Перейти до змісту

про шайтан-ящiк

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Тітка в Луганську

В мене тітка – нормальна класна тітка, пенсіонерка, політикой і ідеологією ніколи в жизні не цікавилась, садила огірки, продавала їх на базарі з Бож*єй помощ*ю, руська, але балaкa все життя на суржику, – поїхала на 2 тижні в Луганськ до доньки, подивилася руське телебачення і повернулася зовсім іншою людиною.

В очах якийся ліхорадочний ідєологічєский блєск: їй по телевізору розказали, шо її угнєтають, шо всьому скоро наступить пиздець, якшо ораньжевиє бандеровци ще хоч на місяць залишаться при владі. І вона прийшла до нас у гості випить вотки і про все це розказаць па рускі вже цього разу.

Їй кажуть,

«Так а шо такоє вашій жизні лічно ухудшилось, шо вам срочно надо мінять бандеровцев на Януковічя? Ваша Свєта весь час з хліба на воду перебивалась, а при бандеровцях встроїлась працювать не гдє-нібудь, а в таможні, навіть цвітний телевізор прикупила, шоб можна було російські канали дивитись і диван, шоб на ньом при етом сидіть. (Примітка: Що характєрно, раніше у Свєти не було часу на телевізор, бо вона на двох роботах ковпашила прі Януковічє, а тепер перейшла на одну при бандеровцях і в неї з"явився час на ідеологію). Та і вам пенсію підвищили»

Вона каже:

«Как ето што, проєзд подорожал...»

«Так он почучуть дорожаєт каждий год, єстлі ви нє замєтілі. А ви ж все равно автобусами ніколи не єзьділі, токо безплатними електрічьками.»

«Газ подорожал»

«Так а хто ж вам винуватий тут, Владімір Владімірович би й радий дати дешевого газу, так він же не начальник над газом, над газом начальник Сємьон Могілєвич, як вияснилось, - вопщє гражданін Швейцарії,- яку він ціну скаже, таку й платить будете. Ви ж телевізор дивитесь, грамотна женщіна, знаєте за цю неприятну загвоздку».

«...А їщьо говорят, што кіно тєпєрь токо по українські дубліровать будуть...» - Ггггг, цей вопрос безпокоє женщіну, яка пиздить на суржику всю жизнь і останнього разу була в кіні, коли кіно, навєрно, ще було німим.

Яібу, так ето вона тіки тиждень подивилась кацапське ТБ, - женщіну, як підмінили інопланєтяни, а он кацапи дивляться такий телевізор роками. Як в них голови ще не розірвало.

Коли вже ці блять прості женщіни і мущіни почнуть думать за гроші, сім*ю, дом, а не їздить по Луганськам витріщаться на кацапські телевізори і слухать за НАТО і ЄС, н*х Он Семьон Могілєвич вопще не цікавиця ідеологією, політикою, кацапами і хохлами, а всих наїбав і начальник над газом для півсвіту. А є такі люди, шо в них хліба нема за шо купить, в хаті сплять у фуфайці, а саме більше їх волнує так це - язиковий вопрос, НАТО, ЄС. Блять, лежить у фуфайці в ліжку і думає, про то, як сильно йому не хочеться в НАТО і в ЄС.

© faina_kaplan

мне весьма понравилось. я даж порадовался что в ящик втыкаю только на новый год, те самые пару минут когда очередной президент занимается саморекламой, и ессно когда фильмы смотрю с дисков, а там пока красные-синие-белые-оранжевые-розовые по мозгам на катке не ездят :excl:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

файно.. і правдиво...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інформаційна блокада н*х :excl:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От же ж гидотство...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приезжают к нам знакомые из Криворожья, а так же общаюсь с Донецком и Харьковом по инету...

так там подавляющее большинство шахтеров и всевозможных рабочих, которые превзошли весь мир в хлестании водяры на скорость из горла- дупля не дают, хто прав а хто нет .............. вы ж посмотрите на рекламу "регионов"...

да, нормальному человеку это все кажется дикосмешным или глупым, в т.ч. и нормальным людям с восточной Украины...но шахтер или металлург, который вылез из забоя, бутылку опрокинул с горла, пивом зашлифовал...им эти речи кажутся абсолютно реально обоснованными! это как обычный человек живет, никого не трогает, взял , напился в ж%%пу, тут ему может и показаться, что кто-то его обижает или не так посмотрел в его сторону....

проблема в том, что такую пургу для своей категории телезрителей могут гнать только "регионы" и иже с ними ака витренчиха!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я тоже с пъяни могу поорать нафиг нам демократия!

Даёш товарисча Сталина :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ворона к подєзду kmd. Пожлста. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нах флудить..... :)

знакомые-роцтвинники есть на востоке державы у кого???

шо грят?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене є... в Харківський області... шо кажуть? все те саме: "Януковіч наш вождь"... тьфу мля... зате коли приїхали до мене на весілля літом, то охали і ахали як у нас тут класно, ну прямо Європа і т.д і т.п. Там люди не дивляться пятий канал, 1+1, інтер... там ТРК "Україна" і ОРТ рулить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаєте як я в києві то можна мати писати!!!

Або повиправляли або позабанюю до приїзду!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

идиомы типа 'яібу' тоже считаются? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, слово "бльат" досить пристойно вписуєцця, якшо інакше описати не можливо!!!

ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Уря ФЛЕЙМ :beer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хех. Хех.

Хто-небудь почитує fido7.su.pol?

Там ще й не таке пишуть! Вірити їм так нам всім давно ж@па настала. Такі откровення про братні народи, НАТО і ющенка пробігають - хоть стій хоть падай!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

В последний раз, когда я был в Харькове (апрель 2007), меня вез таксист, который занимал приблизительно такую позицию: "Ющенка я особо не поддерживаю, но Янукович - это вообще редкостный дол...б". Именно так и сказал :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Ющенка я особо не поддерживаю, но Янукович - это вообще редкостный дол...б" прямо в точку - простенько зі смаком, і в саму суть - всі вони там "дол...би" :P:) А простих людей наі..ть простіше всього, типу "шахтарів чи бабки з хутора". В мене сестричка в києві вчиться - каже що Київлян ця клоунада реально дістала і вони зараз просто займаються своєю роботою "забивши" на політику.

Та й взагалі - який з пасічника президент, а з зека прем"єр НАХ! Така от у нас з вами держава мля ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так зрозумів з останніх стверджувань - щоб стати президентом треба не бути пасічником а слід бути бляддю, що найбільш помічне в наших умовах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

" В мене сестричка в києві вчиться - каже що Київлян ця клоунада реально дістала і вони зараз просто займаються своєю роботою "забивши" на політику.

абсолютно права. я хоть и не совсем еще киевлянин, но поступаю именно так.

если посмотреть правде в глаза - то просто некогда тут заниматься политикой. работа, дорога - времени остается только пожрать да спать.

а вот приезжим, да за 100 грн - самое оно заняться политикой :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...