Jump to content

Canon 60D чи Canon 7D

Recommended Posts

Якщо дійсно знаєте, як використовувати переваги 7D, то такого запитання не виникало б.

Так що беріть новий і буде щастя.

Фотоапарат для домашнього користування. Сьогодні був у Фокстроті, там є 60Д, трошки побалувався ним. Де у Луцьку можна побачити 7Д?

Ніде., тільки на замовлення. Матриці і процесори в них одинакові, тільки в сімці їх здається два. Для дому вистачить і шістдесятки з головою. Плюс в офіційного нового фотоапарата гарантія 2 роки, а в б.в. напевне вже нема ніякої. Якщо вже так хочеться щось серйозніше, то в бік 6Д дивіться, там хоч повнокадровий апарат, а між 7 і 60 як для домашнього користування, то я дуже суттєвої різниці я не бачу.

І тема трохи не в той розділ попала. Тут купівля-продаж, а обговорення фототехніки в Відділі кадрів, напевне.

Вдома він буде використовуватися в режимі М. Ви краще підскажіть, де 7D у Луцьку продають?

Купіть краще новий 60D, а решту грошей вкладіть у оптику. У Луцьку ціни в магазинах (напириклад фокстрот, алло, MOYO) вищі ніж в інтернет магазинах. Тому свій в Луцьку не брав.

Вдома він буде використовуватися в режимі М. Ви краще підскажіть, де 7D у Луцьку продають?

Купіть краще новий 60D, а решту грошей вкладіть у оптику. У Луцьку ціни в магазинах (напириклад фокстрот, алло, MOYO) вищі ніж в інтернет магазинах. Тому свій в Луцьку не брав.

Дякую за пораду, саме так я і вирішив зробити. Буду купувати в інет-магазині.

Якщо для домашнього користування і відео 60Д з головою вистачить, але якщо про серйозніше щось думати то 7Д а може навіть краще 6Д, хоча в руках як забавка але картинка супер!

Головне, купуйте тільки з офіційною гарантією

Офіційна гарантія=заповнений гарантійний талон з печаткою магазина?

А якщо підприємець ввіз неофіційно і продав зі своєю печаткою на гарантійці? А якщо "світова гарантія". то пофіг як ввозити (офіційно чи неофіційно) - в авторизованому центрі візьмуть на гарантійний ремонт? Порадьте як не попасти на граблі?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...