Перейти до змісту

Вибір втулки

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Що вибрати? Вось стою перед вибором: Shimano FH-M525 чи HB-M756

FH-M525 під конуса

HB-M756 під підшипники з сепаратором, але питання скільки їх там, 2 чи 4?

Чи що брати для збору нових передніх і задніх коліс?

Опубліковано

Да, на промах незрівнянно кращий накат, але по надійності ХТ рулить. Удари ХТ безперечно "приймає" краще. Хоча, вбити за поїздку (Крим, Карпати..) новісінький пром - це ще треба вміти. Загалом, вибір нелегкий.

Ukrainec, яка у тебе вага? І головне, як ти катаєш, жорстко?

Я - за проми. :_02:

Опубліковано

Що вибрати? Вось стою перед вибором: Shimano FH-M525 чи HB-M756

http://www.kurbelix.com/products/Fahrradteile/HOHLACHSE-KOMPL-146MM-FH-M525-5-3-4-Zoll-.html?

http://www.kurbelix.com/products/Fahrradteile/SCHNELLSPANNER-KPL-133MM-HBM755-LHBM756-L.html

Miro, а вчем сложность выбора между конус-пром?

Опубліковано

volker78, Шимано позіціонує свої втулки як такі, які можна перебрати навіть на "колінці", будь-де. В походах вибивати проми - справа не така вже й проста.

а вчем сложность выбора между конус-пром?

- та й взагалі-то це питання не до мене, так не здається? У мене, напр., стоїть і те, і те. Маю з чим порівнювати. Але це все ІМХО.
Опубліковано

а вчем сложность выбора между конус-пром?

В том, согласен ли человек регулярно обслуживать/регулировать конуса.

Опубліковано

регулярно обслуживать надо весь вел, чего мы не делаем, а промы в походах выбивать, то надо с собой молоток иметь, сами промы, на запас, ну, а если так, то и оправку заиметь, можно конечно с помощью спичек и желудей ;)

• Адміністратори
Опубліковано

X17 4 прома, дуже себе гарно зарекомендувала.

Єдиний мінус перед дорожчими іменитими вага.

Опубліковано

X17 4 прома, дуже себе гарно зарекомендувала.

Єдиний мінус перед дорожчими іменитими вага.

Я сравнивала. Она весит столько же, сколько Деор. Так что, вес у нее тоже приличный :)

Опубліковано

Я уж молчу, как я дала просраться своим Х17-м. После очередного говно-безумия засвистел один пром. Поменялся без ключей и, практически, голыми руками. Цена нового прома в магазине - 20 грн. Ездят и дальше.

Опубліковано

я два роки відкатав на ДТ онукс ,на рігіді :0155: ,ніколи не заглядав в них і ніяких проблем не було , Також був вілсет ДТ х 1900 та ж сама ситуація. .Короч я за ДТ

Опубліковано

я два роки відкатав на ДТ онукс ,на рігіді :0155: ,ніколи не заглядав в них і ніяких проблем не було , Також був вілсет ДТ х 1900 та ж сама ситуація. .Короч я за ДТ

ДТ - это круто, а значит, дорого. И, насколько знаю, голыми руками промы не поменяешь, только при помощи "желудей и спичек" :)

Опубліковано

Розбив 2 задні Діорки.. Для більш менш пристойного навантаження, а ще з "гавнєцом" їх нее раджу... особливо на задньому колесі.

Зараз на задньому ХТ.. все ок.. поки тримається.. навіть після походу.. в якому гума не витримала. На передньому Діор.

Зверни увагу взагалі на колеса.. в найнері вони оримують більше навантаження.. і якщо збереш на комплектусі за "2 копійки".. то будеш постійно рівняти.

З.І. По промах скажу.. хто їх спробував.. на конуса не повернеться.. але є питання достатності комплектухи для якось певного вела.. так от.. для походів собі вибрав конуса.. для гонок.. і кайфу підшипники в ДТ втулках.)

Опубліковано

Впринципі вже вирішив: певно буду на переднє брати 756 і Х17 на 4хпромах на заднє, хоча її на 4х промах під 36спиць не можу знайти.

Втулки беру під: http://www.bike-discount.de/shop/k456/a101300/tn-319-disc-29-rim-36-holes-black.html, але ще вагаюсь бо зараз мені дорогувато, типу приорітети не ті

Опубліковано

А раптом вагу наберу за зиму :D.

Якщо серйозно, то якщо можна на 36 взяти то чому б не використати? 4 додаткові спиці ролі не зіграють і тим більше не завадять ;) Я так думаю

Думав думав, зважив б"юджет і взяв поки 525 на наявні обода.

Згодом планую перейти на проми і взяти обода: або ті мавіки 319, або фаєрай ;)

Цікавить статистика: який пробіг втулок на промах до заміни підшипників?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...