Перейти до змісту

Обмін валют

vagus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

курс йде так високо бо :

1) НБУ невиходить на міжбанк

2) цим курсом маніпулюють банки

чув чувака з фонду Блейзера : він сказав що як тільки курс стане ринковим тоді включиться НБУ щоб його більш менш підтримувати

Опубліковано

Є нарешті уряд, імхо паніка і дурний курс плавно спаде

Долар має стабілізуватись завтра-понеділок, а на наступному тижні прогнозують невеликий відкат назад. Але невеликий.
Опубліковано

прогнози банкірів були, нафіга мінусувати і херню городити ?

всі прогнози публікувалися в неті відкрито, якщо є мізки то можна знайти, якби не сформувалася влада, то через кілька днів так би і було.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

а я як наївний буду вірити, що знову курс впаде до 8....ну 9 - це вже на крайняк.

ще пам'ятаю як був закордоном, то там також були серйозні скачки курсу...якраз зараза як повертався додому і переводив всі кошти у валюту... десь тоді і втратив близько 800$ із тим скачком...а зараз як слідкую,то ще нижчий як до скачка був..

пс: є надія, що і тут так буде..але хто в "тємі" - той заробляє шалене бабло навіть не піднімаючи дупи)

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Ну, якби ти озвучив імена спеціалістів, обгрунтування такого курсу, то і мінусів не ставили би.

нацбанк оприлюднив офіційний курс на завтра:

Долар 9.986300 (+0.468400)

Євро 13.637291 (+0.572991)

+ ситуація на міжбанку,

відповідно невтішний прогнозований на завтра готівковий курс в обмінниках :(

Змінено користувачем Профессиона́л
Опубліковано

а я як наївний буду вірити, що знову курс впаде до 8....ну 9 - це вже на крайняк.

Як на мене, якщо курс впаде до 9 - це буде за щастя ...

Опубліковано

Враховуючи:

1) нові купюри в банкоматах;

2) відсутність торгів зі сторони НБУ на міжбанку;

3) чітких кредитів для України;

долар і далі буде рости...

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

НБУ принял меры к восьми банкам из-за валютных спекуляций

Национальный банк Украины принял меры воздействия к восьми банкам, которые были замешаны в валютных спекуляциях. Об этом на пресс-конференции заявил председатель НБУ Степан Кубив, передает корреспондент РБК-Украина.

Кроме того, в 10 банков, по словам Кубива, направлены комиссии для проверки, а в 16 банках выявлены нарушения нормативов НБУ.

По его словам, Нацбанк намерен пресекать спекуляции на валютном рынке. "Спекуляции, нарушения нормативных актов НБУ будут пресекаться. Я хочу предупредить банки, которые сотрудничают со спекулянтами, конвертационными центрами - это будет прекращено немедленно", - сказал он.

НБУ намерен сотрудничать с Генпрокуратурой в этой сфере.

При этом ситуацию на валютном рынке Кубив назвал контролируемой.

рбк

upd. 10.15

Опубліковано (змінено)

То що долар зараз падає?

Змінено користувачем dio

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...