Перейти до змісту

Джерельна (колодязна) вода

phantom

Рекомендовані повідомлення

Надоїла вода з під крану. :) Можливо хтось знає місця в Луцьку та його околицях куди можна було б під'їхати та набрати колодязної чи джерельної води?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто возить з Оконська, хто з Баєва... Ой, єрунда то все.

А хочеш з криниці? Заїдь на Теремнівську, наприклад, там в багатьох ще криниці є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля Жидичина є джерело,там бери скільки потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не ризикнув би я зараз воду з неперевіреного колодязя пити. Додатково очищуй воду з під крана і насолоджуйся водичкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не ризикнув би я зараз воду з неперевіреного колодязя пити.

Чому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не ризикнув би я зараз воду з неперевіреного колодязя пити.

Чому?

Тому що хто знає чим він може бути забруднений і яка якість води в ньому. Після того як в колодязі моєї тещі втопилось кошеня то я більше колодязьної води не вживаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому що хто знає чим він може бути забруднений і яка якість води в ньому. Після того як в колодязі моєї тещі втопилось кошеня то я більше колодязьної води не вживаю.

і шо ніхто не поліз доставати кошеня???(живе чи мертве)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гірка Полонка. Біля річки справа криниця біля джерела.

Багато хто воду набирає.

Якщо іще не зламали - то була там табличка з хімічним аналізом води

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще хтось щось знає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і шо ніхто не поліз доставати кошеня???(живе чи мертве)

Кошеня просто зникло кудись. А через якийсь час дістали в відрі. Бррррррррррррр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще цікавить таке питання: чи можна десь в Луцьку зробити аналіз відібраної води?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще хтось щось знає?

На Гнідаві (р-н вулиць Марка Вовчка, Ш.Руставелі, Грабовського) ще позалишались криниці.

Ще цікавить таке питання: чи можна десь в Луцьку зробити аналіз відібраної води?

По всьому Луцьку купа біг-мордів : Робимо аналіз води. Зокрема один з них на Карпенка-Карого, навпроти в"їзду в "Ювант".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Гнідаві (вул Марка Вовчка) ще позалишались криниці.

В мене за парканом криниця. Чоловікова мама хвалить з неї воду, їсти варить лише на ній. Ходять сюди по воду навіть з дальших хат.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перечитай

Яку воду ми п'ємо

ЯКУ ВОДУ ВИ П`ЄТЕ?

там і про "де аналізи", і про "де беру"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Точніше, де знаходиться джерело?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точніше, де знаходиться джерело?

борда знає і я теж. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

беру в Гірко Полонці перед чорногускою справа є криниця біля неї ж висить листочок формату а4 з результатами експертизи води, вода нормальна накипу немає сирою також пити можна присмаку немає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

беру в Гірко Полонці перед чорногускою справа є криниця біля неї ж висить листочок формату а4 з результатами експертизи води, вода нормальна накипу немає сирою також пити можна присмаку немає...

можете на гуглмапсі тицьнути координати? бо до баїва далекувато перти, ше й по тих ямах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можете на гуглмапсі тицьнути координати? бо до баїва далекувато перти, ше й по тих ямах.

сразу на повороте дороги перед мостом справа, как ехать на Горохов, не увидеть тяжело.

https://maps.google.com.ua/maps?client=opera&q=50.690762,25.275378&oe=utf-8&channel=suggest&ie=UTF-8&ei=s1o9UsveHsrx4QSuqIDgDA&ved=0CAoQ_AUoAg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чиста, але не смачна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відразу перед мостом через річку, там ще кіоск садовий стоїть, за ним така стежка до кринички метрів 10, її видно добре.

Чиста, але не смачна.

а джерельна і не повинна бути "смачною" оскільки смак дає присмак а в цієї води присмаку немає. Якщо хочете чисту воду то беріть без присмаку якщо ж "смачну" то купуйте у пляжках)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а джерельна і не повинна бути "смачною" оскільки смак дає присмак а в цієї води присмаку немає. Якщо хочете чисту воду то беріть без присмаку якщо ж "смачну" то купуйте у пляжках)

Знаю одне джерело де чиста (біля нього аналізи висять) і смачна. Але не стоїть довго особливо літом, псується. Жива. Кажуть, що людей лікує, якщо пити біля джерела, або в перші три дні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...