Перейти до змісту

Чи можна здобувати дві магістратури одночасно?

yucore

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня! Питання полягає от в чому. Закінчив я бакалавра цього року, і в рідному ВУЗі на 5 курс не дали державних місць на мою спеціальність. Поїхав в інше місто - подав документи на схожий напрямок, пройшов на бютжет на заочну магістратуру.

Тепер хочу зробити так - в свому вузі піти на платне на магістра, а в іншому - на бютжет на заочне. Чув, що не можна навчатися на двох магістратурах одночасно, можливо хтось знає чи це дійсно так?

Наперед дякую!

Опубліковано

vetalforever, phantom, чоловік просто спитав, а ви вже його грузите. От вам треба то знати? :)

,

Просто я вже не раз бачив людей з двома, а то і більше, дипломами, які не можуть знайти собі застосування в реальному житті... Ось і все. Ніхто ТС не грузить. Хай робить як вважає за потрібне. Я просто висловив свою думку.

Опубліковано
в свому вузі піти на платне на магістра, а в іншому - на бютжет на заочне.

Не в образу, але зі свого досвіду погоджуюсь з phantom - дві вишки ні до чого.

Сам закінчив магістра з відзнакою. Всі 5 років навчався на бюджеті. Після закінчення навчання ледь знайшов роботу.

Дійсно, головне не дипломи, а те що в тебе в голові - вивчай для себе галузі, предмети, іноземні мови.......

При пошуку роботи головне знання та досвід роботи. Вища освіта дає вміння "виживати", ну хіба-що ти хочеш диплом для показухи.

В мене на 5-му курсі навчання було мало - багато хто вже хоче просто позахищати свої дипломи та й почати сімейне життя. Особисто для себе зробив висновки по курсах - 1,2 - для освоєння, 3-вивчення предметів спеціальності та тих що мене цікавлять, 4-пошук роботи, 5-робота ....

Опубліковано

Просто я вже не раз бачив людей з двома, а то і більше, дипломами, які не можуть знайти собі застосування в реальному житті...

Умный и разумный - это разные люди, умный - это тот, кто много знает, разумный - тот, кто понимает, то что он знает. У нас очень много ученых, большинство из них - умные.

Опубліковано
Умный и разумный - это разные люди, умный - это тот, кто много знает, разумный - тот, кто понимает, то что он знает. У нас очень много ученых, большинство из них - умные.

Дивно, як повідомленням, а не новою темою <_<

Опубліковано

Просто я вже не раз бачив людей з двома, а то і більше, дипломами, які не можуть знайти собі застосування в реальному житті...

ОФФТОП

"Понимает, то что он знает?" це як? закінчуй курити. Це два спільнокореневі слова... більше того - це, бл*№#, СИНОНІМИ!!!!

/Оффтоп

Я закінчував міжнародну інформацію, ВНУ. Мав діло з різним софтом, статистикою, основами програмування. Тобі дають початки наук, а все шо хочеш робити в житті - повинний вчити сам. В нашій освіті все влаштовано саме так.

Зара працюю в банку. Проблеми, звісно були, але щоб влаштуватися на роботу ти маєш вміти робити щось краще за інших.

Опубліковано

Але бувають й інші ситуації (в основному це стосується державних установ) - без відповідного диплому практично нереально працевлаштуватись

Опубліковано

Державні установи - це дуже забюрократизовані структури, в яких все робиться чітко із затвердженими інструкціями - сказано такий диплом - значить такий і ніякий інший. а в компаніях малих і середніх реально байдуже за якою спеціальністю в тебе диплом. маю безліч прикладів. зазвичай якщо не вистачає, то ідуть на другу вищу і доучуються на ту, яку треба.

але дві магістратури за схожою спеціальністю - дійсно не потрібні взагалі. справді краще вже дві різнопланових магістратури.

Опубліковано

Звісно можна, не можна одночасно навчатися на двох спеціальностях на бюджеті.

Спасибі, відповідь на питання отримав :_04:

Опубліковано

Але бувають й інші ситуації (в основному це стосується державних установ) - без відповідного диплому практично нереально працевлаштуватись

Повірте мені, ой як реально :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...