Перейти до змісту

Долбо(простите)ёбы на дорогах

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

бы сегодня соучаснегом такого проишествия:

еду я в маршрутке, на последнем сиденни у окна, почти полная маршрутка, у 14й школы маршрутчик останавливается чтобы забрать ещё народу,

к нему подбегает молодой человек и с криками "куда едеш, мудак" лезет в драку, маршрутчик отмахнулся, и поехал себе

(перед первой остановкой я не ощутил резкого торможения или других резких манёвров, как помне - маршрутчик ехал спокойно)

через 20 метров такси реально подрезает маршрутку, становится почти поперёк дороги, из такси выскакивает тот же молодой человек и кидается к маршрутке,

маршрутчик выруливает и поехал дальше, скорость была небольшой

таксист опять обганяет и начитает пытатся создать аварийную ситуацию, сам невидел, та как сидел в конце маршрутки, но народ, стоящий впреди очень сильно возмушался

и такие ситуации (c выскакиванием из машины и попытками откопать маршрутку и маршрутчика) были у депо 2 раза, у старого рынка, у Юности и у Мемориала

у юности в разборках начали принимать участие ещё двое "цыган" с полосатых майках

на предложение маршрутчика подехать с ним на конечную, чтобы он выгрузил народ и поговрить не реагировали и хотели разобраться "щас прям", но после 5го раза всётаки согласились.....

вот такие вот пироги....

незнаю кто был неправ в начале, но, как по мне, пытатся создать авариюную ситуацию с маршруткой полной народу не есть гуд...

так что таксисту -1

и -1 ещё за "стиль разговра" и употребляемые слова,

маршрутчик был значительно спокойнее и сразу предложил проехать на конечную и разобратся

Опубліковано
маршрутчик был значительно спокойнее и сразу предложил проехать на конечную и разобратся

Еще б, чего не предложить, на конечной еще 10 таких маршрутчиков, быстро обьяснят кто прав был ;)

Опубліковано

если таксист при рации, то еще неизвестно кто кого передавит -- таксисты в случае неприятностей сьезжаются очень шустро, сам несколько раз наблюдал. ну а при поддержке большого количества людей с обеих сторон такие ситуации, как правило, разруливаются полюбовно

Опубліковано

Напевно маршрутчік реально прогнав, раз таксіст так взївся... Або просто таксіст безпредельщик, прийняв все близько до серця;)

Опубліковано

та канешно був виноват маршрутчік !!!

якби він не був виноватим, він би ще й з маршруткі вийшов і дав би... а так собі втікав потихеньку..

полюбом маршрутчік неправ в чомусь...

Опубліковано

В мене була ситуація (колись вже описував на борді), коли маршрутчик мене тупо випхав на зустрічну...

Я їхав по Винниченка від ЦУМу до Променя. Приблизно біля бюсту Лесі Українки (ВДУ) маршрутчик підбирав/висаджував пасажирів. Коли я з ним порівнявся, він різко (і не дивлячись в дзеркало) рушив і вирулив на мою полосу, я ледь стормозився щоб в нього не врізатись і був змушений виїхати на зустрічну смугу. Добре що назустріч ніхто не їхав, інакше б капець -- прийшлося б вибирати в кого дешевше в'їхати... Маршрутчик як ні в чому не бувало поїхав собі далі, і якби я не посигналив тоді, то він мене і не помітив би, бо швидше за все брав гроші чи давав здачу і в дзеркало просто не дивився. Догнав я його вже біля Укртелекому, обігнав і з зажатим ручніком поставив машину поперек дороги перед самою маршруткою. Коли я вийшов, то маршрутчик швиденько закрив вікно і двері біля себе на замок. Тоді я "поліцейським" ліхтарем розбив йому дзеркало і зі словами "воно тобі не потрібно, все-одно ти в нього не дивишся" сів в машину і поїхав далі.

Якби я тоді не встиг стормозитись, або якби були машини назустріч, то по-перше я б непогано розбив свою Nissan Almera, якій на той час було ну може місяця два і зо п'ять тисяч пробігу, а по-друге не факт, що ніхто з людей не постраждав би. Маршрутчик був однозначно не правий, і я до цих пір вважаю, що зробив правильно -- я думаю що в нове дзеркало він після того інциденту дивився набагато частіше, ніж в старе до нього. Так що я вважаю, що в таких випадках перегородити машиною дорогу маршрутці і надавати по пиці маршрутчику -- надалі для самих же пасажирів буде безпечніше.

Опубліковано
я думаю що в нове дзеркало він після того інциденту дивився набагато частіше, ніж в старе до нього.

если он это зеркало вставил :)

Опубліковано
если он это зеркало вставил :)
а якщо ні, то йому кожен ДАІшник "вставляв" після того, тому що їздити без лівого дзеркала заборонено Правилами ДР :)
Опубліковано

"Обоє рабоє" як каже моя мама :)

Що ті добрі що ті... і ті і ті гоняють по місту як на раллі.. і звинувачують одне одного...

як про мене маршрутчики справді зухваліші за таксистів - бо їм за кожного клієнта наввипередки .....

а таксисти викликів чекають в більшості..

Опубліковано

Таксист реальный далба*еб, аварии ведь небыло, а на дороге бывает всякое. А если бы в маршрутке из-за подрезаний пострадали люди, то он зае*бался бы иски всем выплачивать. Он потерял нервы время и бензин. А маршр. ехал зарабатывал.

Опубліковано

в тому що аварії не було, швидше за все, заслуга таксиста. А маршрутчиків мудаків тільки так і потрібно вчити, бо інакше вони не розуміють. Мало того що до інших водіїв ставляться як до лайна, так ще і пасажирів возять як дрова! Під час попередньої вагітності моя жінка десь на сьомому місяці, така собі добряче пузата, поїхала маршруткою. Зупинила, зайшла всередину і навіть не встигла за щось толком схопитись, не те що сісти, коли той придурок дав по газах і дружина фактично пролетіла через весь прохід в маршрутці, добре що по дорозі за щось все-таки схопилась, інакше так і впала б животом вниз. Повезло маршрутчику, ублюдку, що мене тоді з нею не було...

Водій маршрутки НЕ МАЄ ПРАВА рушати з місця, поки пасажир, який зайшов, не сяде. Тим більше жінка, тим більше вагітна! Але ж вони падлюки гривню вже взяли, і пасажир їм стає нецікавим, вони вже летять за новим, який ще тримає гривню в кишені...

Опубліковано

Минулого року бачив як біля школи №5 водій 2109 побив пику маршрутчику за те, що той його підрізав. :)

Я підтримую такі методи виховання, по іншому не доходить!!! :)

Опубліковано

Дык маршрутки постоянно неадекватны. Попробуй будь адекватным, когда надо и бабки принимать и дрова везти и новых клиентов высматривать. Какие уж тут нах ПДД или водители других авто ? Помницо в Ужгороде маршрутки только на остановках останавливались. И в Ровно кажется тоже.

Опубліковано
№1 Маршрутчик як ні в чому не бувало поїхав собі далі, і якби я не посигналив тоді, то він мене і не помітив би, бо швидше за все брав гроші чи давав здачу і в дзеркало просто не дивився. Догнав я його вже біля Укртелекому, обігнав і з зажатим ручніком поставив машину поперек дороги перед самою маршруткою.
№2 Під час попередньої вагітності моя жінка десь на сьомому місяці, така собі добряче пузата, поїхала маршруткою. Зупинила, зайшла всередину і навіть не встигла за щось толком схопитись, не те що сісти, коли той придурок дав по газах і дружина фактично пролетіла через весь прохід в маршрутці, добре що по дорозі за щось все-таки схопилась, інакше так і впала б животом вниз.

а не могли твої дії у ситуації №1 зробити це ж саме з ситуацією №2 тільки з чиєюсь дружиною через різке гальмування маршрутчика? ;)

ну підрізав, ну дибіл він, ну вже по жизні такий. але ж якщо кожен так почне мстити маршрутчикам - як тоді людям в маршрутках їздити? а вирішить моя чи твоя чи ще чиясь вагітна дружина знову проїхатись на маршрутці - а хтось так буде мстити.

ми ж люди?

Опубліковано
А маршрутчиків мудаків тільки так і потрібно вчити, бо інакше вони не розуміють.

+1. Але це стосується нетільки маршутчиків... Багато тепер таких недоумків і за кермом інших автомобілів. І я люблю "повишивати", але ж по розумному. Межу знаю. Взагалі якщо неспішу, завжди стараюсь пропустити тих хто повертає на ліво, майже завжди. Сам буваєш у таких сітуейшинах. А то повзеш по Перемоги, і дивишся далеко як хтось неможе повернути на вул. 8 Березня. Ну стань, нажми на тормоз. Поки він проїде включиш першу і поїдиш далі... Ай, проце немає смисла говорити, бо толку з того ніякого.

2Plum Буквально позавчора сам був у схожій ситуації, тільки я повертав на Винниченка, а маршутчік вирулював на цю вулицю від зупинки ЦУМа. Так ось: повернув, пропустив пішоходів і почав їхати.. Як тут нівчому небувало, поперек дороги вискакує, начебто йому так положено. Я на сігнал, сігналив до того моменту поки він незупинився, коли я почав їхати далі, він мені почав показувати, мол на зустрічній нікого немая, я тобі що мішаю? Ситуація закінчилась комбінацією із трьох пальців, немав часу з ним сваритись (хоча може й варто було, взаді даішники стояли був би урок)...

Дык маршрутки постоянно неадекватны. Попробуй будь адекватным, когда надо и бабки принимать и дрова везти и новых клиентов высматривать. Какие уж тут нах ПДД или водители других авто ? Помницо в Ужгороде маршрутки только на остановках останавливались. И в Ровно кажется тоже.

Раніше в мене робота була зв"язана з нечастими поїздками в інші обласні центри і їздив як сам в маршутках, так і за рульом автомобіля фірми, так вот: в Житомирі і Тернополі мене маршутчики здивували більше всіх. Неразу незамітив якогось нахальства до (як тут виразились) "дров" і їздили по правилах. Чесно кажучи, я їхав у маршутці дуже спокійним, а не так як у нас в Луцьку.

Опубліковано
а не могли твої дії у ситуації №1 зробити це ж саме з ситуацією №2 тільки з чиєюсь дружиною через різке гальмування маршрутчика? ;)
Не могла :)

Мені ж також було шкода, щоб маршрутчик мою нову машину побив, якщо зловить гаву і не зупиниться. Тому я поперек дороги ставав з таким запасом, щоб він мав час зупинитись без екстренного гальмування :)

До того ж, в нього на той момент не повинно було бути стоячих пасажирів, якщо він дотримується правил перевезення пасажирів.

Опубліковано
Ситуація закінчилась комбінацією із трьох пальців, немав часу з ним сваритись (хоча може й варто було, взаді даішники стояли був би урок)...
Однозначно варто було. До того ж я не розумію, для чого біля ЦУМу зараз постійно стоять ДАІшники, якщо не можуть навести порядок з маршрутками за 5 метрів від себе...
їхав у маршутці дуже спокійним, а не так як у нас в Луцьку.
знайомий розказував, що їхав у маршрутці по Богдана Хмельницького, коли маршрутчик не розрахував свою швидкість і стан дорожнього покриття (був чи то сніг, чи то дощ) і на повороті біля школи його розвернуло градусів на 150. Слава Богу, що маршрутка лишилась на дорозі і ніхто з пасажирів не постраждав. Але наступні 10 хвилин дороги маршрутчик мав що слухати... ;)
Опубліковано

Теж побував в подібній ситуації. Десь о 22.00 їхав від "ТАМ_ТАМу" в сторону "Глобуса". З зупинки "Аверс" стартує Богдан і без всяких попереджувальних знаків зразу в самий лівий ряд (при трьохполосній дорозі). Дорога була абсолютно порожня. Я рухався у середньому ряду і змушений був різко гальмувати, щоб Богдан не наїхав на мене. Їдем далі. Я десь 60 км. на год. Богдан попереду на пів корпуса і віддаляється. Раптом, біля "Гостинця" перед самим мною знову різкий маневр в право, до тротуару. Без повороту, без нічого. Я другий раз по гальмах, тільки цей раз набагато активніше, аж пакети з продуктами перекинулись по всій машині. Мене це заїло, під`їхав до нього, опустив скло і запитав для чого в автомобіля існують повороти. У відповідь почув нецензурну лексику і пораду слідкувати за своїми поворотниками. Я вийшов з машини, підійшов до нього, прихопивши фонарика. За кермом побачив "гонщика" в перчатках, на лобі окуляри, хоч на дворі вже давно ніч. У мене склалось враження, що він не маршрутним таксі керує, а спортивним болідом. Ще раз запитав у нього те ж саме. У відповідь - "піііііііііііііііііііііііііііііі". Не витримав, побив бокове скло, сів і поїхав. Можливо й не зовсім правий був, але як їх вчити по іншому.

Опубліковано

ну и братья...

1. оба ездят с бронебойными фонарями.

2. оба бьют маршрутки. один - зеркало, другой стекло...

:(

Опубліковано

Про те що ганяють на дорогах і таксисти і маршруточники це навіть спорити не можливо... додайте до них ше інкасаторів, які на знаки взагалі уваги не звертають, крутеликів які права купили а їздити не купили і т.д. і т.п. Але, на мою думку найбільшу небезпеку становлять саме маршруточники. Тому що маршрутів багато, водіїв реально не хватає, і беруть туда всіх кого можуть (навіть часто без категорії0. Ви уявляєте недосвідченого водія, на машині в два-три раза більшій чим всі решта, коли салон повен людей... Та він аби встигав в поворот попадати, а тут ще й гроші давати і брати треба.

Реальна ситуація яка трапилася з моєю співробітницею. Її біля Фуршету на переході збив п"яний водій маршрутки, при тому всьому він віз купу пасажирів і умудрився ще й сусіднього автобуса зацепити... Ви тут за машини говорите... а людини нема в живих, через якогось п"яного дебіла, який за десять гривень вдавиться.

Мій друг розказував... він як на роботу ходить проходить через кінцеву 9-ок. Так водії вже з самого ранку з пивом сидять... Такшо на дорогах в нас не долбо**би а клінічні ідіоти.

Опубліковано
ну и братья...

1. оба ездят с бронебойными фонарями.

2. оба бьют маршрутки. один - зеркало, другой стекло...

;)

і в обох на крайній випадок ще дещо в машині їздить, на випадок якщо маршрутчику потрібно буде "щоб не мучився" :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...