Перейти до змісту

Дивні глюки з інтернетом

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є інтернет "ОГО!" від Укртелекома.

Стоїть ADSL-модем+роутер (2 в 1), TP-Link TD-W8950ND.

До нього через LAN підключений комп. Інтернет працює.

Проте варто мені підключити через WiFi до мережі ноут (мережевий адаптер на 54 МБіта) - як нет починає дико глючити: то появляється на мить, то пропадає. Пінг на компі і на ноуті пише здебільшого request timed out, хоча окремі пакети нормально доходять.

Ноут вимикаю, проходить 3-4 хвилини - інтернет стає нормальний.

Пробую підключити ноут через LAN, а не через WiFi - інтернет знову глючить.

Думав я, що то вірус може бути на ноуті - але антивіруси нічого не знайшли. Крім того, по статистиці роутера видно, що пакети з ноута через роутер практично не йдуть. За хвилину набігає 500 пакетів на прийом і 30 на відправку. Це не той обсяг, яким можна "завалити" роутер.

Форумчани, що то може бути?

Опубліковано

Деталей не пригадаю, але колись були дуже схожі глюки, тільки з роутером D-Link. Причина виявилась взагалі дикою -- поздувались конденсатори в блокові живлення роутера. Видно, йому банально перестало вистачати живлення і він "захлинався", якщо сильніше нагрузити.

Не факт, що в тебе те ж саме, але спробуй при можливості підмінити БЖ роутера.

Опубліковано

гм.. в мене похожа проблема.

Точка доступу укртелекома "ОГО". Коли сижу з ПК через лан - все добре, коли брат заходить через вы-фы роутер може перегружатись , причому як показує практика дуже часто, хоча інтерент що на пк що на ноуті працює нормально.

правда моlем якийсь ZyLex.

Опубліковано

Думав я, що то вірус може бути на ноуті - але антивіруси нічого не знайшли. Крім того, по статистиці роутера видно, що пакети з ноута через роутер практично не йдуть. За хвилину набігає 500 пакетів

а если подключить другой ноут? по ВиФи и по ЛАН ?

(таким способом можно исключить причину "вирусы на ноуте")

Опубліковано

Думав я, що то вірус може бути на ноуті - але антивіруси нічого не знайшли. Крім того, по статистиці роутера видно, що пакети з ноута через роутер практично не йдуть. За хвилину набігає 500 пакетів

а если подключить другой ноут? по ВиФи и по ЛАН ?

(таким способом можно исключить причину "вирусы на ноуте")

Іншого ноута під руками немає, але якщо підключаю мобілку по ВайФаю і щось качаю - все працює без глюків.

Поки що ніби все нормально працює, хоча я нічого не чіпав. Буду дивитися далі...

Опубліковано

Лишав ноут один підключений, комп вимикав - усе одно були глюки. Ладно, поки що працює все нормально - сподіваюся, так і далі буде.

Опубліковано

Ярчик, у мене така біда в дружини з нетбуком (лан -порт). Спобуй через ЮСБ свисток. Ну і подивитися, чи роутер стоїть для всіх стандартів (b,g,n)

Опубліковано

схоже на вірус, подивіться на ноуті в диспетчері задач при підключенні/виключені лан або вайфай чи ніякий процес не починає активно працювати. Ну або ще своїм ноутом до когось :) підключіться чи не буде глюків.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...