Jump to content

Люди будьте обережні

Recommended Posts

В нас в Луцьку вчора поводили семінар аферисти, які росказували що зроблять з нас міліонерів, головний аферист Роберт Флетчер, який проводить навчання за мінімум 1000$ і гарантуе що всі хто пройдуть його навчання і будуть дотримуватись його вказавок стануть міліонерами

Ось деяка інформація про цього чудо-наставника http://www.biznet.ru/topic25559.html

згададую одного, який за 1 уо продавав рецепт як заробити 1 мульйон....і знайшлось більш як 1 мільйон дибілів які йому це устоїли.....епічна історія

Мені СМС-ку прислав якийсь Іван Степанович - типа Я вірю у вас, приходьте 12-го жовтня о 17-00 в готель Україна - вхід 5 грн. - заробітна плата від 5 штук баксів за місяць :) Може я щастя своє прогавив ? :)

згададую одного, який за 1 уо продавав рецепт як заробити 1 мульйон....і знайшлось більш як 1 мільйон дибілів які йому це устоїли.....епічна історія

Але треба віддати належне людям які прагнуть заробити, цеж треба було до цього додуматись :friday:

Саме цікаво, що в цьому немає нічого кримінального :smile-zachot: , люди самі підписались пославши СМС-ку.

Можна сказати, що хтось подав приклад, як заробити :naezd:

Да, старик еще тот

В Штатах криминальное дело и долгов на десять лимонов, фирм обанкротившихся штук тридцать...

Лихой дед, Остап Бендер в реальности...

Еще мы о нем услышим

• 3 weeks later...

а я можу навчити як потратити цей міліон (навчання безкоштовне)!!!!!

сьогодні в новинах на 1+1 показували, як Роберта Флетчера затримали на кордоні на вимогу США (якими він оголошений у розшук) ;)

сьогодні в новинах на 1+1 показували, як Роберта Флетчера затримали на кордоні на вимогу США (якими він оголошений у розшук) ;)

только что-то с паспортом у него не того. я прослушал. вроде как обложка от одного паспорта, а внутренности от другого.

сказали паспорт з явними слідами підробки...

сказали паспорт з явними слідами підробки...

баян...

лучше стремайтесь этого )(

assba0.jpg

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Поідеї в Луцьку нова "волна" фінансової піраміди Амвей (AMWAY). Щось подібне було років 10-12 назад. коротше туфта розвод і т.д.

От не розумію, навіщо писати дурниці?? По-перше, компанія Емвей (Amway) ніяка не фінансова піраміда, якщо не знаєте різниці між фінансовою пірамідою і мережевим маркетингом, то пошукайте інформацію в Інтернеті, там усе докладно написано. Коротко поясню: винагорода у фінансовій піраміді надається за залучення нових клієнтів, а в нормальній компаніі - за зроблений товарообіг. По-друге, Емвей ніякий не "розвод", а офіційно зареєстрована компанія в Україні. Ну і по-третє, інформаційні відкриті зустрічі компанії Емвей з представленням бізнес-плану проводиться у Луцьку в актовому залі Облспоживспілки по вул. Ковельській. Вхід платний для зареєстрованих учасників, для зацікавлених осіб вхід безкоштовний.

Якщо ж у когось виникнуть проблеми, або когось будуть намагатися залучити до бізнесу Емвей недобросовісними методами, прошу повідомляти про такі випадки напряму у компанію за телефоном (044) 4344400, або ж за електронною адресою [email protected]

nick_lutsk

Це ти про компанію яку в РФ причисляють до сект? ну-ну. І затри будь-ласка телефони і мейли, реклама у 58 палаті.

Поідеї в Луцьку нова "волна" фінансової піраміди Амвей (AMWAY). Щось подібне було років 10-12 назад. коротше туфта розвод і т.д.

100% туфта, в мене чуть родичка не стала "менеджером" цієї шняги :blush:

Ні, ну я просто в шоці! Народ ви що взагалі не можете відрізнити аферу від нормальної справи? Якщо Емвей секта - то з таким же успіхом можна назвати і усі інші компанії прямого продажу, хоча у всьому світі це доволі значна доля у економіці, не будьте невігласами і потратьте мінімум часу на пошуки додаткової інформації, а тоді робіть висновки. Якщо вам не подобається прямий продаж - це не привід говорити дурниці на цей бізнес. Щодо Росії: по перше - у цій країні багато чого до сект причисляють і це не привід рівнятися на цю країну, а Емвей в Росії так само офіційно зареєстрована компанія.

Телефони затирати не буду, бо це не реклама, я обгрунтував чому їх розмістив. Повторю ще раз, якщо з вами стався випадок, що вас вводили в оману, або якимось чином хотіли заволодіти вашим майном чи ще щось у такому дусі, і це походило від підприємця Емвей - звертайтесь у компанію, будуть прийняті міри.

Ну незнаю. Всі нормальні фірми свою продукцію реалізують в магазинах, ну і на свого роду "базарах" чи "ринках".

А такі виробники, які реалізуються від знайомого до знайомого зразу викликає недовіру. Чому? Тому що виникає чого виробник не викладає свій товар в магазини? А не викладає він тому, що товар то ніфіга не сертифікований. А раз не сертифікований значить стрьомний.

Користувався я продукцією Амвей, чесно кажучи нічого особливого.

З.І. ІМХО - Амвей - сама настояща фінансова піраміда.

Amway ничего не выпускает сама. Название расшифровывается как American Way - Американский путь. Задумка весьма интересная: отбирать лучшие продукты на рынке и далее - прямые продажи. Что за гониво насчет сект - мне не понятно. Вообще.

Если кто-то в курсе насчет распространителей - пишите в личку, я продукты Эмвей оценил.(как и много других, не имеющих проблем с интеллектом)

Наиболее известные деструктивные тоталитарные секты и группы, обладающие значительным числом признаков таковых, действующие в Российской Федерации:

......

Amway (Эмвэй);

AWD;

Context Trainings;

DVAG;

First Church of Satan;

HMI;

Insight («Озарение») и M.S.I.A.;

IPSUM;

Inward Bound;

Life Dynamics (бывш. The Arc);

Leadership Dynamics;

Lifestream;

NSA;

Order of Deork Fyre;

Order of Nine Angles;

Ordo templi Luciferi;

OVB;

Personal Dynamics;

Princess of Darkness;

PSI World Seminars;

Santus of Satan;

VISION;

«Vita», Международный эзотерический центр;

Zegg и др.

Це на антиреклама, нічого не хочу сказати про цю "фірму", це інформація з пошукової системи google

ну мне даже не смешно.

К сожалению , молодежь в современном мире настолько запутали , что порой диву даешься, какой банан они воспринимают за червонное золото.

отбирать лучшие продукты на рынке

"Jacobs -- лучшие зерна кофе, бережно отобранные у злобных негров танзании" :)

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Voovan, я спеціально нічого не писав про продукцію, щоб якраз не робити реклами, тут, вибачте, суперечки ні до чого, кожному подобається своє і скільки людей - стільки думок, будь-ласка, користуйтесь чим завгодно. Але щодо фінансової піраміди не поступлюся, бо компанія Емвей виграла усі суди по позовам на фінансову аферу, і як уже говорив, прямий продаж - визнана галузь економіки. Те, що він не дуже розвинутий в нашій країні - це вже інша справа, бо у тих же США це все давно уже пройшли.

Ще раз про товарооборот... Фінансова піраміда, це коли винагорода сплачується виключно за залучення нових клієнтів, тобто, наприклад, приведеш одного клієнта - отримаєш 20 баксів. Фінансова піраміда обгрунтовано не може протриматися тивалий час. У фінансовій афері ти платиш гроші за щось нереальне, "пустишку".

В компанії Емвей за залучення нового підприємця бонуси не виплачуються, виплачуються бонуси тільки за досягнення певної велечини товарообороту. Ти платиш гроші за реальний товар, який можеш протестувати, якщо у тебе виявилася "прострочена начинка" тобі повернуть гроші. Об'єктивно кажучи, у компанії є продукція із явно завищеною ціною, але частина таки конкурентноздатна.

Зрозумійте мене правильно, мені не хочеться сперечатися про якість продукціі, про її ціну і т. д. - це речі не абсолютно об'єктивні і кожен має свою думку. Але певні речі, які визнані і державними актами і здоровим глуздом я відстоюю.

Те, як останнім часом поводить себе компанія Тяньши, наприклад, мені також не подобається, бо вони не дають повної інформації і "заманюють" людей на співбесіди по роботі.

Знаю ще одну компанію, яка спеціалізується на БАДах, так за допомогою них вилікував те, що за допомогою аптечних препаратів не зміг. Тобто хочу сказати, що не можна гребсти всіх під один гребінець, це радянський метод, у кожному конкретному випадку потрібно розбиратися, а не вішати ярлики.

Прошу вибачення за багато букв.

товарисч Voovan, вы явно запутались.

Тяньши - это да, может быть, хотя в последнее время развелось контор, которые торгуют здоровьем - мама родная. А алико - это из той же оперы, что и нашумевшие кредиты от чехов.

Амвей же - в целом реальная контора, продукты которой поражают ценой, но еще более поражают характеристиками. И метод прямых продаж тут единственный выход, ибо ни один супермаркет не будет продавать порошок стиральный за сто баксов пачка, потому как ни один менеджер не будет зарабатывать с этой пачки десять баксов, часами втирая клиенту, что купив это, он сэкономит кучу бабла, потому что этой пачки ему хватит на год! Нет! Этот менеджер не утруждая себя за этот год продаст с витрин маркета порошка на пиисят штук баксов и заработает десять штук, а не десять баксов.

В общем идея понятна?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...