Перейти до змісту

Посоветуйте заведение

mix_forever

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Итак, господа, назрела необходимость найти кафетерий/ресторан, чтоб отпраздновать 55-ти летие (не мое :)). Народу предвидется +-30 человек. Желательно (очень) живая музыка.

Кто что посоветует? (Желательно с примерными ценами и т.п.)

Опубліковано

питання в данний момент поставлене трохи не вірно, слідуючий рік високосний тому більшість стараєтся оженитись в цьому році, тому думаю важливіше просто ЗНАЙТИ вільне кафе чи ресторан,це звичайно стосуєтся того моменту якщо свято має святкуватись у вихідні

Опубліковано

зверніть увагу на "Золоте Руно" на Шевченка (між культпросвітнім училищем і приборзаводом). Інтер'єр -- супер, не багато відвідувачів, смачна кухня і досить помірні як на рівні Луцька ціни (чого не скажеш про Корону Вітовта).

Ну або як "екзотичний" варіант -- Курінь.

Опубліковано

День празднования - вторник, тоесть всякие свадьбы и т.п. отпадают и кафешки/рестораны должны бы быть свободными.

Бюджет... Ну скажем 100 гривен на человека. Интересует также возможность принести часть продуктов своих.

Опубліковано
Бюджет... Ну скажем 100 гривен на человека. Интересует также возможность принести часть продуктов своих.

банкетка в Любе - 70 грн/человека

мы приносили почти все спиртное и "запивон"

по качеству кухни - неплохо.

но нам не очень понравилось обслуживание

хотя, может смена неудачной была

музыка там правда была колоритная, точнее музыкант.

в спортивных штанах да в облезлой футболке...

Фиеста - тоже весьма популярное заведение...

цен там не знаю...

думаю, в 100 грн. можно уложиться.

музыка явно получше.

Мальвина. пользуется популярностью для "фестивалей"

там хвалят кухню. особенно фаршированную щуку.

кума там на дни рождения много заказывает.

не думаю, что там дорого. что с музыкой там - не скажу. потому как не в курсе.

Опубліковано
А Золотий Дракон чим поганий?

это заведение имеет несколько специфическое меню. немного на любителя.

ИМХО, празднование 55 лет предполагает половину госте того же возраста, а тут нужна более традиционная кухня.

Опубліковано
это заведение имеет несколько специфическое меню. немного на любителя.

ИМХО, празднование 55 лет предполагает половину госте того же возраста, а тут нужна более традиционная кухня.

Не знаю, не знаю, сколько видел мероприятий где люди вполне "в годах", и ничего, никто не жаловался. Кроме того там много места, музыка, место потанцевать и т.п (тока не надо мне говорить что пятидесятилетние не танцуют)

Опубліковано

Все залежить від особистих смаків.

Я знаю такого роду свята часто відзначають в Волиньтабаці (не в магазині звичайно а в кафе).

Там точно була жива музика, зараз не знаю, і приносити своє можна.

Багато людей хвалять "Зустріч", це на виїзді з Луцька в сторону ковеля з правої сторони з бруса будівля.

Знайомої мама святкувала десь на Радянській якийсь новий заклад не Ортеол і не Неофіт. Десь біля книжкового ринку.

Говорила що їй сподобалось непогана кухня і гарний інтерєр є банкетка. Небув не знаю.

А на рахунок круглого столу спадає на думку лище хатка в Майдані.

20 чоловік там напевно не поміститься. Але стіл великий. Плюс камін можна розпалити.

Опубліковано

Спробуйте "Княжий двір" або "Червоне сонце". Я думаю шо жінці ювілей будемо робити в одному з цих закладів. Бюджет в нас приблизно такий самий.

В цих закладах я думаю на 100 грн на людину вкластися можна буде. На рахунок кухні, то в Княжому дворі не знаю, а от у Червоному сонці нам сподобалось - готують смачно, гарне обслуговування, та й місця вистачає.

Опубліковано

По бюджету підходить, Старий Полковник, там і музика і кухня, і обслуновування на 5+, ціна приблизно 80 грн/чол.

Ще сподобалось в Ретро на ЖД вокзалі, кухня супер, і дуже цікаві музиканти, котрі не дадуть заскучати.

На "Ювілейці" також є кафе, яке працює тільки на замовлення, і користується великою популярністю. Вхід з правої сторони, від входу в наш край з двору.

Опубліковано

Хоч не спеціаліст, але мені особисто сподобалось би в "Любе", "Фієсті". До речі, знаю, що там і старші люди гуляли, і їм сподобалося. "Старий полковник" теж ніби непогано, але банкетка там велика.

Опубліковано

ІМХО, ЛЮБЕ вже не те яке було років 2-3 назад при колишньому власникові. Зараз там повна дікуха, як кухня так і обслуговування. ФІЄСТА....ну як варіант може бути, хоча щось там вже дуже цікавого ніколи небуло.

СТАРИЙ ПОЛКОВНИК набагато прикольніше.

Опубліковано

"Червоне сонце" - хороше місце. Там обслуговування на належному рівні, тарілки брудні напівпорожні ніколи не стоять, офіціантки дуже акуратні і приємні. Інтерєр дуже гарний, музиканти теж на рівні. Для святкування ювілеїв - якраз те, що треба.

А можна дешевше в "Піраміді", хоча кухня там не така смачна, але музика непогана і обслуговування теж нічого.

Опубліковано

вобщем батько святкував ювілей в Світлофорі, це їхати в сторону Вишкова, навпроти військової частини...непоганий там перснонал, жива музика, декілька залів, затишно, кухня сподобалась..про ціни нажаль не пам*ятаю

Опубліковано
О красном Солнце знакомые что-то не очень лестно отзывались.

А ми три роки тому весілля там зіграли - усім дуже сподобалось. Після цього наші знайомі там теж справляли ювілей - задоволені. "На вкус и цвет товарища нет".

Опубліковано

Багато хто дійсно хвалять "Зустріч". Там гарна жива музика, цікаві страви, є басейн з підсвіткою :rolleyes:

Опубліковано

Сьогодня був на іменинах в "Данко" дуже сподобалось, кухня просто супер і затишна атмосфера.

ЗИ з людини 80 грн

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...