Перейти до змісту

Проблеми в електро мережі???

Fiore

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає що це за хе..., останнім часом все частіше, правда незнаю наскільки масштабно ця фіг... Приблизно оцій порі вирубують світло(не парна сторона Соборності)??? Це що в них там профілактика чи просто бухають і прикалуються, вибачте за текс, але я ще стараюсь чим полегше, це вже реально достало.... Як прикалуються навіть хвилини не проходить як всьо назад включають... :angry: Я вже задумуюсь над покупкою ББЖ :smile3: ............. :angry: :angry: :angry:

Опубліковано

Видродження 43 (возле "Червоного сонця") - та же фигня, на протяжении последних пару недель, около 22.30 на 1-5 мин.

Опубліковано
Видродження 43 (возле "Червоного сонця") - та же фигня, на протяжении последних пару недель, около 22.30 на 1-5 мин.

типу відбій дають :D

Опубліковано

Такі приколи в електромережах мене також порядком дістали - при спробі вияснити ситуацію, по телефону зазвичай чую: в нас регламентні роботи, налаштування обладнання... При спробі "наїхати" на них, говорять, що ви типу не є споживач певної категорії і договір з нами не підписували (запхніть свої погрози собі в...) :) Така от в нас держава н*х :) А регламентні роботи по декілька разів на тиждень і як правило ввечері.

Опубліковано

Раджу всім ,як електрік,поставити в квартиру хочаб 2квт-ний стабілізатор,якщо буде скачок напруги то хоть не погорить аппаратура

Опубліковано

Та ніяких оголошень... По Молоді останніми тижнями майже кожен день світло пропадає, то вдень, але частіше ввечері, думаю весь район відключають. Через пів-хвилини світло з'являється, але я вже задовбався годинник електронний наставляти кожного разу...

Опубліковано
Раджу всім ,як електрік,поставити в квартиру хочаб 2квт-ний стабілізатор,якщо буде скачок напруги то хоть не погорить аппаратура

Можу продати, є великий вибір ціх штукенцій.

Опубліковано

Безперебійні блоки самі по собі дорогі але ефективніше шкукенції не має

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Народ, уже два дні підряд десь о 22.00 відключають світло на хвилину по Молоді, що, знову профілактичні роботи??? Ніяких оголошень. Можливо хтось в курсі?

Опубліковано

Вже заіпали вони з цими вимиканнями. Вже 2 день о 22.00 - 22.05 пропадає світло на хвилину. Чує моє серце, що комп, плазма і холодильник довго так не протянуть :D Куди звонити матюкати? :horse:

Опубліковано

Таж історыя вчора... Думав вже попустились з такою дібільною профілактикою, але...:) незнаю навіть якщо це профілактика то нахфіг... шо вона дає... <_<

Опубліковано

Ставте стабілізатори, ББЖ і т.п. штукенцію. Коли згорить довго будете шукати винних і не найдете, енергетики грамотно відмажуться. :lol:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Место действия: пр.Молоди 11, 9, 9б, других домов не видно из окна...

Время: 20:40-10:50 (вчера) и 21:10-21:11 (сегодня).

На минуту отключался свет. Без предупреждения. И только УПС весело пищал ;)

Аналогичным образом свет внезапно появлялся.

Энергетики прикалываются? Или, может, заключили договор с супермаркетами электроники? :)

Опубліковано

Відключення були не тільки в жилих будинках, а й великих, навіть державних організаціях, без попередження.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...