Перейти до змісту

Неділька

Dr.Martenz

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Молодці!!!

Надіюсь слідуючу неділю я не пропущу. :)

Та може і на тиждні десь катнемось :)

Опубліковано
2 Dr.Martenzzz : як самопочуття?

вот, тепер знаю твій нік

а самопочуття... ну що я можу сказати, сидить зараз на рабє довольна від переізбитка чувств пика і думає шо ж то ше сварганити

Опубліковано

Орли ! Зачот, особливо тим, хто до Цумані доїхав.

А я з соплями, температурою і т.д. провалявся дома. Так фігово я вже давно не проводив вихідні. По місту ходять якісь злі мікроби. Стережіться!

Опубліковано

Привіт.

Покатались на славу. Ну по порядку.

Прокинувшись зранку з бодуна після весілля колеги...............вийшов на двір і припух........ДОЩ.....СЦУКО.

Передзвонив Мартенз каже тіпа їдемо.... кажу тіпа ну н*х......дощ......давай потім.......

Завалився спати десь в 11:20 (!!!) мене розбудив дзвінок Андрюхи....... Каже ,сцуко, харош спати, до 12:00 підгребай до Велозони на Московській....

Послав його н*х........... і почав збиратись.............. Виїхав, ледь догріб до місця........ БОДУН......

Біля магазину остаточно прокинувся там вже стояли Одна, Андрій, Кум, Льоша.......потім пригріб Діфото застраний по рульову колонку так що навіть написів не велі не було видно, з куском салафана на дупі і словами БЛЯ............ на роботу їздив.............БЛЯ.......... Сапалаївка сцуко рулить. Пішли в магазин нові шоломи, гума, окуляри.................. цьмакання, облизування нових модних дорогих прибамбасів.............. там провели десь пів години потім Діфото прикрутив прямо на кусок того гівна яке важить 9,6 кг і називається Стівенс Тім новенького спідометра і ми поїхали до Колібріса за соком. Набрали соку ............... я віз 6 бутилок літровий і пацани порозпихали по рюкзаах ще напевно з 8 пляшок......... ковбаски рулять, печений сир огонь. Поїхали в напрямку Гаразджі. Звернули в струмівці в ліс і ПОЧАЛОСЬ. В мене ззаду максіс Флай Вей легкий як пушинка, але не дай Бог вам на ньому заїхати в Мокрий осінній ліс..... якби не пердня Швальбе Рейсінг Ральф яка тримала трасу більш менш я б валявся при першому ж маневрі............ ще й надуті вони на асфальт по 4,5 атмосфери............ ЖОПА. Я 3 рази вилітав з траси а потім тихенько крався 23-26 в кінці групи тримаючи дистанцію. Дуже "допомагала" вибиратися на гірку шосейна касета з максимальною зіркою в 23 зуби....... поганяли на славу по полях ліса болотах, проходження калюжі глибиною 20-25 см на хорошій швидкості це взагалі жесть...... Приїхали у Воротнів розслабуха вогонь, сік, дружна компанія......релакс.........

Продзвонились ті хто поїхав на цумань на моє А ДЕ ВИ ? Мартенз впевнено відповів А ХРЕН ЙОГО ЗНАЄ...... ми попадали........ Каже дочекайтесь нас...... Дочекались.... Спочатку приїхали Іра і Саша півмертві..... грязні і мокрі..... сік з ковбасками їх просто спас МАТЮКАЛИСЬ. ПЧерез деякий час прибули Мартенз і Джура......два мовчазних похмурих лісапедиста. Через деякий час, після соку і жрачки Джура вимовив, БЛЯДЬ..........

Поседіли погомоніли поділилися враженнями поржали......... Одна група поїхала через Лище, а друга - по рівненській трасі. Змерз сцуко на зупинаці поки діждався навіть Діфото. Зрозумів що Іру з Саньком не дочекаюсь околію н*х Поперли з Діфото додому............ він пробував сидіти на колесі. Але болото в харю з мого задього колеса йому це зробити не давало. Доїхали швидко розпрощались. Розрулили по домівках. Вдома швико все з себе і в гарячий душ.............Кінчив три рази ............ і пішов їсти.

Всім респект за покатушку....

Опубліковано

Бліни жарені, я редіска......я таку покатушку проссрафф...ааа ікається що профтикав...правда, все одно покатавсяв дощик, змок, і буду шукать собі нормальну ветрофку.

Опубліковано

мокрюща холодна дощова погода рулить, бо отримали задоволення вчора купа народу

і після питання мєсних цуманських заправщиків "а вас пре отак по багнюці їздити чорт зна де", і мого невнятного тоді "да", зараз я можу голосно крикнути "ДА ПРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ", бо ж хто ще як не наш люд буде радуватись шо він увесь у багнюці, якшо заматюкалися навіть студент з ірою, а від мене там нормальних слів і чути не було, тіко одне Б..., П..., Й...., С...., і "Іра дай коньяку", а потім вибирати чи крастися додому шоб не задрипати щойно вимитого байка, чи летіти додому бо гаряча ванна так і стоїть перед очима, потім все таки вибирати останнє бо ну його н..х

що тут скажеш, просто диву даєшся як ця залізяка може доставляти стільки задоволення

Опубліковано
що тут скажеш, просто диву даєшся як ця залізяка може доставляти стільки задоволення

и тут я с тобой на все 100 согласен!!!!!

Опубліковано
..... і буду шукать собі нормальну ветрофку.

Ніяка фетрофочка тобі не допоможе на нормальній покатушці, і не надійся ;)

Іноді єдине, що спасає - маслать, маслать і ще раз маслать, як заповів нам бог всіх шалених лосів. Вот. Як його назвать, я ще не придумала. ;)

Опубліковано

ы.. я вот палитиленом хотел спастись даже! да-да! НО!

у всяких материалов типа оцинкованного железа есть минус: он сцуко если не мокнет снаружи, то внутри будет парилка автоматом, со всеми вытекающими! Я в воротнив приехал сухой снаружи, но .. мокрый изнутри ;)

Опубліковано
Целофан хіба на ноги :)

Шоб не чвякати :)

Будешь чвякати палюбом... ;)

Целофан - фигня. Хиба шо - целофан на ноги, а ходить и крутить руками ;)

Опубліковано

гавніще це така шняга, від якої просто не сховаєшся ні за яким целофаном, тому треба її просто прийняти як є, і буде тобі велике лосяче щастя ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...