Перейти до змісту

Обмін валют

vagus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Спред 10 коп. у валютчиків це тому що вони знають що в районі 14 грн\бакс це не реальний курс для нього і тому власне така мала маржа щоб швидко здихатись його і не полиняти якби булиб певні що буде рости то мінімум 1 грн клеїли або взагалі і не продавали...

Як говориться "нє вєрю". Не може бути такий малий спред, і чим більші ризики тим більший спред.

Опубліковано

До valerast

13.80 купують на даний момент. спред 10 копійок? давно такого не чув!

Можливо хтось і по такому курсі скидав, реально сьогодні здавав по 14

Опубліковано

де ? теж здам 200 по 14

Біля ЦУМА, ну як ще більш детальніше, може за руку завести та показати, але в мене сумма в н раз більша була.

Опубліковано (змінено)

Є трохи євро по 18,10. Деталі і телефон в пп

Змінено користувачем yarik1
Опубліковано

http://privatbank.ua...ty/universalna/ ЦитатаПід час оплати за кордоном комісія за конвертацію коштів із валюти картки у валюту країни стягується відповідно до офіційного обмінного курсу банку на день купівлі. http://privatbank.ua...ta-dlia-viplat/ Цитатаоплачивать покупки за границей, при этом конвертация в валюту карты осуществляется по наличному коммерческому курсу, действующему в отделениях ПриватБанка на день покупки, и уже не меняется до списания со счета.

Вас та всіх решта тутешніх знатоків що доводили мені про те чого самі не знали ставлю до відома, сьогодні вернувся з польщі, бедронка по безналу обслуговує на терміналах, карефур, фірма "орбітал" є така в Хелмі(та й багато інших, терміналів вже багато де є), а також скрізь де є термінали можна розрахуватись універсальною карткою закинувши не неї гривні вдома чи в кредит, на касі говорити щоб рахували в злотих і курс обміну буде такий який стоїть в нацбанку офіційний на час розрахунку, так же само і в інших валютах, все міняється на офіційний курс нацбанку України і винятків бути не може

Валютчики сверлили злотий на границі по 4,33, мені на картці курс обміну вийшов 3,95. Зекономив 760 грн на сумі покупок в 2000злотих і кручу дулі всяким баригам валютним з їхніми говерлами.

Опубліковано

Dieselsmart, щоб підтвердити свої слова, наведи декілька скріншотів з Приват24 де видно суму в злотих та скільки зняло гривень.

Курс валют по нацбанку на 11,09,2014: http://bank.gov.ua/control/uk/curmetal/currency/search?formType=searchFormDate&time_step=daily&date=11.09.2014

Курс валют по нацбанку на 10,09,2014: http://bank.gov.ua/control/uk/curmetal/currency/search?formType=searchFormDate&time_step=daily&date=10.09.2014

Курс валют по нацбанку на 09,09,2014: http://bank.gov.ua/control/uk/curmetal/currency/search?formType=searchFormDate&time_step=daily&date=09.09.2014

Опубліковано

Yaryk,так помилився я трішки, зняло не 3.95 а 3.98, але не суть в тих трьох копійках а суть в тому що всі ці операції обмінюються по курсу національного банку України, і цей факт не обговорюється, при нагоді наступного разу зроблю фото чеку.

Опубліковано

Який нафіг чек? Ти Приват24 користуєшся? Захидиш деколи подивитись що робиться на картці?

Там є історія усіх операцій по картці. Зроби скріншот і виклади хоча б одну операцію купівлі в Польщі.

Опубліковано (змінено)

Не правда, при сплатою карткою приват-банка валютою, перераховує по курсу продажу валюти приват-банка, а не НБУ, + комісія за валютну операцію.

А якщо розраховуєшся валютною карткою, то знімає лише суму валюти, хоча при поповнені цієї картки всеодно зніме комісію за валютну операцію

Змінено користувачем vaz75
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

а суть в тому що всі ці операції обмінюються по курсу національного банку України

Скажи яка карта і покажи умови\тарифи банка емітента, де так пише білим по чорному.

Наразі це не більше як фантазії, без жодних доказів.

Опубліковано

приватбанк переводить злоті

то якого б він їх тобі потім рахував по курсу нац.банку ? доброчинність ?

всі оплати закордоном проводяться в валюті, а приват з картки списує по своєму курсу - то без варіантів і щоразу перевіряється в приват24

каюсь, не платив в цьому році ще, але не думаю що щось так кардинально змінилось

чи не єдиний варіант розрахунку по курсу нац.банку (єсно що не на користь клієнта) - це коли знімаєш гроші з закордонної картки гривнею в банкоматах України

тут є постанова того ж нац.банку на цю тему - звичайне наіпалово від держави... Україна :)

Опубліковано

Deemon, Соромітник, vaz75,не збираюсь нікому нічого доводити, спорити з кимось чи щось там показувати, написав лише те на чому вдалось зекономити, при нагоді зроблю фото.

Ну а якщо ви всі тут такі розумники й розказуєте що я гроші не зекономив а вони завелись на картці просто від сирості чи благодійники анонімні пожертвували то ласкаво прошу вас до консультантів приватбанку(в мене їх картка) в будь-яке відділення і там фахівці вам усе чітко пояснять, благо відділень таких у нас на кожному кроці і якщо вам важко потратити 10хв щоб зекономити потім значні суми на баригах валютних то це лише ваші проблеми.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...