Перейти до змісту

22 вересня | МЕГА ПОДІЯ | СКРЯБІН & ДЗІДЗЬО

An  Matskevich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Рівному 22 вересня на стадіоні «Мототрек» вперше в історії українського шоу-бізнесу на одній сцені зійдуться зірки української естради - гурт всіх поколінь “Скрябін” та харизматичний і мегапопулярний “Дзідзьо”.

Рівненщина давно не бачила мегаподії такого рівня. Відтак організатори концерту подбали про безкоштовний проїзд для мешканців 40-кілометрової зони від Рівного, а мешканці інших районів області платять за проїзд лише в один бік - дорога назад безкоштовна! (за умови придбання квитка до 10 вересня). На захід їхатимуть спеціально орендовані маршрутки. Вартість проїзду згідно існуючих тарифів на автостанції.

Вартість квитка: 89 грн. Фанзона: 119 грн.

Кожен, хто придбає квиток до 10 вересня, отримає у подарунок диск гурту "Дзідзьо"!

Квитки в Луцьку —--

- 0951843559 (Андрій)

- або пишіть сюди —- Андрій Мацкевич

[email protected]

W6lR_z7QhaY.jpg

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

судячи з усього це а*єть як круто!!

ла ла ла, без ліфчика мала!!!!

я правильно наспівую??

Наспівуєш круче, ніж сам ДЗІДЗЬО )

Опубліковано

судячи з усього це а*єть як круто!!

ла ла ла, без ліфчика мала!!!!

я правильно наспівую??

Онотолє, шо ето з вами? Пачіму не "хава нагіла"?

Опубліковано
вперше в історії українського шоу-бізнесу на одній сцені зійдуться зірки української естради - гурт всіх поколінь “Скрябін” та харизматичний і мегапопулярний “Дзідзьо”.

Читать, продюсер со своим новоиспеченным проектом, поющие трусы намокли так он этот колхоз раскручивает.

Опубліковано

Судячи по віку ТС то це реально для нього мега подія, для більшостіінших наприклад круто було б якби у Луцьку виступив Depeshe Mode чи щось подібне.

а так - рівень 20-ти літніх.

Опубліковано

Рома, :angry2::lopata:

Что? Джидзо, колхоз! Я же не трогал твоего любимого, а всего лишь выразил свои чувства по поводу колхоза, который он продвигает :0136:

Опубліковано

Судячи по віку ТС то це реально для нього мега подія, для більшостіінших наприклад круто було б якби у Луцьку виступив Depeshe Mode чи щось подібне.

Тю. Мені 32 і шо? Мну нра скрябін, а то шо на подпєвках дзідзьо, то шо? Хай собі буде )

З.І. Дехто живе собі в задоволення, а дехто живе тим, шо в інтернетах хтота неправ... Кожному своє )

Опубліковано

Тю. Мені 32 і шо? Мну нра скрябін, а то шо на подпєвках дзідзьо, то шо? Хай собі буде )

З.І. Дехто живе собі в задоволення, а дехто живе тим, шо в інтернетах хтота неправ... Кожному своє )

подобається і мегаподія - трішкі різні поняття, чи не так? чи ти теж пищиш від радості що вони приїзжають у Рівне?

Опубліковано

подобається і мегаподія - трішкі різні поняття, чи не так? чи ти теж пищиш від радості що вони приїзжають у Рівне?

Та не. Я просто радий, шо почую улюбленого виконавця.

А щодо пищати... Так мені ж не 15 )))

Опубліковано

Пацани, шо ви гоните??? Канэшно це круто!!! Ану погнали!! Трансфер організуємо всьо будєт чікі-пікі!!!!

ЕТА ЖЕ ДЗІДЗЬОО!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тре абізатільно інтерву взять, а єщьо в передачу про мітол забадяжити.. ПАЄХАЛІ, пацани!!! Буде кач!!!!

Опубліковано

Скрябiн то хай би був, е в нього цiкавi пiснi, але мабуть таки мало б бути соромно, щоб навiть на пiдпевках таке дрантя спiвало, ще б з пьяним баянiстом з забитого села приiхав

Опубліковано

Скрябiн то хай би був, е в нього цiкавi пiснi, але мабуть таки мало б бути соромно, щоб навiть на пiдпевках таке дрантя спiвало, ще б з пьяним баянiстом з забитого села приiхав

Шоб часом через лєт 10 Скрябін не співав на подпєвках в "такого дрантя" ;)

Опубліковано

Вброс незащітан. Іванка, ти можеш краще )

Балін... лєнь мнє :))) прастітє

Признайся сама собі- це возраст

Тільки про це думала, Онотолєй. Уже пашті бабушкє нє паложена.

А тепер бігом наплюсуйте мені той плюс, який якась с*ка відмінусувала)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...