Перейти до змісту

MTV Україна

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну,що ж розпочну тематику по ТВ

Вчора міняв настройки Аверсу в телеку і випадково наштовхнувся на MTV.Нарешті хоч один нормальний музичний канал зьявився,а то те русопопсо замахало.Тепер цікаво чи побачимо ми в українській версії найцікавіші МТВшні програми?

Опубліковано

Вже напевно з місяць, як дивлюся. 100% український переклад. :(

Вчора наприклад взнав, що ж()па перекладається як гузно ;)

Для М1 настають тяжкі часи ;)

Опубліковано

Канал просто супер. Наші місцеві музичні канали тісно пов"язані з нашим жалюгідним шоубізнесом, і тому нав"язують людям Козловського з Магілєвскою і т.п., щоб потім возити їх по обласних центрах і заробляти гроші. А МТV - це зовсім інший рівень. Коли є вільний час, тільки МТV і дивлюсь. Єдиний український канал, на якому не показують політиків і дуже багато цікавої різнопланової хорошої музики.

Опубліковано

А я б не сказав що на МТВ багато разнопланової музики, в основному хіп хоп і айронбі, тобто те що зараз модно.

Опубліковано

Мені канал подобається, є цікаві випуски пргорам музика хороша. Тільки було би прикольніше, якщо б вони збільшили репертуар кліпів який там крутять, ато дуже часто повторяється имхо

Опубліковано

Нема тупої реклами, по-перше. Реклама має відповідати контенту. Якщо канал музичний, то толку, що там покажуть рекламу миючого засобу. По-перше рекламодавець має це розуміти перш за все, та й той, хто показує ту рекламу. Канал молодіжний, то й реклама має бути молодіжною, прикольною - наприклад реклама Тюборга, чи мобільного "Джинсу", чи якихось концертів. По-друге, від тої неякісної рускої музики і української на російській мові вже тошнить, наші канали так і дристають нею через наші екрани. Попит ж є і на нормальну. По МТБ - цікаві передачі, мультики, приколи, новини, світова музика. А наші намагають копіювати і це виглядає дуже галімо - типу "альо, гараж", коли машину обшивають лінолеумом всередині, або потап косить під негрів і кидає бабло в камеру, чи передача "за гроші", теж набагато примітивніша. Ось і весь секрет успіху. Канал справді по формату схожий на європейські МТБ, VH-1. Є ще MTV2 - дуже класний канал, по якому крутять альтернативну і некомерційну музику. Якщо ви думаєте, що ви розбираєтесь в музиці (я теж колись так думав), варто подивитись кілька годин і ви зрозумієте, що це не так. Я відкрив багато цікавих команд для себе завдяки цьому каналу. Можливо він колись і в нас зявиться. Але думаю це буде не скоро...

Опубліковано

смотрю МТВ УА з месяц канал супер лутше чем отв и другие! единственый норм канал на мой вгляд и тон реклам нету

Опубліковано
А я б не сказав що на МТВ багато разнопланової музики, в основному хіп хоп і айронбі, тобто те що зараз модно.

не знаю,я із задоволенням дивлюсь на МТВ "Такі 90сті",ностальгія,блін)))

Опубліковано

В принципі так, один раз випадково попав на кліп MC Humer — Can't Touch This :) І ще один раз на анплагенд Нірвани... Ось це і все :)

Ти не можеш підказати коли йде ця передача?

Опубліковано

канал просто суперовий, девлюсь майже з самого появлення. Кльові чарти, передачі, саме те що подобається. Так тримати!!!!!! ;)

а на рахунок М1 і т.д... спортились давно, аж не в прикол їх слухати і дивитись. :)

Є ще один новий :) канал правда не через Арес, а по спутніку. Star TV :D називається, музичка бомба, деколи як почнеться калбаса на години дві три, так і хочеться десь в метро чи в трьоху заломитись. Жалко шо тюнера вдома нема, приходиться тільки на роботі дивитись.. :)

http://www.startv.com.ua

Опубліковано
не знаю,я із задоволенням дивлюсь на МТВ "Такі 90сті",ностальгія,блін)))

+1

Передача идет каждый вечер, вроде как в 23.00 или 23.30

Опубліковано

Mtv Украина - СУПЕР!!!!

Всегда с удовольствием смотрю свежие клипы (а не через месяц, как на М1), а также недавно попала на старейший клипец Майкла Джексона! Ваще прикол!!! :)

Рекламы по минимуму, красивый канал, в общем так держать!

Опубліковано

Я с самого начала всем говорил - расслабьтесь, недолго будет замануха :)

А канал хороший, что еще раз подтверждает всем известную истину про то, что АВЕРС - монополист и ЖЛОБ ;)

Опубліковано

Согласен. Но ТВ я смотрю где-то всего пару часов В МЕСЯЦ, и только ради этого ИЗ ПРИНЦИПА не буду тратиться на тарелочку (хоть и дешево). Ну может разве что сделаю себе к НГ подарок ;)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Якщо вчора хтось дивився EMA (European Music Awards) по MTV Ukraine, був прикол. Перекладала якась жінка і тип. І був момент, коли запитували, хто, яку пісню хотів би написати. І коли відповідав Майк Стайпс з R.E.M., він відповів пісню Брюса Спрінгстіна, а цей тип переклав Брітні Спірс :) . Добре, що його підправила колега :)

До речі, вчора зявився Music Box Ukraine на Амосі, але класного там мало крутять, напевно це буде черговий попсовий канал.

Опубліковано

До речі забув написати про переможців:

Album Of The Year Winner

Nelly Furtado - Loose

Artist Choice Winner

Amy Winehouse

Band Winner

Linkin Park

German Act Winner

Bushido

Headliner Winner

Muse

Inter Act Winner

Tokio Hotel

Most Addictive Track Winner

Avril Lavigne - "Girlfriend"

New Sounds Of Europe Winner

Bedwetters

Rock Out Winner

30 Seconds To Mars

Solo Winner

Avril Lavigne

Ultimate Urban Winner

Rihanna

Video Star Winner

Justice "D.A.N.C.E."

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...