Перейти до змісту

Дашок над дверима.

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 70
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Можу на бухло помінятись.. нєфіг дєлать..)))

Навіщо зайва ланка в ланцюгу? : ))) Влаштувати паті з кумами-друзями - а на ранок бадьорі і енергійні добовтаєте той бетон з тарою : ))))))))

П.С. Гляну сьогодні - може торбинку склотари старої наберу.

Опубліковано

То не зайва ланка.. то необхідний маневр.)))

Уявляєш скільки тих кумів/друзів.. і їм співчуваючих, треба поїти і кормити.. щоб вимостити 9 квадратів пляшками.)))))

В хід пішла важка артилерія... Столичная, Распутин, Немиров.. ємністю 1 літр.. ну.. напевно пляшок 40 застелив.)))

Так.. як анонімність донорів мною була гарантована... то скажу тільки .. що згадалисьбезтурботні студентські роки.. і от так з посмішкою.. я сьогодні в обід фіганув ще 2 мішки тари.)))

Опубліковано

я сьогодні в обід фіганув ще 2 мішки тари.)))

То ще потрібна тара?

Я якраз маю торбинку - завтра можна було б передати.

Опубліковано

Піздно прочитав повідомлення... сьогодні в обід прикину і відпишусь.. А якщо треба буде.. то де можна буде забрати?

Опубліковано

Вчора залили фінішну стяжку.. Додали, для швидкості висихання, клею... що лишився після утеплення фасаду. Замісь щебню використовувався відсів.

З.І. Коте допомагав.))))post-1920-0-00014500-1383471418_thumb.jppost-1920-0-37666800-1383471527_thumb.jp

post-1920-0-87308300-1383472070_thumb.jp

Опубліковано

Гарний, мені сподобався.

Хороша ідея з оформленням і сподобалося, що він практично з 3 сторін закриває простір перед дверима і туди ніяка фігня не потрапляє.. особоливо це актуально після сьогоднішнього дощу з південним вітром.. думаю треба прикрити в себе схожим способом.

Дякую за фотку.)

Опубліковано

На останньому фото це полікарбонат, а у мене Салюкс.

Купував свівй в НЛ по 100 грн лист, полікарбонат від 200 до 400 грн за листок.

Розміри Салюкс - 2 /0,9... полікарбонат є навіть в рулонах шириною 3 метри.. в НЛ бачив порізаний розміром 3/1,05

Опубліковано

На останньому фото це полікарбонат, а у мене Салюкс.

Купував свівй в НЛ по 100 грн лист, полікарбонат від 200 до 400 грн за листок.

Розміри Салюкс - 2 /0,9... полікарбонат є навіть в рулонах шириною 3 метри.. в НЛ бачив порізаний розміром 3/1,05

Вода мороз і сонце мабуть швидко зруйнують, чи помиляюсь?

Металопластикове вікно мабуть дорого. Чим ще можна?

Опубліковано

Чому має зруйнувати? З чого такі висновки?

Якщо все правильно і по технології робити, а також підсилити конструкцію відповідно снігового навантаження.. думаю.. найближчі 2 роки проблем з руйнуванням виникнути не повинно.

Нуууу.. це взагалі в багатьох моментах експромт.. Починалося все захистити вхід невеличким дашком, а вийде з часом веранда 2.50 на 5 метрів. .. з зоною відпочинку.. і в планах зі стаціонарним мангалом..))))

Всі помилки будуть враховані в майбутньому, по можливості пофіксені.. або взагалі будуть замінені ті деталі.. які себе не оправдали, чи були зроблені не належним чином. тому.. показав і розповів все так детально, з фотками і коментами.. щоб мої помилки виправили професіонали.., а чайнота їх врахувала і не повторювала.))

З.І. Порада підсилити ферми і покрівельний матеріал додатковими рейками врахована, враховано також підказка використати для формування фінішньої стяжки металопрофіль, як і використання у фінішному розчині відсіву замісь щебню.. а також було використано плиточний клей.. який не дає особливо тріщин і при його наявності стяжка застигає набагато швидше.

Якось так.. зі світу по нитці... ))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Чому має зруйнувати? З чого такі висновки?

Я кажу про полікарбонат чи салюкс. Той матеріал що закриває дашок по бокам. Я бачив його на базарах і зупинках. За декілька років він перетворюється в труху. Сонце вода та мороз роблять своє діло. В всередині в нього є пустоти куди попадає вода, замерзає і руйнує. Чи є матеріал надійніший, але дешевший, чим металопластикове вікно.

Опубліковано

Салюкс не має сот. Він монолітний. Щоб полікарбонат не руйнувався його, треба брати відповідного класу і товщини, монтувати відповідно технології і захищати краї і стики спеціальними заглушками. Я не захищав.. свій, бо він висить перпендикулярно землі і відповідно нічого в середину не затікатиме... та й розмір його фігня.. ящо щось станеться через рік-два, повішу новий..))

Опубліковано

Салюкс не має сот. Він монолітний. Щоб полікарбонат не руйнувався його, треба брати відповідного класу і товщини, монтувати відповідно технології і захищати краї і стики спеціальними заглушками. Я не захищав.. свій, бо він висить перпендикулярно землі і відповідно нічого в середину не затікатиме... та й розмір його фігня.. ящо щось станеться через рік-два, повішу новий..))

Зацікавило. Заглушки десь є в наявності? Як підібрати клас і товщину - з двох сторін зашити по бокам дашок. Салюкс мабуть ще краще і дешевше. Потрібно 2 куска. Розміри приблизно 1,6*2 метра. Да і чим по прозоріше що вибрати?

Опубліковано

Заглушки є в наявності в НЛ точно. На боковини брав той.. що давали.. (на халяву карочє.))) Салюкс хвилястий.. він на боковини не підійде.

В мене полікарбонат безколірний.. прозорість не дуже.. тобто через нього видно ледь контури обєкту.. та й не треба мені на боковині щоб він був прозорий.. головне щоб виконував свою ф-ію.. завтра вдень сфоткаю... зараз темно.. тому.. фотка вийшла така.

post-1920-0-26335000-1384624846_thumb.jp

• 1 місяць потому...
Опубліковано

будував, будував і теке получилось

спочатку думав так само зробити з металу, але мене переконали

post-59-0-22729500-1389695618_thumb.jpg

Опубліковано

Щось мені здається.. що з часом в мене буде схожа верандочка.))) принаймі "підмурівочка" десь в метр висотою по периметру планується, а мож з часом і зашиється якась частина чимось прозорим..)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...