Перейти до змісту

Потрібна порада по апгрейду відеокарт

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

також у скорому майбутньому постане вибір у виборі відеокарти.

У співвідношенні ціна-якість імпонують наступні варіанти:

GTX 670 або ж GTX 760.

Читаю огляди і розумію, що вони десь "на рівні". Саме цікаве, що "молодший (по серії) брат" 670 дещо виграє. Хоча і трішечки старіший.

На 770 і вище уже не потягну :(

Ati / radeon - не пропонувати. От не пропонувати і все. Чому? бо:

- я так хочу пити!

- з'їж кавуна - і наїсишся і нап'єшся

- а ти по*рочи в присядку. І натанцюєшся і на*бешся.

Тому цікавить порада виключно із цих двох відеокарт. МОЖЕ, через трошки 770 надумаю.

Опубліковано

також у скорому майбутньому постане вибір у виборі відеокарти.

У співвідношенні ціна-якість імпонують наступні варіанти:

GTX 670 або ж GTX 760.

Читаю огляди і розумію, що вони десь "на рівні". Саме цікаве, що "молодший (по серії) брат" 670 дещо виграє. Хоча і трішечки старіший.

670 не зовсім молодша . Чіп в неї менше порізаний ніж в 760 , але там ніби новіша ревізія чіпа і вона практично доганяє 670

Місяць назад захотілося чогось потужнішого і почав шукати . Хоч і думав переходити відразу на Максвелл , але їх анонс перенесли на літо .

Вирішив купити б.в. карту з залишком гарантії .

Думав , перейти на 660Ті , але помоніторив ціни і прозрів --- 660Ті часом продають дорожче за 670 . Ну і нехай собі продають далі =)

Подивився на Радеон 280Х , але вони зараз вартують під 3 к , гарячі і шумні , що мене не влаштувало .

Вирішив зупинитися на 670 і 760 і почав моніторити барахолки . До речі , є купа карт з-за кордону . 760 вартує десь 1900 грн нова без гарантії

Отже , для мене критеріями вибору стали шум і наявність гарантії + готовність продавця переслати наложкою . Почав шукати карти з потужними системами охолодження , тим більше , що корпус дозволяє вставляти карти до 400 мм довжини .

Карти з турбінами відкинув відразу

Зупинився Gigabyte GeForce GTX 670 OC (GV-N670OC-2GD) .

Знайшов карту з майже 2 роками гарантії , з пересилом стала майже 1800 грн , що є хорошою ціною .

http://www.u-sm.ru/index.php/obzoryi-i-stati/obzor-i-testirovanie-videokartyi-gigabyte-geforce-gtx-670-oc-gv-n670oc-2gd.html

http://www.overclockers.ua/video/geforce-gtx670-gigabyte/all/

Вчора ганяв її бубликом та трохи в іграх . Системник поставив за монітором і зняв бокову кришку , щоб слухати шум . Рівень шуму приємно здивував . На фоні боксового кулера Інтел і 2 ХДД в максимальному навантаженні карту ледь чути . В играх не чути взагалі .

В тестах потужніша за 650Ті десь в 2 рази .

Загалом , покупкою задоволений і можу рекомендувати цю карту для придбання як тиху і потужну .

Опубліковано

Зупинився Gigabyte GeForce GTX 670 OC (GV-N670OC-2GD) . Знайшов карту з майже 2 роками гарантії , з пересилом стала майже 1800 грн , що є хорошою ціною .

ДЕ ти нарив таку ціну ??

Бо цю карту і з виробництва зняли... а ті моделі що є в продажу від 2350 стартують )

Бо я зупинився поки що на Радеоні 7850 2Гб 256 біт, (можливо 7870), у мене вимоги такі ж як і в тебе, щоб не гуділо як самальот :), а місця в корпусі також вагон.

Корочє, я поки що в раздумьях, на нові Радеони не дивлюсь, якісь невдалі вони (і гріються, відповідно шумлять, і продуктивність не айс).

Опубліковано

Зупинився Gigabyte GeForce GTX 670 OC (GV-N670OC-2GD) . Знайшов карту з майже 2 роками гарантії , з пересилом стала майже 1800 грн , що є хорошою ціною .

ДЕ ти нарив таку ціну ??

Вирішив купити б.в. карту з залишком гарантії .

.

Карта майже рік б.в. Я ще чекав тиждень , поки чоловік купить собі 770 =)

7850 брати не варто , краще подивись на нові радеони . Це ті самі 7850\7870 , але на чіпах нової ревізії , трохи швидші і дешевші .

Якщо любиш радеони -- за ціну нової 7850 можна взяти б.в. 7950

Але проблема в тому , що старші радеони розганяють по чорному і на майнінг ставлять . Можна купити каку .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...