці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де краще купити ?? Зараз придивляюсь на автозвуці.

От там і купуй...

Ти б марку авто озвучив, поставлені вимоги, бюджет....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто Опель рекорд бюджет озвучений у 1 пості. Вимоги простенькі- відкриття та закриття дверей. Міняти буду сам, думаю що по схемі розбируся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто Опель рекорд бюджет озвучений у 1 пості. Вимоги простенькі- відкриття та закриття дверей. Міняти буду сам, думаю що по схемі розбируся.

То у твому випадку підходить все- що вписується в бюджет....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да я знаю. Цікавить Ваша думка що краще Куклон Шеріф чи ще щось , можливо є конкретні моделі. Буду розглядати всі Ваші пропозиції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

CYCLON A1 , Cayman C7 CYCLON 008 v3 Convoy XS-8 v.2 CYCLON 009 ver.3 SHERIFF APS-35PRO Silver Convoy XS-9 ALLIGATOR NS-405 Список великий, але я думаю вони не погані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби я брав собі, то тільки двосторонню, хоч саму дешеву, але з "плаваючим кодом", думаю у всіх сучасних вже такий по замовчуванню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю Ви зрозуміли про яку сигналку іде мова :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гляньте на розетці. Ціни адекватні:

Автосигнализация Sheriff APS-35 PRO Silver 314 грн. http://rozetka.com.u..._style/p280522/

Автосигнализация Sheriff APS 2500 231 грн. http://rozetka.com.u...s_2500/p280585/

В мене стоїть перша, купив машину б/у в березні м.р. з нею, проблем немає. Ще одну хочу купити задля брелка, металевий зносився в попереднього власника. На базарі в Луцьку пульт 160 грн. коштує. А сигналізацію можна кудись пристроїти. В гараж наприклад. А взагалі сигналка для дітей. Профі взламають, якщо захочуть, або так машину заберуть, а потім в гаражі взламають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС,прошу вибачення,що влізу в тему.

Поясніть,фаховці,переваги сиги на САН-шині над двухсторонкою.На рахунок монтажа,в курсі.Які ще переваги?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гляньте на розетці. Ціни адекватні:

Автосигнализация Sheriff APS-35 PRO Silver 314 грн. http://rozetka.com.u..._style/p280522/

Автосигнализация Sheriff APS 2500 231 грн. http://rozetka.com.u...s_2500/p280585/

В мене стоїть перша, купив машину б/у в березні м.р. з нею, проблем немає. Ще одну хочу купити задля брелка, металевий зносився в попереднього власника. На базарі в Луцьку пульт 160 грн. коштує. А сигналізацію можна кудись пристроїти. В гараж наприклад. А взагалі сигналка для дітей. Профі взламають, якщо захочуть, або так машину заберуть, а потім в гаражі взламають.

Дякую за пропозицію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Купив собі convoy xs-8 v.2. Поставив сам, працює відмінно. дуже сподобались металеві пультики.

Всім дякую за пропозиції.

Можна закривати тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...