Перейти до змісту

про шайтан-ящiк


Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Тітка в Луганську

В мене тітка – нормальна класна тітка, пенсіонерка, політикой і ідеологією ніколи в жизні не цікавилась, садила огірки, продавала їх на базарі з Бож*єй помощ*ю, руська, але балaкa все життя на суржику, – поїхала на 2 тижні в Луганськ до доньки, подивилася руське телебачення і повернулася зовсім іншою людиною.

В очах якийся ліхорадочний ідєологічєский блєск: їй по телевізору розказали, шо її угнєтають, шо всьому скоро наступить пиздець, якшо ораньжевиє бандеровци ще хоч на місяць залишаться при владі. І вона прийшла до нас у гості випить вотки і про все це розказаць па рускі вже цього разу.

Їй кажуть,

«Так а шо такоє вашій жизні лічно ухудшилось, шо вам срочно надо мінять бандеровцев на Януковічя? Ваша Свєта весь час з хліба на воду перебивалась, а при бандеровцях встроїлась працювать не гдє-нібудь, а в таможні, навіть цвітний телевізор прикупила, шоб можна було російські канали дивитись і диван, шоб на ньом при етом сидіть. (Примітка: Що характєрно, раніше у Свєти не було часу на телевізор, бо вона на двох роботах ковпашила прі Януковічє, а тепер перейшла на одну при бандеровцях і в неї з"явився час на ідеологію). Та і вам пенсію підвищили»

Вона каже:

«Как ето што, проєзд подорожал...»

«Так он почучуть дорожаєт каждий год, єстлі ви нє замєтілі. А ви ж все равно автобусами ніколи не єзьділі, токо безплатними електрічьками.»

«Газ подорожал»

«Так а хто ж вам винуватий тут, Владімір Владімірович би й радий дати дешевого газу, так він же не начальник над газом, над газом начальник Сємьон Могілєвич, як вияснилось, - вопщє гражданін Швейцарії,- яку він ціну скаже, таку й платить будете. Ви ж телевізор дивитесь, грамотна женщіна, знаєте за цю неприятну загвоздку».

«...А їщьо говорят, што кіно тєпєрь токо по українські дубліровать будуть...» - Ггггг, цей вопрос безпокоє женщіну, яка пиздить на суржику всю жизнь і останнього разу була в кіні, коли кіно, навєрно, ще було німим.

Яібу, так ето вона тіки тиждень подивилась кацапське ТБ, - женщіну, як підмінили інопланєтяни, а он кацапи дивляться такий телевізор роками. Як в них голови ще не розірвало.

Коли вже ці блять прості женщіни і мущіни почнуть думать за гроші, сім*ю, дом, а не їздить по Луганськам витріщаться на кацапські телевізори і слухать за НАТО і ЄС, н*х Он Семьон Могілєвич вопще не цікавиця ідеологією, політикою, кацапами і хохлами, а всих наїбав і начальник над газом для півсвіту. А є такі люди, шо в них хліба нема за шо купить, в хаті сплять у фуфайці, а саме більше їх волнує так це - язиковий вопрос, НАТО, ЄС. Блять, лежить у фуфайці в ліжку і думає, про то, як сильно йому не хочеться в НАТО і в ЄС.

© faina_kaplan

мне весьма понравилось. я даж порадовался что в ящик втыкаю только на новый год, те самые пару минут когда очередной президент занимается саморекламой, и ессно когда фильмы смотрю с дисков, а там пока красные-синие-белые-оранжевые-розовые по мозгам на катке не ездят :excl:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приезжают к нам знакомые из Криворожья, а так же общаюсь с Донецком и Харьковом по инету...

так там подавляющее большинство шахтеров и всевозможных рабочих, которые превзошли весь мир в хлестании водяры на скорость из горла- дупля не дают, хто прав а хто нет .............. вы ж посмотрите на рекламу "регионов"...

да, нормальному человеку это все кажется дикосмешным или глупым, в т.ч. и нормальным людям с восточной Украины...но шахтер или металлург, который вылез из забоя, бутылку опрокинул с горла, пивом зашлифовал...им эти речи кажутся абсолютно реально обоснованными! это как обычный человек живет, никого не трогает, взял , напился в ж%%пу, тут ему может и показаться, что кто-то его обижает или не так посмотрел в его сторону....

проблема в том, что такую пургу для своей категории телезрителей могут гнать только "регионы" и иже с ними ака витренчиха!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори

Я тоже с пъяни могу поорать нафиг нам демократия!

Даёш товарисча Сталина :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нах флудить..... :)

знакомые-роцтвинники есть на востоке державы у кого???

шо грят?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене є... в Харківський області... шо кажуть? все те саме: "Януковіч наш вождь"... тьфу мля... зате коли приїхали до мене на весілля літом, то охали і ахали як у нас тут класно, ну прямо Європа і т.д і т.п. Там люди не дивляться пятий канал, 1+1, інтер... там ТРК "Україна" і ОРТ рулить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, слово "бльат" досить пристойно вписуєцця, якшо інакше описати не можливо!!!

ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хех. Хех.

Хто-небудь почитує fido7.su.pol?

Там ще й не таке пишуть! Вірити їм так нам всім давно ж@па настала. Такі откровення про братні народи, НАТО і ющенка пробігають - хоть стій хоть падай!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

В последний раз, когда я был в Харькове (апрель 2007), меня вез таксист, который занимал приблизительно такую позицию: "Ющенка я особо не поддерживаю, но Янукович - это вообще редкостный дол...б". Именно так и сказал :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Ющенка я особо не поддерживаю, но Янукович - это вообще редкостный дол...б" прямо в точку - простенько зі смаком, і в саму суть - всі вони там "дол...би" :P:) А простих людей наі..ть простіше всього, типу "шахтарів чи бабки з хутора". В мене сестричка в києві вчиться - каже що Київлян ця клоунада реально дістала і вони зараз просто займаються своєю роботою "забивши" на політику.

Та й взагалі - який з пасічника президент, а з зека прем"єр НАХ! Така от у нас з вами держава мля ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так зрозумів з останніх стверджувань - щоб стати президентом треба не бути пасічником а слід бути бляддю, що найбільш помічне в наших умовах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

" В мене сестричка в києві вчиться - каже що Київлян ця клоунада реально дістала і вони зараз просто займаються своєю роботою "забивши" на політику.

абсолютно права. я хоть и не совсем еще киевлянин, но поступаю именно так.

если посмотреть правде в глаза - то просто некогда тут заниматься политикой. работа, дорога - времени остается только пожрать да спать.

а вот приезжим, да за 100 грн - самое оно заняться политикой :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...