Перейти до змісту

"женский опрос" шановні дівчата (жінки) за що ви вперше закохуєтесь у хлопців (чоловіків) ?

Political

206 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь

Я, напевне, якась неправильна. Жоден з Ваших варіантів не викликає бурхливих почуттів кохання з першого погляду. Ці варіанти - буденність і одноманітність, одним словом. Перш ніж закохатись у когось, напевне, прекрасна половина повинна звернути на особу чоловічої статі увагу. Та не завжди це зовнішність чи м'язиста статура, або товстий гаманець на пару з шикарним залізним конем. Такі чоловіки - це просто як товари у каталозі чи журналі, ти дивишся на них, уявляєш, приміряєш, але не закохуєшся. Ви ж не закохуєтесь у дівчаток з плейбою чи світських левиць у журналах, ви лишень тішите своє его чи лібідо? А от достатньо зробити щось хороше, чи сказати якусь розумну чи дотепну річ - з'являється цікавість і починаються спостереження. Повірте, жінки теж виходять на полювання, не лише Вам притаманний інстинкт мисливця. Тому, перш ніж закохатись, вони зміряють чоловіка, який викликав у них цікавість, не одним поглядом... Він пройде повний тест-драйв і якщо, не зважаючи на всі "за" і "проти" (ідеальних ж людей немає, у всіх є свої вади), в її очах він залишиться справжнім чоловіком - це і буде коханням. Тест-драйв: перевірка на потяг до спиртного, чи любить він дітей, чи працьовитий, чи поважає старших, які у нього пріоритети... Цей список можна продовжувати до безкінечності, адже у кожної жінки свої пріоритети, а гроші чи інші речі, які ви перераховували у цьому опитуванні - це лишень приємний бонус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

silfida, Ваш пост може бути сценарієм для української версії фільму "Чего хотят женщины" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Топікстартеру не дали... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Извините Ваш опрос - єто бред, как можно любить за деньги, внешность, и так далее... самое главное єто "душа" человека!

Любовь рождается от сердца, и не как не может быть за материальное... !

Если человек любит - то нет такого за что за все, просто за то что она есть такая рядом с тобой в этом огромном мире, вот это называется любовь.

Шановний, поперше я написав, що нехай жінки тут говорять, а ну якщо ви себе відчуваєте нею чи може ви гей, ну то пишіть за, що можна покохати чоловіка.

А взагалі то якщо все те, що ви написали дійсно так, і люблять не за те, що в мому опросі, я впевнений то всі б вже ходили по парах і були щасливі, а такого нажаль то не відбувається. І жінкі то такі істоти які не можуть любити чоловіка ні зашо, вони всерівно тай потаємно дивляться, що можна з того чоловіка зробити, який в нього потенціал, і що він може їй дати. Адже жінка кожна має такі критерії бо це для неї природньо , бо думає про свою майбутню сімю і її достаток, а соответствєно єслі цього вона досягне то і буде щаслива.

:0155:

Цирк уехал, клоуны остались.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люблять одних , а виходять за інших.

Чомусь.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь.....

А нафіга псувати кохання? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь.....

:0141: пєчялька... :_11:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь.....

Щиро співчуваю, якщо це таке болюче питання для Вас.

Тут причин на цілу окрему тему набереться. Взагалі то це просто дурість. Навіть штамп у паспорті не дає нам жодних гарантій. Це життя - іноді воно жорстоке, а іноді це й на краще.

Як у анекдоті: - Твоя жінка пішла до сусіда? Не засмучуйся, тепер ти сусід! :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"єслі нєвєста уходіт к другому, єщьо нєізвєсна, каму павєзло...!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за співчуття, щиро.Хоча в даному випадку я не скаржився, а просто констатував факт, який більше згодиться тим, хто ще тільки збирається одружитися.

Ну і слова Губермана , теж влучно сказані.

,,Душа у женщини легка

Но слишком склонна к укоризне

То нету в жизни мужика,

То есть мужик, но нету жизни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наталю, а за що ти закохалася в Максима? :)
Якщо ви до мене, то у мене Вадім, Макса небуло :_10:

Та я вже зрозумів... бо та Благовірна, яку я знаю, на відміну від Вас, у фразі «Не має достойної відповіді у вашому "опросі"» слово «немає» написала би разом, а не окремо :)

:_08: стидно :_11:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чего это :_09:. Тут так пів форуму пише.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь.....

може інші пропонують просто. а ті, яких люблять ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь.....

Хм, тобто люблю-не люблю, але якщо запропонують - то заміж піду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь.....

Мабуть, все-таки не дуже люблять, якщо виходять за інших

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь.....

Мабуть, все-таки не дуже люблять, якщо виходять за інших

мабуть так і є...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба було ще додати такий пункт "за Путіна" )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба було ще додати такий пункт "за Путіна" )))

ще краще "За ВДВ".

і пункти справді не зрозумілі. немає в перелічених пунктах того за що дівчата закохуються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені цікаво звідки ТС списав ці пункти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За Ален Делона на чорному БМВ я б і сам заміж вийшов.......

Шютка.....

Гєронтофіл.

25(20).jpg

А мені цікаво звідки ТС списав ці пункти :)

Список потенційних конкурентів,або "якості,яких у ТС немає"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС наверное решил создать опрос после просмотра :0157:

http://www.youtube.com/watch?v=Jj0vJCYwMb8

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж не розумію, як можна любити "за щось" - це вже не любов, а використання. Люблять, не зважаючи ні на що

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чего это :_09:. Тут так пів форуму пише.

Щей хуже :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж не розумію, як можна любити "за щось" - це вже не любов, а використання. Люблять, не зважаючи ні на що

Тьфу ти, з такими заявками мона до любого перехожого підійти і сказати мол...

Які особливості у вашої половинки? погляд, характер, реакція на різні маленькі дрібнички, любов до вас і ще куча всяких своєрідних "загугулін". Ми тут говоримо, що ТС просто тупанув з пунктами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...