Перейти до змісту

обновление 14.08.2013 Win7x64 KB2859537 будьте бдительны!

Banzai

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

сегодня обновился - большинство приложений рапортуют "ошибка №5!" вротмненоги

дабы порядок вернулся необходимо трижды ударить в бубен и удалить обновление KB2859537 в панель_управления/программы_и_компоненты//просмотр_установленых_обновлений

http://social.techne...3151/-windows-7

видимо под раздачу попали не все редакции семерки - моя ультимейт не выдержала напора обновлений

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Зранку обновлявся, за день нічого кримінального в роботі вінди не побачив. Але, про всяк випадок, вищевказану обнову видалив. Дякую!

Опубліковано

Хммм .... :glare:

2973453.png

а чо не так? в мене на емуляторі норм все обновилось тільки вінда три рази робила перезагрузку в процесі оновлень і були такі написи в процесі

2961165.png

2958093.png

Опубліковано

Теж вчора була така проблема. Видавало помилку №5. Зробив відкат системи і все запрацювало нормально.

Опубліковано

... "ошибка №5!"

... удалить обновление KB2859537..

Вчера обновилось, млин. Поскрежетал зубами на билли; убрал квадратно-гнездовым методом.

KB2859537, спасибо, конкретный номер.

:) ок.

Опубліковано

телефон після 5 години став гарячим.. завтра буду розгрібати глючні клієнтські системники :0163:

мене сьогодні розбудили ранком з панікою в голосі і словами "всьо капєц пропало :0155: :0155: :0155: "

а представляете как обидно тем кто купил лицензионную 7рку....

ну в мене кагбе ліцензійна на віртуальній машині........ все ОК (див пост 3)

Опубліковано

специально обновляю свежеуставленную х64 - гляну что будет

Опубліковано

специально обновляю свежеуставленную х64 - гляну что будет

Хмм заради цікаовсті тільки що запусти емулятор ...... вчора все було ОК апдейт встановився і все працювало (скрін в третьому пості тому підтвердження) зараз чорний екран і усьо О____о

зайшов в безопасний режим - wusa.exe /uninstall /kb:2859537 - ребут і все ОК

Опубліковано

нічого не можу зрозуміти, позавчора ставив начисто вінду win 7 max, два чи три рази поматюкалось з обновленням, але все поставило здається

Опубліковано

Win7 x64 установлена вчера, обновление KB2859537 установлено сегодня утром. Пока полет нормальный. Информация не подтвердилась.

post-6505-0-35043800-1376552100_thumb.pn

Опубліковано

Win7 x64 установлена вчера, обновление KB2859537 установлено сегодня утром. Пока полет нормальный. Информация не подтвердилась.

post-6505-0-35043800-1376552100_thumb.pn

перезагрузи комп :rolleyes: я тож думав, що все ок

зараз KB2859537 вісить в важних або майрософт тупить і не випускає заплатку для заплатки або вони не вкурсах, що до чого, але люди яки вінду переставляються наступних пару днів будуть заробляти

2974483.png

Опубліковано

ХЗ поставив повторно той самий горе-апдет встановив та зробив 3 контрольні перезагрузки .... все ОК .... щось тут не чисто або уже апдейт для апдейта випустили ))

2984745.png

Опубліковано

перезагрузи комп я тож думав, що все ок

Пока устанавливались обновления залез на форум и почитал эту тему. Потом сразу хотел удалить это обновления, но передумал и отправил комп в ребут. После чего комп успешно загрузился и работает. Для чистоты эксперимента сейчас еще раз ребутну. Отпишусь...

Загрузился. Никаких сообщений об ошибках и зависаний.

Опубліковано

перезагрузи комп я тож думав, що все ок

Пока устанавливались обновления залез на форум и почитал эту тему. Потом сразу хотел удалить это обновления, но передумал и отправил комп в ребут. После чего комп успешно загрузился и работает. Для чистоты эксперимента сейчас еще раз ребутну. Отпишусь...

Загрузился. Никаких сообщений об ошибках и зависаний.

походу пофіксили я тож нормально встановив даний апдейт і працює.

Опубліковано

Це останній раз коли я оновлюю систему.

Ой да ну! Ну накосячили, всяке буває. Тобто вперше за історію 7-ки :)

Опубліковано

В тому сенсі, що краще скачати і встановити вже з останніми оновленнями. І так раз в рік скажімо (чи на 6 міс.) цілком достатньо.

А авто оновлення вимкнути.

Опубліковано

Також попав під роздачу

5a581f1d8d50.jpg

Вилікувався

wusa.exe /uninstall /kb:2859537

мені це не помогло - вибивало якесь вікно з довідкою про команди

запустився в "безопасном режиме" і зніс цю кляту обнову через панель управління

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...