Oksana04 Опубліковано 17 Вересня, 2013 в 18:50 #51 Опубліковано 17 Вересня, 2013 в 18:50 не дивлячись на те, що прийшов тільки один хлопець, все пройшло успішно, і кльово!Я троха в шоці від такої явки. Було ж стільки охочих...Молодець, що не відмовився від задуманого!
Andruha_gpz28 Опубліковано 17 Вересня, 2013 в 19:17 #52 Опубліковано 17 Вересня, 2013 в 19:17 Оксана, на форумі, як і в житті, любителів по3.14здєть значно більше, як тих в кого слова не розходяться з ділом. Так що, нема чому дивуватися. )
bodjatur Опубліковано 17 Вересня, 2013 в 20:09 Автор #53 Опубліковано 17 Вересня, 2013 в 20:09 Oksana04, ну я в принципі десь трохи думав, шо мабуть не прийдуть всі заявлені) прийшов хлопець, який тут не "трєпався", а просто написав в приватні повідомлення, дав свій номер, і попросив розказати деталі) поважаю його! не буду розголошувати його нік, бо не знаю, чи йому це потрібно, але він - мужик! сказав - зробив! а відмовлятися не мав навіть і не думав..)
Miro Опубліковано 18 Вересня, 2013 в 07:56 #55 Опубліковано 18 Вересня, 2013 в 07:56 А переглянути анкети тих, хто відгукнувся що, "не сложилось"? Є там така графа - "контактні телефони". По-твоєму, для чого вона існує? Дивишся номер телефону, дзвониш - питаєш. І усі проблеми вирішено! Але якщо особисто тобі це зробити, прости, влом - "нав'язувати" тобі свою допомогу особисто я не збираюсь.Напр., вчора був вільний, міг допомогти. Та для чого "нав'язувати" свою допомогу людині, яка не дзвонить? Може ви між собою пересварились, у тебе душевні хвилювання, травма.. А тут дзвінки за квіти! Тому думка була така, треба - набереш тих, хто відгукнувся. Та й, брате, зазвичай діло до кінця доводять саме ті, кому це потрібно. Ні? Так що оті свої якісь дитячі образи тримай при собі. Цікавий ти, я тобі скажу!Мій хід роздумів неправильний?
olun4ik Опубліковано 18 Вересня, 2013 в 08:39 #56 Опубліковано 18 Вересня, 2013 в 08:39 Неефективний менеджмент)
bodjatur Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 05:41 Автор #57 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 05:41 Miro, я все написав тут - як інфу, що і як, так і дату та час. якби щось і сталося, я б також повідомив про відміну всього цього, бо не підставляю людей. ні на кого я не жаліюсь, я просто сказав, що люди, хто мав прийти - не прийшли, якшо цими словами зачепив твоє самолюбство, чи ще щось там, тоді вибачай. якби мені було впадло щось робити, то не було б цієї теми, це раз, по друге, коли всі не прийшли, я би так само відмовився від цієї затії, і сам подарував букет, і по третє - якщо ще хтось відгукнеться, і напишеш тут, що не прийшов, бо я йому не подзвонив, тоді прийму це за свою помилку, і буду мати на увазі, на майбутнє. а якщо тільки ти один, то вибачай, але по одній людині ніколи не робитиму висновків, які стосуються маси. і справу я довів до кінця, тому.. узбагойся, все добре
Гість rl72 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 05:49 #58 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 05:49 А переглянути анкети тих, хто відгукнувся що, "не сложилось"? Є там така графа - "контактні телефони". По-твоєму, для чого вона існує? Дивишся номер телефону, дзвониш - питаєш. І усі проблеми вирішено! Але якщо особисто тобі це зробити, прости, влом - "нав'язувати" тобі свою допомогу особисто я не збираюсь.Напр., вчора був вільний, міг допомогти. Та для чого "нав'язувати" свою допомогу людині, яка не дзвонить? Може ви між собою пересварились, у тебе душевні хвилювання, травма.. А тут дзвінки за квіти! Тому думка була така, треба - набереш тих, хто відгукнувся. Та й, брате, зазвичай діло до кінця доводять саме ті, кому це потрібно. Ні? Так що оті свої якісь дитячі образи тримай при собі. Цікавий ти, я тобі скажу!Мій хід роздумів неправильний?чесно, нікуя не зрозумів? це всім 17 (чи скільки їх там зголосилось прийти) треба дзвонити?Якщо зголосився допомогти - то прийди і допоможи. А не шукай відмазки, типу, ти мені не подзвонив. Може ще пиво кожному виставити? так ТС квазавГрошової винагороди не буде.. Подарунок вам не зможу зробити..А ТС молодець, задумане - здійснив
bodjatur Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 16:03 Автор #59 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 16:03 все, я не маю ні до кого претензій не треба тут починати словесну перепалку. все добре! задумане здійснив, дівчина була щаслива. дякую кожному за ідеї, поправки, побажання! тему можна закрити
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.