Перейти до змісту

Туш для вій

lilechka

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 92
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дмвлячись які у Вас вії.

У мене наприклад сердньої довжини і негусті. Раніше перепробувала різні туші за різною ціною. Одні осипались, інші розмазувались дуже. Зараз вже довгенько користуюсь від Фаберлік "I LOVE MASCARA". Дешева і не обсипається, має малесенькі ворсинки в собі які чіпляються на кінчики вії і подовжують їх.

Опубліковано

Важливе значення має кісточка, її треба підбирати під тип росту вій і бажаного результату.

Форми бувають різні, густота, матеріал. На це більше звертаю увагу при виборі.

Моя улюблена уже давно - Volume Million Lashes від L'Oreal

127.jpg

Весною була спробувала l'oreal telescopic, за рекомендацією подруги - не вразила.

Опубліковано

Останні півроку користуюсь від Ів Роше. Раніше разом з тушшю використовувала олівець,або чорні тіні, а з цією більше нічого і не потрібно.

Коштує біля 130 грн.

post-17531-0-78479300-1378387090_thumb.j

Опубліковано

Останні півроку користуюсь від Ів Роше. Раніше разом з тушшю використовувала олівець,або чорні тіні, а з цією більше нічого і не потрібно.

Коштує біля 130 грн.

Саме такою і користувалась) Уже друга закінчується)

Хочу щось нове спробувати)

Опубліковано

Остання найкласніша туш, яка у мене була, це Borghese сливового кольору. Ось така:

borghese%20superiore%20mascara%20prima%20plum.jpg

Подобалась мені дуже! Щіточка класична, але профарбовує ідеально. І цей відтінок - я навіть не думала, що так природно виглядатиме. Правда, де її купити, понятія не маю, мені подарували. Думаю, можна замовити на strawberrynet.com

Зараз маю DEBORAH об"ємна з ефектом підкручування вій, теж подобається.

84175241_2_644x461_tush-dlya-resnits-ot-deborah-milano-italiya-shirokiy-assortiment-fotografii.jpg

Якщо чесно, туші улюбленої не маю, люблю пробувати щось нове. Але маю улюблений колір - коричневий. Він мені більше до лиця, ніж чорний.

Опубліковано

Я теж перепробувала трохи різних виробників. Правда, до люкса ще не добралась)) В усіх одна проблема - після використання очі стають як в бурьонки. \Вії самі по собі доволі густі, тільки світлі.\ Для денного макіяжу - занадто.

Опубліковано

Я тоже как и Olesya пользуюсь коричневой тушью, мне кажется, с таким цветом взгляд более нежный и...томный что ли)))Когда то вычитала, что Мадонна вообще любительница бордовой туши, стало интересно, но у нас нашла ее только марки Artdeco, для меня это дороговато. Последняя купленная мной это Lumene, очень бюджетно(72грн.)кажется, качеством довольна, не сыпется и когда купалась в море с накрашенными ресницами, она не текла и не размазывалась, покупала в ДЦ.

Опубліковано

Дівчатка, дякую за поради! Вже певні висновки зробила

Підкажіть ще де купуєте косметику. Можливо є якісь магазинчики-склади чи інтернет магазини?

Сьогодні зайшла у декілька магазинчиків. Ціни на одну і ту ж продукцію різняться. Не хочеться переплачувати

Опубліковано

Важливе значення має кісточка, її треба підбирати під тип росту вій і бажаного результату.

Моя улюблена уже давно - Volume Million Lashes від L'Oreal

Весною була спробувала l'oreal telescopic, за рекомендацією подруги - не вразила.

От якраз цими двома я недавно пробувала користуватися. Останню подарували і вона мене теж не вразила.

Volume Million Lashes сподобалася більше.

Але користуюсь вже давно тушшю від Оріфлейм. В порівнянні з вищеназваними, вона дуже дешева - десь 46 грн., скільки варіантів перепробувала, але повертаюсь до цього. До речі, більшість моїх подруг користується нею теж.

oriflame_tush.jpeg

Підтримую, що в туші чи не найважливішу роль відіграє кісточка. В мене вії середньої довжини, але густі, тому ця кісточка їх просто акуратно розділяє і видовжує. Алергії немає, туш не осипається і не розмазується. Вистачає на 4-5 місяців майже щоденного використання.

Опубліковано

talja, підтримую, я теж починала з оріфлеймових, хороше співвідношення ціна - якісь.

Але з часом почалися проблеми з алергією, тому спробувала L'Oreal.

Якраз влітку мені підкинули саме таку ж, що і в тебе оріфлейм. Відмітила для себе, що вони не стоять на місці.

Для літа мені було її достатньо, оскільки рідше користувалась і переважав легкий макіяж.

А от більш насичений, виразний, але не обтяжуючий ефект мені все ж дає Million Lashes.

Підкажіть ще де купуєте косметику.

Ціни таки справді різняться. Я частіше купую в ДЦ, хоч там не найдешевша ціна, але часто бувають знижки на цю продукцію.

І уже двічі купувала в них подарункові набори, туш і двофазну рідину для демакіяжу. Хороша пропозиція, дві одиниці по ціні одної.

Опубліковано

Чесно кажучи перепробуала багато яких, але улюблена це звичайно Лореаль Архітектор 4Д, починала з телескопік, потім була мільйон вій, потім коллаген, а тепер тільки архітектор 4Д. Хоча можу рекомендувати і такі як Pupa, HR, Nina Rici, Bourjois та Мейбелін, головне те, який ти хочеш бачити результат - об"єм, подовження чи те і інше, та яка кісточка тобі подобається більше - силіконова чи звичайна, пухнаста чи не дуже, вигнута чи абсолютно рівна. Доречі маю на продаж два таких от цікавих екземпляри bourjois-mascara-volumizer-ultra-black.jpg та5831_LashQueenFatalBlacks.jpg якщо цікавить, то зертайтесь, ціна значно нижча від продажних в магазинах чи на базарі, також можу замовити й інші з відомих брендів. тільки треба уточняти наявність.

Опубліковано

Kleo, а мені що порадиш? Побажання і проблеми виклала вище.

Можеш вибрати щось із цих: Лореаль Архітект 4Д, Ніна Річі, HR фаталь блек або Лореаль Коллаген - всі вони ідуть без ворсинок, що добавляють довжини і вії виглядають більш натурально, це ідеальний варіант для густих вій, різниця лише в кісточці - в 4Д вона силіконова, а в інших трьох - ні, але по формі всі різні.

Опубліковано

А, що порадите для середніх і дуууже прямих вій. Якщо використовую туш з підкручуючим ефектом, то "прямість перемагає" і вії стирчать в різні сторони((((

Опубліковано

А, що порадите для середніх і дуууже прямих вій. Якщо використовую туш з підкручуючим ефектом, то "прямість перемагає" і вії стирчать в різні сторони((((

Мала таку ж проблему, але позбулася її досить просто: береш туш, бажано з вигнутою кісточкою, але впринципі підійде будь-яка зі зручною для вас кісточкою, і профарбовуєте вії стараючись від самих корінчиків, тоді залишаєте кісточку в положенні біля коренів, загортаючи вії доверху і так тримаєте, доки туш на віях не підсохне, тоді опустіть кісточку в флакон з тушшю і повторіть процедуру ще раз, але при цюму ще промажте і вії зверху накручуючи їх на кісточку і знов потримайте біля коренів до повного висихання, потім повторіть процедуру ще раз, щоб закріпити і так походіть хоча б декілька днів (на ніч звісно змиваючи :_04: ), результат буде видно майже зразу, ну а якщо вже геть проблемно, то тоді допоможуть щіпці для завивання вій.

Опубліковано

Kleo, зазначте, будь ласка, ціну на Volume Million Lashes від L'Oreal.

Volume Million Lashes від L'Oreal. - 60 грн

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...