Перейти до змісту

Медична довідка для водійських курсів.


Quiet

Рекомендовані повідомлення

Назріла необхідність отримати водійське посвідчення. Для допуску до навчання необхідно отримати медичну довідку. Оскільки маю не місцеву прописку передбачаю ряд неприємних моментів, втраченого часу і нервів при отриманні оної в місцевих закладах.

Прошу поради у грромади, підкажіть будь-ласка, хто може посприяти отриманню вищезгаданого документу без особливих головних болей. Можна в приват.

Якщо хтось захоче поділитись своїм досвідом отримання довідки можна трошки в темі пофлудити, можливо майбутнім водіям ваш досвід стане пізнавальним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прямо в наркодиспансері м.Луцька можна зробити. За 10 хвилин. Тільки перед цим потрібно взяти сертифікати у психлікарні та (попередньо здавши кров або за шоколадку) в наркодиспансері.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В автошколі підійди до людей, які приймають документи, вони все зроблять (за гроші) і нікуди ходити не прийдеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

Сьогодні отримав цю довідку. Сам я також, до речі, з немісцевою пропискою.

На початку з"їздив в психлікарню в Липинах. Виявляється вони все ж можуть (якщо під настрій потрапиш) видати сертифікат (про те, що не знаходишся на обліку) тим, хто не має місцевої прописки (принаймні точно, якщо ти прописаний в межах області), роблячи для цього телефонний запит. Далі я поїхав до наркодиспансеру на Карбишева. Там тобі видають ще один, уже їхній сертифікат. Там же на місці здаєш кров і проходиш всю "медкомісію" хвилини десь...за 3. І врешті тут тобі також видають цю довідку. Для цьго всьго з собою мати: паспорт, код, 2 фоти (в мене були 3на4 мат), військовий квиток(якщо ти чоловік до 45р).

Отже, на все про все 4 потрачених години, 23,18(псих.сертифікат) +32,70(наркосертифікат) +80,00(власне довідка)=135,88грн.

Висновок: бюрократія і система держпоборів населення процвітає, оскільки вартість цих папірців явно не 136 грн. При бажанні без проблем довідку може отримати також напівсліпий, напівглухий, і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...